Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לנכנסי ויוצאי הפורום

התחילה לי בעיה שנורא מציקה לי במיוחד בימים חמים אלו (ועוד אני נמצא באילת)

טוב אז ככה המזגן מקרר והכל טוב ויפה אבל מה יש לו קריזות.

לפעמים הוא נדלק טוב והכל טוב ולפעמים הוא גורם למנוע ממש להתאמץ , חוסר סחיבה שמורגש וגם יש רעשים מהמיזוג.

הייתי אצל מזגניסט שקבע שהמאוורר לא עובד והוא באמת לא עבד , ישנם 2 מאווררים האחד קטן והשני גדול.

הקטן עובד תמיד והגדול לסרוגין. המזגניסט אמר שהמאוורר הגדול צריך לעבוד גם תמיד שהמזגן דלוק.

החלפתי את המאוורר הגדול, של הרדיאטור אך שוב ללא הצלחה, הבעיה חזרה על עצמה אחרי יומיים.

אגב ששני המאווררים עובדים קבוע המזגן עובד טוב.

שהתקלה קוראת שמתי לב שהמאוורר הגדול מפסיק לעבוד.

יכול להיות ששני מאווררים יהיו תקולים?

האם כל הבעיה הזאת מתחילה בגלל שהיחידה מתחממת וגורמת לבעיות? אגב שזה קורה אני פשוט מפסיק את המזגן.

ואין גם שום התראה של חום מנוע או משו דומה. הכל נראה תקין.

מקווה שלמישהו יש ניסיון עם התקלה ויוכל לעזור , אני אשמח מאוד!

[קוראת- מלשון לקרוא. למשל- אמא קוראת לציון או אמא קוראת ספר.

קורית- מלשון מקרה. למשל- התקלה קורית רק בלילה.]

[בחסות צוות נאמני השפה העברית של CF]

פורסם

בדרך כלל מה שהולך בגולף\בורה זה המאוורר הקטן שהוא שייך למזגן,בעת הפעלה הוא צריך לעבוד.

דרך אגף אף פעם לא יצא לי להחליף את הגדול ברכבים גרמנים,רק את הקטן.

מכון דיאגנוסטיקה

פורסם

1. עשית טעות שהלכת למזגניסט ללא מחשב איבחון לרכב הספציפי

2. מערכת המיזוג ברכב שברשותך מורכבת ממספר רב של רכיבים וחיישנים ומפעילים כמו: חיישני טמפ' פנימית/חיצונית, חיישני לחץ,טמפ' נוזל קירור ויחידת בקרה שניתן לאבחן רק בעזרת מחשב איבחון

3. המאוורר הקטן שייך למאייד של מערכת המיזוג והגדול של הרדיאטור כלומר, במידה והמאוורר הגדול לא היה מסתובב אזי מזמן המנוע היה מתחמם והיית מקבל התראה קולית+ויזואלית לכן נראה לי שסתם החליפו לך את המאוורר

4. בדגמים מסויימים במידה וחיישן טמפ' (קיימים 2) תקול או החיווט אזי אוטומטית המאוורר יעבוד

5. 2 המאווררים יעבדו רק במידה והמדחס נכנס לפעולה והלחץ במערכת המיזוג גדול מ-2 בר

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם
בדרך כלל מה שהולך בגולף\בורה זה המאוורר הקטן שהוא שייך למזגן,בעת הפעלה הוא צריך לעבוד.

דרך אגף אף פעם לא יצא לי להחליף את הגדול ברכבים גרמנים,רק את הקטן.

זה לא נכון ,על כל החלפה של 10 מאווררים גדולים מחליפים קטן אחד ,

דני היוניט של המאוורר באופן כללי זה אחד הרכיבים הכי אמינים במערכת הקרור

וברוב המקרים נוטים להחליף אותם סתם ,במקרה של הגולף אני זה לעולם לא מתקלקל .

שני המאווררים עובדים תמיד יחד בכל המצבים הממסר שממתג אותם (ממסר מאווררים)

ממתג את שניהם יחד במהירות הגבוהה והנמוכה ,ולכן כאשר מאוורר אחד לא עובד צריך

לחפס למה זה קורה ,לא מין הנמנע שהמאוורר החדש תקול (זה קורה)וצריך להחליף אותו

אתה צריך להגיע קודם כל למצב שכאשר המזגן עובד שני המאווררים עובדים כל הזמן ,תמשיך משם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני גם חושב שסתם זרקתי כסף על החלפת המאוורר. כי המצב נשאר אותו דבר. (טוב ששמרתי את המאוורר הקודם)

אני מקווה שמחר אני אספיק להכנס למוסך איבחון ולראות אם יש איזה קוד תקלה .

אגב המזגן ברכב עם בקרת אקלים, זה לא הרגיל שיש ברוב הגולפים שראיתי.

אגב כמה מכות על מנוע המאוורר גורמות לו להכנס לפעולה, אני אנסה להפעיל גם את המיזוג ללא בקרה אוטומטית אולי זה גם איך שהוא קשור.

מקווה לפתור את זה מהר.

רון במצב ששני המאווררים פועלים יחד בהדלקת המזגן, אין שום בעיה עם המיזוג.

• תוכן חדש...