Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית נעלי ריצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש:

1. דגם מומלץ ופירמה לשימוש נעלי ריצה. לא נעליים שרק היעוד שלהם זה ריצה.

2. מקום טוב שלא שוחטים בו לקנות דגם כזה.

אשמח לשמוע הצעות.

(אני מאיזור קסריה, אבל עובד ברמת-גן).

תודה לכולם.

פורסם

אני מכיר את DIADORA MITOS, יש בתוכם קפיץ שאמור לזרוק רגל בכל צעד. גם החלק העליון עשוי מרשת שעוזרת לאורור טוב של הרגל. הנעלים קלות מאוד.

מניסיון הנעליים נוחות, הקפיץ באמת עושה את העבודה קל יותר לעלות במדרגות למשל.

הבעייה אצלי שהקפיץ יצא ממקומו אחרי כשלושה חודשים. :?

אני השתמשתי בנעליים האלה להליכה ולא ריצה על בסיס יומיומי.

מחיר שלהן עכשיו קרוב ל-400ש"ח, אבל אישית לא הייתי קונה אותן שוב בגלל האמינות.

איך שאומרים, FYI.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שמיוחד בנעליים זה שמה שמתאים לי לא יהיה מתאים לך, ומה שמתאים לו, לא יהיה מתאים לי או לך.

כל אחד מתחבר לנעליים אחרות. יש כאלה שלא מסוגלים ללכת עם נייק אבל כן עם ניו-בלאנס, ויש כאלה שלא מסוגלים להחליף את הנייק. אני ממליץ על נייק איירמקס/שוקס, סקוני או ניו-בלאנס.

Xbox12341

פורסם

בתור מי שהשתמש בהנחת הלוחמים שמקבלים בצה"ל וקנה את הנעל היקרה ביותר - אסיקס, ב900 שקל (שילמתי קצת פחות מ250) - אני אומר שהנעליים האלה טובות יותר מסקוני, רכות יותר מבפנים תודות לציפוי ג'ל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מתאמן למרתון ומשתמש לסירוגין בברוקס אדרנלין ובמיזונו (נעל יפנית שלא נמכרת בארץ).

גם לסאקוני נעליים מצויינות.

תמצא מישהו שיביא לך מארה"ב.

כל אחד מזוגות הנעליים שלי עלה גג 80$. בארץ זה הרבה יותר.

פורסם

אחרי כאבים ממושכים בנייק שוקס שהתרכזו בעיקר בכף הרגל והקרינו גם על הגב התחתון, עברתי לסאוקוני נדמה לי שמדובר בדגם ההוריקן או משהו כזה... הדגם הכי חדש בזמנו (לפני כחודש וחצי).

ואז הבנתי מה ההבדל בין נעל מותג לבין נעל שבאמת נבנית עבור נוחות מקסימלית ושימוש תחת עומס.

הנעל מאווררת תודות לרשת מקדימה, הכאבים עברו וההרגשה היא כאילו אתה הולך על ענן - פשוט ככה.

גילוי נאות - אין לי מניות לא בסאוקוני, לא בנייק, ניו באלאנס או שום חברה אחרת שמייצרת או מוכרת נעליים זה הדעה האישית שלי.

אבי.

פורסם

כל ההמלצות על סקוני תקפות - הבדל עצום מנעל הספורט הממוצעת (וזה בתור אחד שעד לא מזמן לא וויתר על ניו באלאנס).

אבל - אני מציע שאחרי שתמדדו את הסקוני, תמדדו גם את האסיקס - שאמנם יקרה יותרת אבל נוחה יותר משמעותי ומרגישה שהיא שווה את התוספת במחיר!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אסיקס דגם קיינו 13, הכי זול להביא אותם מארצות הברית, עולות שם 100 דולר שזה היום בערך 340 ש"ח (לא עוקב כבר אחרי הדולר), הנעליים בארץ עולות בערך 900 ש"ח.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

רק לא נייק - ממש לא נוחות להליכה ממושכת, גם הסדרות היקרות והמיועדות לריצה.

מצטרף להמלצה על אסיקס - מצויינות.

ניו באלאנס אופציה מעולה גם כן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...