Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם חנית באדום לבן, למה אתה רוצה לבטל אותו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום רצחתי מישהו וקיבלתי מאסר עולם - יש סיכוי לבטל אותו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רצח וחנייה באדום לבן זה לא אותו דבר.

גם לא דו"ח ומאסר עולם.

ניתן לבטל דו"חות, אבל צריך סיבה מוצדקת או הגיונית לפחות.

אם תרצה לחלוק איתנו את נסיבות קבלת הדו"ח ומה לדעתך הסיבה שהדו"ח הוא לא בסדר, ננסה לעזור.

ד"א, נהגת שודים - יש איזה שיטת קסם להעלמת דו"חות חנייה? אני אשמח לשמוע גם.

פורסם
שלום רצחתי מישהו וקיבלתי מאסר עולם - יש סיכוי לבטל אותו?

:lol:

פותח השרשור, אם יש לך סיבה מוצדקת, אני מאמין שיש סיכוי לבטלו.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אם לא חנית שם כתוצאה ממקרה חריג ודחוף שקרה, אני חושב ולפי דעתי, תהיה גבר ותשלם, היית גבר כשחנית שם לראשונה נכון?

אם זה היה מקרה דחוף של חיים ומוות או משהו בסגנון או איבוד משכנתא, קבל את התנצלותי, אבל אם לא כך המקרה, ואני מניח שלא, תשלם כמו גבר.

פורסם

כמעט כל דבר ניתן לפיתרון.

אפילו דוח חניה שבהם בעל הרכב אשם.

יש מידע שלפעמים כדאי לחלוק בה"פ מאשר בפורום מול כולם.

זאת ועוד קבל בה"פ.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

"הייתה גבר שחניתה שם.."

אפשר לחשוב

אני בסה"כ כמה ימים על הכביש, לא חניתי בשיבל להפריע לאף אחד פשוט לא היה חניות באזור והחנייה הזאת אחד השכנים חונה שם קבוע אז חשבתי ישר שזה בסדר כי בחיים לא שמעתי שהוא קיבל דו"ח או משהו

פורסם

כשקצין התנועה בתחנה הוא החבר של אבא, תמיד ניתן לבטל דוח"ות.

Xbox12341

פורסם

בשביל זה לא צריך ויטמין P.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
"הייתה גבר שחניתה שם.."

אפשר לחשוב

אני בסה"כ כמה ימים על הכביש, לא חניתי בשיבל להפריע לאף אחד פשוט לא היה חניות באזור והחנייה הזאת אחד השכנים חונה שם קבוע אז חשבתי ישר שזה בסדר כי בחיים לא שמעתי שהוא קיבל דו"ח או משהו

לא שופט אותך, פשוט מה שאמרת עוד יותר חמור, אם הינך כמה ימים על הכביש, זה אומר שלא מזמן סיימת מלווה ולא כל כך מזמן טסט וכו', אתה אמור לדעת מה יקרה אם חונים על אדום ולבן, זה הכל.

פורסם
בשביל זה לא צריך ויטמין P.

אז אני מבין שמדובר בויטמין E, שנותן לך יכולות על-אנושיות לכתיבת מכתבים לביטול דו"חות תנועה?

Xbox12341

• תוכן חדש...