Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני צריך עזרה בכיוון המערכת הסיבה היא שזו מערכת חדשה עם המון אופציות אפילו יותר מדי ומאוד משוכלל אז טיפה הסתבכתי איתה כי בעיקרון אני מכוון די טוב בדרך כלל אבל עדיין יש לי בעייה עם כל מה שנוגע בתדרים, q,gain,hpf,lpf וכדומה המערכת שלי כוללת:רדיו דיסק- clarion dxz785usb

קדמיים-component lanzar 120 rms יוחלפו עוד מעט

אחוריים- hifonics zeus zxi 90rms מת עלייהם

מגבר-crunch 400*4

בכללי שומעים מאוד טוב אבל אני יודע מה יש לי ואני בטוח שאפשר יותר אם אני ידע יותר אז אם אפשר קצת מידע על כל הכיוונים הטיפה יותר מסובכים האלו אשמח מאוד תודה מראש לכל העונים:wink:!!!

נ.ב יש עוד כמה דברים שזו פעם ראשונה שאני נתקל בהם כמו x-over ו t aligment ממש מסובכת כמו שאמרתי אז למי שיש גם איזה קלריון או סתם מישהו שמבין אודה לו מאוד.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...