Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסי5 הקודמת שלי נמכרה בכיף לשכן, שנהנה ממנה ומשבח אותי בכל בוקר. אכן יש לפעמים תקלות, אך מספר התקלות מהווה פונקציה של מספר המערכות ברכב. לכן תמיד יהיו יותר אנשים מרוצים מסוסיתא. הם קנו אותה עם ציפיות נמוכות, הוציאו עליה מאד מעט, ונהנו ממנה גם כי הם לא מכירים אפשרויות אחרות. גם סבתא שלי נהנית מאד לשמוע בסטריאו שלה עם רמקול אחד, והיא לא מבינה למה צריך שניים. אם היו עושים בבית האבות שלה סקר שביעות רצון ממערכות סטריאו, אני מניח ששלה המיושנת היתה מקבלת ציון מאד גבוה. גם בהשוואה למערכות סראונד משוכללות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במערכת החשמל שזהה לזו שבכל פיז'ו-סיטרואן משנת 2001?

ארנון , כל דגמי PSA משנת 2001 עברו למולטיפלקס ?!

סורי , אבל ההודעה כבר הוקפצה אז התעלקתי :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ככל שידוע לי כל דגמי PSA שהושקו החל בשנת 2001 צוידו במערכת חשמל כזו.

ה- XM קיבלה לקראת סוף חייה מערכת כזו. אולי היו גם דגמים אחרים ששודרגו באמצע חייהם.

נשמע לי מוזר ולא מאוד כלכלי, אבל ייתכן.

פורסם

עוד דבר ,

הקסארה 2 (2001 שנתונים ומעלה) אקסקלוסיב (2000 סמ"ק)

מצויידת בAL4 או בתיבה הישנה של ZF ?

גילוי,

הכותב מתכוון לרכוש כזאת לאחר ההחלמה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
עוד דבר ,

הקסארה 2 (2001 שנתונים ומעלה) אקסקלוסיב (2000 סמ"ק)

מצויידת בAL4 או בתיבה הישנה של ZF ?

גילוי,

הכותב מתכוון לרכוש כזאת לאחר ההחלמה.

AL4.

חשוב לציין שלמרות המנוע ה"חזק" (ביחס ל 1600) ולמרות הנטיה הרווחת לומר שמנועים גדולים "מפרקים" יותר את הגירים האוטומטיים בגלל מומנט גדול יותר, דווקא עם המנועים הגדולים הגירים שורדים חיים ארוכים ביחס למנועים קטנים וספציפית לקסארה הגירים גם ב 1600 וגם ב 2000 מחזיקים יפה מאוד כל עוד לא עברו טראומות (התחממות יתר או נזילת שמן גיר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...