Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המגבר הזה:

3359rhu.jpg

2h2r492.jpg

23o4l5.jpg

כמה שאלות:

1. האם זה מגבר טוב ומוכר?

2. אם אני אחבר לו את הסאב הזה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212630, הסאב יעבוד לי כמו שצריך?

3. אחרי שאני מחבר את הסאב בגישור נשארות לי 2 יציאות שאותן אני מחבר לרמקולים, אז לאיזה כדאי? קידמים או אחורים?

בנתיים אין לי לא קידמיים ולא אחוריים אז תמליצו לפי מה שעדיף לחבר למגבר תמליצו לי על רמקולים שכדאי לקנות בתקציב של נגיד עד 400 שקל.

תודה רבה על העזרה!

אחלה סופ"ש 8)

פורסם

1. לא.

2. תלוי. הכל שאלה של מה אתה מחפש. אין תשובה ודאית לשאלה שלך.

3. קדמיים. 400 ש"ח זה תקציב נמוך לסט רמקולים אחד, אז שניים? אם התכוונת להשקיע 400 ש"ח לסט רמקולים בודד - תריץ חיפוש בפורום. יש היצע גדול בטווח הזה. הבחירה שלי - מורל פולס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...