Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדוח - מד חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור בקצרה : בבוקר אמא שלי חנתה בעיר לייד מד חניה,היא שילמה לשעה בערך.

נכנסה למרפאה וקיבלה הפנייה לבדיקות שממוקמות בערך קילומטר משם,היא נסעה וחזרה שוב למרפאה רק שעכשיו החנייה כבר לא פנויה. היא החנתה בחנייה אחרת ונכנס ל5 דקות למרפאה,כשהיא יוצאת הופה דוח של 100 ש"ח.

האוטו לא רשום עלינו,קנינו אותו לפני שבוע ועדיין לא העברנו בעלות (בגלל השביתה).

האוטו רשום על שם חברת אלדן,למי ולאן הדוח יגיע ומה ההשלכות של זה ?

תודה,טל.

פורסם

אני מניח, שלאלדן יש את הרישומים המוכיחים, שרכשתם את הרכב.

אם אכן זה המצב, אין ברירה, תצטרכו לשלם את הדו"ח.

בלי שום קשר, אם אתה מבצע כל פעולה שהיא, מן הראוי, שתקח את האחריות עליה, גם אם הרכב רשום עליך וגם אם לא.

פורסם
אני מניח, שלאלדן יש את הרישומים המוכיחים, שרכשתם את הרכב.

אם אכן זה המצב, אין ברירה, תצטרכו לשלם את הדו"ח.

בלי שום קשר, אם אתה מבצע כל פעולה שהיא, מן הראוי, שתקח את האחריות עליה, גם אם הרכב רשום עליך וגם אם לא.

לא רכשנו את הרכב מאלדן אלה ממגרש מכוניות.

לא שהקנס כזה גדול,אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת למי זה מגיע.

עם זה יגיע אלינו ברור שנשלם.

פורסם

אם תשלמו במועד את הדו"ח שהיה על החלון, לא אמור להגיע דו"ח נוסף לאף אחד.

טעויות קורות, ולכן כדאי לשמור על הקבלה כמה שנים טובות.

אם לא תשלמו, הדו"ח יגיע בדואר למי שהיה בעל הרכב הרשום במשרד הרישוי במועד העבירה.

אם הוא יפנה אליכם לשלם את הדו"ח הוא יהיה צודק, ואם תסרבו פירוש הדבר שאתם רוצים לקלף ממנו 100 שקל, שהרי את העבירה אתם עשיתם.

כך שלא משנה מי היה הבעלים הרשום, אלה מי צריך להיות ישר ולשלם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כשהיא חנתה , הזמן חניה עבר ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כשהיא חנתה , הזמן חניה עבר ?

תפסו לה תחנייה,אז היא חנתה מאחוריו לכמה דקות. (חוסר ניסיון במדחנים,זה חדש יחסית פה באשדוד)

• תוכן חדש...