Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורצים - עוברים כל גבול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהערבים בצפון המשטרה מפחדת.

עם הבדואים בדרום המשטרה לא מתעסקת.

ומשפחות הפשע משחקות במשטרה כמו ילד בן 4 עם צעצוע חדש.

תתקין מצלמות, תצלם את הפרצופים של הגנבים בHD, את מספרי הרכבים באיכות מצויינת, את כל מהלך הגניבה, שמתבצע לאור היום,

תגיש את הסרטים הללו למשטרה, ובסוף תקבל סגירת תיק מ"חוסר עניין לציבור".

כמובן אחרי שהפרטים על מגיש התלונה הגיעו באורך פלא לגנבים (בני מיעוטים מצפון הארץ) שטרחו להשאיר לך הודעות במענה-הקולי בפלאפון כדי להזכיר לך כמה הם אוהבים אותך.

מאוד עצוב, אבל אני לחלוטין יכול לאשר את הדברים האלה.

פה אנחנו חיים, מסתבר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק מכות בן אדם,

תתארגנו קבוצה של 5 חברה תארבו להם בשעת לילה מאחורת ותחזירו אותם לבית עם רגליים שבורות , אחרכך אני רוצה לראות אם הם שוב יחזרו לאותה שכונה.

אני גר במושב למזלי , ולכל היודעים במושבים מכת הגניבות היא מהבדואים מאיזור הדרום אשר גרים באוהלים בשטחים מסביב ופושטים על המושב בכל לילה.

לפני כשנה היה במושב שמאכלס קרוב ל 50-60 משפחות ממוצע של כ 4 רכבים גנובים בלילה אחד , עד שיום אחד התארגנו קבוצה גדולה והחליטו על מארב באמצע הלילה , ביצעו מחסומים בכבישים עד שעלו עליהם, היו 5 בדואים, 3 ברחו עם רכב והשניים האחרונים נתפסו לאחר מרדף ענק באמצע המושב, הם נתפסו וקיבלו עלידינו מכות שהמשטרה הייתה המומה ולא עשתה כלום , רק לאחר שבאה ניידת ופינתה אותו עם כל הפנים דם , מאז בלי העיין הרע כבר שנה ויותר שירדו הגניבות באופן משמעותי לחלוטין , רק לאחר הרתעה זו כשהם חושבים פעמיים אם כדאי להם להכנס לכאן ולהכנס לסרט עם התושבים.

לאור תיפקוד המשטרה ובתי המשפט בארץ, הפיתרון הזה נראה הכי הגיוני ושימושי.

פורסם

עוד פיתרון אפשרי - סינדול... (או מה שג'יימס בונד עושה - למלכד את החלון... :oops::lol:)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לא דובר במקרה זה על גניבות רכב, מדובר על מקרים של פריצה לרכבים.

אני לא יודע כיצד התפתחה בעיה כזו מאחורי תחנת משטרה פעילה מאוד, אני יכול להגיד שב14 השנים האחרונות שמעתי על מקרי פריצה ספורים באיזור ולכן אני מופתע מהכתוב.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אתה מוזמן לבקר בחנייה =)

רק לאבא שלי ב3 שנים האחרונות גנבו רכב, ופרצו לא מעט רכבים מתחלפים מעבודות שונות כמו גם כן את המכונית הפרטית שלו.

🤔

פורסם
לא דובר במקרה זה על גניבות רכב, מדובר על מקרים של פריצה לרכבים.

אני לא יודע כיצד התפתחה בעיה כזו מאחורי תחנת משטרה פעילה מאוד, אני יכול להגיד שב14 השנים האחרונות שמעתי על מקרי פריצה ספורים באיזור ולכן אני מופתע מהכתוב.

זה מה שנקרא "מתחת לאף"

זה מתחיל בפרצות וגניבות מתוך הרכב, עם הזמן זה יהפוך לגניבה של הרכב עצמו שלא יהיו לך אשליות.

אם גנב רואה שלא עושים כלום למרות שיודעים שהוא גונב, בעתיד הוא יקבל יותר ביטחון ויגנוב גם את הרכב עצמו בידיעה שלא יעשו לו כלום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יום טוב לכולם.

את האמת אני שוקל לארגן כסף מדיירי הבניינים הסמוכים ( כולם מחנים שם בחנייה - נכנסות כ - 70 מכוניות )..

להדביק לכל אחד על החלון פלאייר בסגנון של " נמאס לכם מגנבים? ...והמשך כזה או אחר" ואז אם די הרבה אנשים יתגייסו למשימה כל אחד יצטרך לשים סכום נמוך יחסית. למה? כי כמו שהבנתי מוועד הבית היא לא ממש מתלהבת וגם לא אכפת לה משום דבר חוץ מלאסוף את ה 80 שקל לחודש ושכולם ילכו ל...

וגם כי זה לא הכי נורמלי להתרגל לגנבים עד כדי כך שזה נראה כמו חנות ולא חנייה שהם רק צריכים לבוא ולבחור.

🤔

פורסם
איזה ועד?

איזו מצלמה?

במגרש עירוני, שהוא אפילו לא חלק משטח מוגדר של בניין מגורים!

חניה שהיתה אמורה להיות של בניין אחד

אבל השער החשמלי שם מאוד מאוד ישן וכבר מזמן לא עובד, ולכן הרבה אנשים מסביב מחנים שם

אם החנייה שייכת בטאבו לבניין מסויים, ואתה גר בו, אתה יכול להתחיל לפעול חוקית בנידון כדי להחזירה אליכם התושבים ולמגנה כראוי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...