Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהמחשב פיצלתי את האודיו לכמה מקורות שונים בעזרת מפצל PL רגיל (כמו של אזניות)

אין רעשים והכל טוב ויפה עד שאני מחבר אליו לטלביזיה, כשהיא מחוברת ואפילו כבוייה ישנו היס חזק מהרמקולים של שאר הרכיבים שנימצאים על המפצל

לכן הייתי רוצה להכין על החוט של הכבל סטריאו שהולך לטלויזיה מעגל שיעביר את האות/מתח חד כיווני אל הטלויזיה

משהו פשוט כמו חיבור דיודה מסויימת על הקו

רק אני לא יודע איזה דיודה תתאים ומה הערכים שלה, והרחבה על אופן/כיוון החיבור שלה לכבל

השימוש זה שאם אני מקרין סרט במחשב אז הסיגנל שעובר לטלויזיה סה הסאונד של הסרט שישמעו מהרמקולים שלה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

במידה והטלוויזיה מחוברת לממיר של כבלים (אולי גם יס), נסה לנתק את הטלוויזיה באופן מוחלט מהממיר ותבדוק אם עדיין קיים הרעש.

פורסם

הבעיה שאתה מתאר כאן אופיינית לרעש אדמה שנוצר לך כתוצאה מהלולאה שיצרת (אופייני לרעשי hissing).

הפתרון לא יבוא מהכיוון שאתה מחפש. אני מבין שהחיבור שעשית מקשר בין המחשב-טלויזיה ורמקולים של המחשב.

לכן הרעש מוגבר ע"י הרמקולים של המחשב. מכל מקום לא מדובר כאן על כיווניות אלא על רעש אדמה.

מעבר לזה פיצול באופן כזה איננו מומלץ כיוון שנוצר כאן חוסר תיאום. במקום זאת תוכל לקנות (או לבנות) קופסת מיתוג קטנה ל-A/V שתפתור את הבעיה. על הקופסה מתג שבורר בין המקורות.

פורסם

הפיצול הינו כזה:

מ ה LINE OUT של הכרטיס קול יוצא מתאם ל 3 חיבורים:

1.אזניות

2.מגבר שאליו מחוברים רמקולים

3.כניסת אודיו קואסיאלית בטלויזיה

הכל מחובר תמיד ככה שאם המגבר מכובה אז אני לא צריך לעשות כלום ושם עלי את האזניות

והטלויזיה נימצאת קצת מרוחקת מהמערכת אז אני רוצה להשתמש ברמקולים שלה אם אני צופס בסרט שמוקרן מהמחשב אני מעביר את ה טלויזיה ל A/V ושומעים גם ממנה סאונד ורואים עליה את המחשב, ולכן הרצתי אליה גם אודיו.

את ההיס שומעים גם באזניות וגם ברמקולים של המערכת, אם מנתקים את הכבל שהולך אל הטלויזיה הרעש נעלם

פורסם

משום מה נזכרתי שוב בהודעה זו, שחזרתי את הסיפור והבנתי שאוליי מה שהצעתי לא יפתור את הבעיה כיוון שסביר מאוד שקופסאות מיתוג לא ממתגות גם את האדמה (הסיכוך של הכבל).

מכל מקום במחשבה שניה גם עניין לולאת האדמה לא נשמע לי ולכן צריך להשלים את התמונה.

מלבד המחשב, למי מבין הגורמים האחרים בשרשרת יש הארקה בתקע החשמל?

עצם זה שאתה מחבר את כולם בפיצול רגיל לאותה יציאה לא תקין.

פורסם

אל המפצל מתחבר פלאג כמו אזניה שבצד השני שלו זה RCA אחד שמתחבר ל AUDIO IN בטלויזיה (חיבור מונו)

רק למחשב יש הארקה, כמו כן לא אכפת לי מאיכות הקול, העיקר שלא יהיה היסס וזה רק הטלויזיה שגורמת לזה

פורסם

שוב, נתק כל קשר בין הממיר לטלוויזיה ותבדוק אם קיים הרעש.

אצלי הייתה בעייה דומה וזה היה הממיר שהכניס את הרעש למערכת.

פורסם

אין קשר בין הממיר למחשב (ולצורך העניין המצב היה קיים לפני שהיה ממיר)

הממיר מחובר דרך האנטנה לטיונר בלבד

ואילו המחשב מחובר לכניסת אודיו של של ה A/V

פורסם

מאחר והטלויזיה לא מאורקת קשה להבין מהיכן מגיע זרם לאדמה ולא מן הנמנע שאכן זורם זרם דרך סיכוך כבל ה-RF. אם נניח שהרעש שאתה שומע הוא אכן זרם אדמה אני ממליץ לעשות מה ש- romer אמר ואף להחמיר:

נתק כל מה שמחובר לטלויזיה כך שהטלויזיה תישאר מחוברת רק לחשמל והמחשב. חזור לדווח.

פורסם

כבר רשמתי, רק הממיר מחובר והרעש היה עוד לפני שהיה ממיר, כלומר כלום לא היה מחובר

פורסם

לא, זו רק טלויזיה למחשב וכמובן שניסיתי לנתק את האנטנה/ממיר

• תוכן חדש...