Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום התרשמות 206 1.4 אוט' 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע לאחר הקליאו הבעייתית שהייתה לנו לפני 3 או 4 חודשים (לא זוכר בדיוק :oops: ) הקליאו הוחלפה ב 206 עם 20,000 (על הקליאו היה 29,000).

לרכב מנוע 1.4 8 שסתומים 75 כ"ס, תיבה אוטומטית חכמה AL4 PROACTIVE.

כניסה לרכב, אבזור רגיל, שום דבר מיוחד. כסא נח עם תמיכה מועטת, קל מאוד למצוא תנוחת נהיגה נוחה והגה שמתכוונן למעלה למעטה. הנדסת אנוש לא רעה, אם כי מתגי חלונות החשמל ממוקמים לפני בלם היד וצריך להיות קצת אקרובט בשביל להגיע אליהם, ותמיד תיגע בברך של מי שיושב במושב השני.

הכנסת מפתח לסוויץ', הדלקת אורות, לוח מכוונים נאה בצבע כתום ליידו צג עם תאריך ושעה (חסר מד טמפ'), כאשר כל המחטים בלוח השעונים בצבע לבן - שילוב יפה.

התנעת הרכב ישר מודיעה לך שאין פה עסק עם מנוע שקט ותקתוקי השסתומים של ה TU האגדי נשמעים בבירור. מתחילים נסיעה, המנוע אוהב סל"ד נמוך נקודה. מעל 4500 סל"ד כוסות רוח למת. הגיר עובד בצורה נעימה ומהר מאוד מסתגל לסגנון הנהיגה. לחיצה החלטית על הדוושה תמיד תנפק קיק-דאון. אך אין מה לעשות 75 כ"ס ותיבה אוט' על משקל של טון מביאים לביצועים סבירים מינוס, ודבר זה מורגש במיוחד בתאוצות ביניים כאשר אתה לוחץ על הדוושה צריך כח, ואתה לא מקבל הרבה. כפתור ה S מאוד מועיל, ישר מכניס את התיבה לאטרף והיא מושכת הילוכים כמעט עד הקו האדום , כאשר מעל 4700 סל"ד הרעש צורם ומאוד לא נעים. הברקסים עוצרים בסדר, לא יותר מזה. ישנה תחושה ספוגית, ואין מספיק חדות, אולם בבלימות חזקות/בלימות חירום הם עושים את עבודתם. ה -ABS לא ממהר להכנס ונכנס ממש מאית שנייה לפני נעילת הגלגלים.

ההגה מדוייק, עם 2.8 סיבובים מנעילה לנעילה, וההתנהגות הרכב טובה. תת- היגוי יתרחש אם ממש תדחפו את הרכב החזק, והיגוי יתר יקפוץ לביקור פה ושם. זאת לא יאריס, אין מה לעשות, אבל ההתנהגות נאה בהחלט.

נוחות הנסיעה טובה בכל התנאים.

המזגן עובד כמו מקרר יפני ומהר מאוד מביא את הרכב לטמפ' נינוחה.

איכות ההרכבה סבירה בלבד, נשמעים צקצוקים ורעשים בנסיעה עירונית וחלקי הפלסטיק לא תמיד יושבים כמו שצריך במקומם.

המרווח מאחור גם הוא סביר , 3 מבוגרים ישבו בצפיפות. תא המטען נאה בהחלט לסופר מיני.

תקלות וביקורים במוסכים:

1. כיול מחשב ועדכון תוכנה עקב בעיות התנעה

2. החלפת שני צינורות מים עקב בדקים וקרעים.

לסיכום, רכב נחמד, מנוע חלש ותיבה מסרסת.

אישית, לא הייתי קונה אותו, אלא אם הוא היה 1.6

נ.ב: סלחו על רמת הכתיבה, במיוחד בנושא התנהגות הרכב, יש לי עוד הרבה מה לומר אבל משום מה קשה לתאר את זה במילים :wink:

גיא.

פורסם

גיא

תגיד לי אם זה רק אני אבל לי אישית ב206 לפחות בכמה פעמים שנסעתי בתור נוסע מאחורה הכניסה והיציאה היו די לא נוחות לי עקב הקווים של הדלת והמרווח המוזר שזה יוצר ...

מה דעתך על העינין?

ד"א הכיסאות האחוריים מתקפלים?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
גיא

תגיד לי אם זה רק אני אבל לי אישית ב206 לפחות בכמה פעמים שנסעתי בתור נוסע מאחורה הכניסה והיציאה היו די לא נוחות לי עקב הקווים של הדלת והמרווח המוזר שזה יוצר ...

מה דעתך על העינין?

ד"א הכיסאות האחוריים מתקפלים?

בהחלט, הכניסה למושב האחורי לא הכי סימפטית עקב הקווים שתיארת, אבל איך שאתה סופסוף נכנס המצב משתפר.

והכיסאות מתקפלים 60\40 לשני הכיוונים

פורסם
המזגן עובד כמו מקרר יפני ומהר מאוד מביא את הרכב לטמפ' נינוחה.

מעניין לשמוע עוד בעלים של 206 1.4.

אני שמעתי מבעלים של 206ים תלונות לגבי יכולת הקירור של המזגן.

כנראה שזה עניין סובייקטיבי .

פורסם

דווקא אצלי המנוע מת מעל 5500K

מעניין לאן נעלם הסל"ד והטווח היעיל שלו? (כאלף)

מדובר על 106 1.4 אותו מנוע אך הגיר ידני.

אולי בגלל האוטומט?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
מתגי חלונות החשמל ממוקמים לפני בלם היד וצריך להיות קצת אקרובט בשביל להגיע אליהם, ותמיד תיגע בברך של מי שיושב במושב השני.

למה להיות קטנוני?

תמיד אמרו שהצרפתים הם הכי רומנטיים בעולם, לא? :lol:

Spread the love. :wink:

MCS 2008

פורסם
מתגי חלונות החשמל ממוקמים לפני בלם היד וצריך להיות קצת אקרובט בשביל להגיע אליהם, ותמיד תיגע בברך של מי שיושב במושב השני.

למה להיות קטנוני?

תמיד אמרו שהצרפתים הם הכי רומנטיים בעולם, לא? :lol:

Spread the love. :wink:

וכשאני מחליט להעלות את הקצב לחמישי המוט שלי תמיד יכנס בה... :roll:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...