Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, אני חדשה פה,

ומאוד אשמח למידע תורם.

חיפשתי בפורום תשובה לשאלה וקראתי כל מיני שירשורים והמלצות על מוסכי סיטרואן ,ואני אשמח אם יש בניכם שיוכלו להתייחס לשאלתי.

ברשותי קסארה אוטומטית 2000, לאחרונה קרה לי פעמים אחדות שהברקס כאילו נתקע, ואז אני לוחצת על הגז, והאוטו קופצ קדימה. זה די הבהיל אותי והתייעצתי עם המוסך שטיפלתי בו (שאין לי בו 100% ביטחון שהוא טוב), והוא המליץ לפנות למכון גיר. הבנתי שיש גם מוסכים שעושים בדיקות כאלה.

עכשיו יש לי כמה שאלות,

1. האם משהו מכיר מוסך סיטרואן (מורשה או לא) טוב , אמין באיזור יהוד (עדיף), או באיזור המרכז? האוטו די ישן ואני מתלבטת האם ללכת למוסך מרכזי ולהשקיע יותר כסף.

2. משהו מכיר את המוסך המרכזי (מדינה) ביהוד, וטיפל בו פעם?

3. משהו מכיר את מוסך יורם בישרש?

4. האוטו טופל באבו דאוד ביפו (ברקסים ו10000), ונראה לי שמבחינת מחיר הוא זול, אבל האם משהו יודע אם הוא טוב?

5. יש הבדל בין ללכת למכון או למוסך במקרה של גיר?

אני צריכה די מהר להפנות את האוטו לטיפול (כי התופעה מלחיצה אותי), אז אשמח לעזרתכם

אני

פורסם

אני אענה ברשותך רק על מה שאני יודע :

לגבי יורם בישרש הדעות חלוקות, יש כאלה שנשבעים בשמו ויש כאלה שנשבעים שרגלם לא תדרוך אצלו לעולם.

אבו דאוד נחשב סביר, אני מכיר כמה בעלי סיטרואנים הידראוליים (לא קסארות אלא קסנטיות) שמטפלים אצלו.

אני ממליץ לך בחום על "המוסך של תמיר" בחולון, רח' היוצר 20.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=190632

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בקשר לגיר אולי כדאי לך לפנות לספי (חבר פורום ובעל מכון לגירים אוטומטיים בצומת סגולה):

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?find=lastposter&t=213145

ההבדל בין מכון גירים למוסך מורשה הוא בעיקר מחיר התיקון (במורשה יותר יקר).

את לא חייבת לקשור בין טיפול לבין הבעיה האפשרית בגיר ובלב שקט ללכת לשני מוסכים שונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כעובד דוד לובינסקי היבואן (לשעבר) אני ממליץ לך ללכת למוסך שרודר ברחוב כהנמן בבני ברק , אל תלכי לכל מיני חפרים שרק יקלקלו לך עוד יותר , אני גם לא בטוח שיותר יקר שם ואני טיפלתי בפג'ו 205 שהייתה לי ...

הם מקצוענים ובאמת שלא יקרים

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

כמעט כל פעם שרציתי לחסוך את המחיר של מוסך מורשה, שילמתי ביוקר.

לא שווה ללכת לחאפרים עם סיטרואן קסארה! האוטו לא הפך להיות יותר פשוט בגלל שהוא ישן...

פורסם

מוסך ימית ברח' ישראל ב"ק 18 ת"א אני מטפל שם כבר בקסארה השניה שלי.

לא מורשים, היו מורשים, היום מומחים לפיג'ו סיטרואן.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על תמיר בחולון

טיפלתי אצלו בZX הרבה שנים ותמיד הייתי מרוצה

הבן אדם גם מקצועי גם ישר ואמין וגם נחמד וסבלני.

• תוכן חדש...