Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה האם UMI יתנו עסקת טרייד אין בכלל. וכמה עולה אופל חדשה ולמה לקנות אותה? זה חייב להיות מעריץ אופל שרוף לעשות את זה בארץ.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אובכן... המוכרים רוצים 86,000 ש"ח על אופל ווקטאה 2005 38,000 קם. הם טוענים כי בטרייד-אין נותנים להם מחירון -5%. אני די מפקפק בנתון הנ"ל. האים יתכן שטרייד-אין ירוויח 5% בלבד או שיעיז לתמחר רכב מושמץ שכזה מעל המחירון?

אני הייתי שם על הרכב 75,000 ש"ח. אבל אם זה לא יהיה ריאלי בגלל הטרייד-אין - חבל לי לבזבז יום שלם על נסיעה לקצה האחר של הארץ.

פורסם
זה אותו רכב שפרסמת במדור מכירת רכבים? זה עם ה-170K על השעון?

אם כך, שיחקת אותה.

כן, זה אותו הרכב. נמכר תוך 6 ימים עם קצת מאמץ. להפליא, יש אנשים שלא ממש מפריע להם הענין יש ירידות ערך/ידיים לא פרטיות/ק''מ בשמיים וכד'. רק על הק''מ של 170.000 לדגם 2004 יצחק לוי מוריד 20%-. בסופו של דבר היו 3 קונים שהציאו פחות או יותר את אותו הדבר, בעצמי בחרתי את הקליינט שאני רוצה למכור לו בסופו של דבר.

הרכב הקודם (מאזדה 6 שנת 2003) נמכר בשיחת הטלפון הראשונה כ-5 דקות לאחר שפרסמתי אותה.

מאזדה זאת סחורה חמה, אין מה לעשות. יש כאלה שלא מענין אותם מצב מכאני וכמה ידיים עברה, רק שתהיה מאזדה. משחק לטובה למוכר.

פורסם

כמובן שאין סיבה כלשהיא לפקפק בדבריך. גם תבונתו של הקונה לא עומדת כאן לדיון. מה שמסתמן הוא קיומה של תופעה לפיה רכב נפוץ בציי הליסינג, מקבל מחיר "פסיכי" כשמדובר ביד פרטית. כנראה בשל נדירותו היחסית.

פורסם
כמובן שאין סיבה כלשהיא לפקפק בדבריך. גם תבונתו של הקונה לא עומדת כאן לדיון. מה שמסתמן הוא קיומה של תופעה לפיה רכב נפוץ בציי הליסינג, מקבל מחיר "פסיכי" כשמדובר ביד פרטית. כנראה בשל נדירותו היחסית.

מי דיבר על יד פרטית?

שלי הייתה יד 1 ליסינג ויד 2 חברה בע''מ.

פורסם

השאלה שהכי חשובה לי כרגע - למי שמכיר את UMI. כמה הם נותנים בטרייד-אין?

UMI נותנים בטרייד אין ככה וככה...

הכל תלוי בנסיבות של העסקה:

איזה אוטו יש לך? האם הרכב שאתה לוקח הם "מתים להפטר ממנו או שלא ? וכו'

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יודע למה, אבל יצא ככה שיש פה יותר מדי הודאות שלי... לא חשוב.

UMI ראו את המודעה שלי ביד2 לגבי מכירת מאזדה 6 והתקשרו אליי לשאול האם אני רוצה לתת להם את המאזדה בטרייד אין ולקחת רכב חדש. לפי דעתי מענין אותם יותר לקחת בטרייד אין מכוניות יפניות מאשר את מה שהם בעצמם מציעים.

לאחר מכן התקשרו מיצחק לוי והתחילו לבלב לי בשכל לגבי המכירה של המאזדה. ניתקתי גם ל-UMI וגם ליצחק לוי.

לאחר מכן התקשרו מידיעות אחרונות והציעו מנוי לשנה, לקחו את הטלפון גם מיד2. אתם מאמינים בכלל? אני הייתי קצת בשוק מכל ה-SPAM שקיבלתי לסלולארי שלי.

פורסם

הווקטרה ואופל בכלל סובלות מסטיגמות שליליות לא נכונות, רוב בעלי האופל שאני מכיר נשארים באופל למרות שהם מחליפים רכבים.

הווקטרה איכותית, נוחה ובטיחותית יותר, איכות הרכבה מעולה. החסרון היחידי הוא שצריכים למצוא מוסך שיודע לעבוד על הרכב.

אם אתה מסודר מהבחינה הזו, אתה תהנה מהווקטרה.

פורסם

תודה רבה על התשובה העיניינית וגם על הקישורית ששלחתה לי! יש שם המון חומר לקרוא. לצערי אני לא יודע איך עונים בפרטי, אז תרשה לי להודות פה.

אני בכל מקרה יצטרך לחפש מוסך. זה שטופלתי בו קודם באריאל פשט את הרגל :evil:

ככול הנראה באיזור המרכז בטח יש משהו

פורסם
כן, זה אותו הרכב. נמכר תוך 6 ימים עם קצת מאמץ. להפליא, יש אנשים שלא ממש מפריע להם הענין יש ירידות ערך/ידיים לא פרטיות/ק''מ בשמיים וכד'. רק על הק''מ של 170.000 לדגם 2004 יצחק לוי מוריד 20%-. בסופו של דבר היו 3 קונים שהציאו פחות או יותר את אותו הדבר, בעצמי בחרתי את הקליינט שאני רוצה למכור לו בסופו של דבר.

הרכב הקודם (מאזדה 6 שנת 2003) נמכר בשיחת הטלפון הראשונה כ-5 דקות לאחר שפרסמתי אותה.

מאזדה זאת סחורה חמה, אין מה לעשות. יש כאלה שלא מענין אותם מצב מכאני וכמה ידיים עברה, רק שתהיה מאזדה. משחק לטובה למוכר.

אני מאוד שמח בשבילך, וגם בשביל "הסחורה החמה" שלך.

עשית את עיסקת המאה...

מעכשיו סע רק במאזדה.

פורסם

14K מעל המחירון למכונית שהיד הראשונה היא חברת ליסינג והיד השנייה חברה בע"מ?

העברתי עותק מהודעתך ליוצרי הסידרה תיקים באפילה.

שכן שלי מנסה חודשיים למכור מזדה 6 עם 170K במצב מצויין - המחיר הגבוה ביותר שקיבל היה 15% מתחת למחירון.

כנראה שנפלת על פראייר מושלם..

ולעיניין - האופל ווקטרה מכונית מצויינת שסובלת, כמו כל האופלים, משיווק גרוע ושירות רע.

חבל, אבל זה המצב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שכן שלי מנסה חודשיים למכור מזדה 6 עם 170K במצב מצויין - המחיר הגבוה ביותר שקיבל היה 15% מתחת למחירון.

איזה שנתון? הרי יצחק לוי מגדיר במדויק כמה % להוריד על ק''מ לכל שנתון. אם זה 2003 אז סביר להניח 15%- זה המחירון שלה. למה לא מכר?

כמו כן תלוי כיצד הוא מוכר. אם זה להודיע על שכן שיגיד לשכן שלו שהוא "מתכוון" למכור את הרכב זה דבר אחד. אם הוא פירסם בכל הלוחות ואף אחד לא נותן לו הצעה יפה זה משהו אחר.

כמו שכבר כתבתי, אני מכרתי תוך 6 ימים, כאשר 2-3 ימים הראשונים היו יבשים לגמרי. רק גישושים של מספר סוחרים שניסו להציע משהו לא סביר "עכשיו ומייד ללא בדיקה כסף מזומן בא לקחת".

מה שעוד יותר מוזר ודי עצוב, למען האמת, היא העובדה שאף אחד לא בדק ספר טיפולים ולא עניין את אף אחד האם הרכב טופל מתי ואיך. ואני לא צוחק, היה לי ספר טיפולים מלא עם החשבוניות על המושב האחורי ואף אחד לא רצה אפילו להציץ. כאשר התקשרו או באו לראות את הרכב התעניינו רק בפח מסביב. שאלתי אפילו בן אדם מבוגר נחמד האם איננו רוצה לבדוק מנוע או גיר. הוא אמר לי כי "המנוע והגיר לא מעניין אותי, אם הוא יתקלקל ניתן להחליף. את השאסי אי אפשר".

בשבילי, בעל רכב שמאוד מקפיד על טיפולים איכותיים במועדים מאוד מעציבה העובדה הזאת. לאנשים לא אכפת מהמצב המכאני של הרכב, אלא רק אם הוא עבר תאונה. ואני ממש לא צוחק, אף אחד לא שאל אפילו חצי שאלה על טיפולים וכד'.

• תוכן חדש...