Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחדד,אין לי רמקולים קדמיים אבל באפשרות ברדיו דיסק לבחירת איזון של הקדמיים והאחוריים אני מעלה עד ששומעים רק מאחורה,כשאני מכוון ל0 (שמיעה בקדמיים ובאחוריים ביחד) שומעים גרוע מאוד. אין לי מגבר,יש לי רדיו דיסק ורמקולים סטנדרטים. איפה הבעיה? תודה מראש

פורסם

ברמקולים הקדמיים כמובן .

כנראה יש לך רמקולים ביצה מאחורה , שמסוגלים לשחזר באס בצורה חזקה יותר מהקדמיים , שמתחילים לצרוח באותו הווליום .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש לך קצר בחוטים של הרמקולים הקדמיים.

בגלל זה אתה שומע רעשים מוזרים כמו של רמקולים שרופים.

הבחור שמעלי הוא אמר שאין לו רמקולים קדמיים אז הם לא הבעיה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

זאת אומרת שאני צריך לעקוב אחרי החוטים של הרמקולים הקדמיים ולשחזר אותם בצורה טובה שלא יקצרו או שיתכן והחוטים לא מחוברים למקום הנכון?

אין לי שום נסיון בדברים האלו אז אני אשמח להכוונה מדויקת לסיבות אפשריות לבעיה. תודה לך

פורסם

תוכל לנתק את החוטים ישירות מהרדיו דיסק

אם יש לך את אחד הרדיו דיסקים מהרשימה המצורפת תוכל למפות אותם

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-08-2003-DIY-HUInstall.html

אם הרדיו דיסק לא נמצא ברשימה - בד"כ יש מפה באנגלית של החיווט על הרדיו דיסק עצמו

ואם גם את זה אין - נסביר לך מה לעשות

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יש כמה וכמה סיבות - חלקן הגיוניות ומתבקשות וחלקן עניין של כיוון.

א. הרמקולים הקדמיים אצלך לא מסוגלים לשחזר תדר נמוך (באס) כמו שהאחוריים מסוגלים ואני מאמין שהאחוריים אצלך הם 6*9 (רמקולים אובליים - במילים אחרות, אליפסה, ביצה) בגלל שהקוטר שלהם קטן מידי בשביל להפיך באס נורמלי כלשהו מתחת לתדר של 80 הרץ והם גם לא חתוכים בכלל...

ב. הLOUD אצלך מופעל ביחד עם עוד כמה שטויות שרק מכניסים עיוותים למערכת שלך - אבל בגלל שאין לך הגברה ואין לך חיתוך תדרים לרמקולים המתאימים, אתה צריך את הפונקציות האלה בשביל לספק קצת יותר צבע למערכת שלך.

תנסה כמה שפחות להשתמש בהוספת באס או טרבל או מיד ואם אתה יכול לכבות את הLOUD - אתה תראה שהצליל הרבה יותר נקי ונכון.

ג. הפאזות של הרמקולים שלך הפוכות והם מקרטעים בגלל שבנוסף לכל העומס שנחת עליהם הם גם מנגנים בכוון ההפוך - במצבים של חוסר הגברה מתאימה - אפשר להרגיש את זה בצורה מובהקת.

ד. יכול להיות שהחלפה לרמקולים חדשים יותר תשפר את התוצאה בגלל שהקיימים כבר שחוקים לחלוטין אולי אפילו מפוררים אם זה הרמקולים המקוריים של הרכב.

פתרונות קיימים, לכבות LOUD ואקולייזרים למינם.

להחליף את הרמקולים הקדמיים לחדשים יותר.

ופתרון נוסף שיכול לפתור לך את כל הצרה הזאת הוא לגשת לחנות אלקטרוניקה ולרכוש שני קבלים פשוטים (אלקטרוליטים) בערך של 100 מיקרופאראד עם יכולת לעמוד ב160 וולט (בדרך כלל אתה תמצא בעיקר כאלה שעמידים רק ל50 וולט - רצוי שיהיו עמידים במתח כמה שיותר גבוה) - אתה מחבר את הרגל השלילית של הקבל לפלוס של הרמקול ואת הרגל החיובית של הקבל לחוט של הפלוס ומה שקורה זה שאתה בנית קרוס שיחתוך את תדר הבאס מהרמקולים שלך... רוב הצרות הסתיימו כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...