Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיפצתי גולף 94 למצב כמעט מושלם{דל תקציב אבל טוב} ורציתי לדעת כמה דברים

1} ניתן להביא אותה לתצוגה{ביד אליהו} או שהיא עדיין חדשה מידי.

2} אם למישהו יש מדריך לגולף ולשנתון?

פורסם

תוכל להחנות אותה בחניון שליד המפגש.

לרחבת התצוגה מוכנסים רכבי אספנות (בני 30 שנים ויותר) או רכבים מדגם שיצורו החל לפני 30 שנה ויותר.

חיפושית שנת 81 תוכל להכנס למפגש, למרות שאינה בת 30, כיוון שהדגם יוצר עוד קודם לכן.

ספר רכב לגולף 94 חפש בפורום הטכני, או בלוח קניה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
תוכל להחנות אותה בחניון שליד המפגש.

לרחבת התצוגה מוכנסים רכבי אספנות (בני 30 שנים ויותר) או רכבים מדגם שיצורו החל לפני 30 שנה ויותר.

חיפושית שנת 81 תוכל להכנס למפגש, למרות שאינה בת 30, כיוון שהדגם יוצר עוד קודם לכן.

ספר רכב לגולף 94 חפש בפורום הטכני, או בלוח קניה.

כשאתה כותב דגם, האם הכוונה היא לגולף בכלל או ל MK1/2/3 וכו'

כי גולף יש מ 74 אאל"ט ואז היא עונה להגדרה אפילו אם היא 2008 :wink:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

הכוונה לדגם שלא השתנה, ולא רק לשם / מותג שנשאר.

אין קשר בין חיפושית משנות ה-2000, לחיפושית משנות ה-60. בכל זאת, חיפושית משנות ה-80 תוכל להחנות ברחבת התצוגה, למרות שאינה בת 30, כיוון צורתה נשארה ללא שינוי.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

למען הסר ספק- השחורה MK3, הטורקיז MK2, יוצרה עד 92.

800px-Volkswagen-Golf-MkIII.jpg

800px-VW_Golf_II_front_20080206.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא.

בעוד 10 שנים מאזדה משנת 92 תהיה בת 26 שנים, ולא תוכל להרשם כמכונית אספנות. (לפי החוק כיום).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

טעות שלי לגבי החישוב של השנים,

אבל ברמת העיקרון, האם רכב כמו 323F מהשנים האלה שאין אותו כל כך הרבה על הכביש יחשב כאספנות?

Polo 2012

פורסם

כשהוא יהיה בן 30 שנה אפשר יהיה לרשום אותו כאספנות.

מעבר לערך הנוסטלגי של אנשי העדר כיום, אני מתקשה לראות איזה ערך אספני נוסף יהיה לו.

מקסימום תשמע יום אחד מישהו מסביר לבנו "פעם האוטו הזה היה האוטו היחידי בכבישים בארץ, אני לא מצליח להבין מה מצאנו בו אז".

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
כשהוא יהיה בן 30 שנה אפשר יהיה לרשום אותו כאספנות.

מעבר לערך הנוסטלגי של אנשי העדר כיום, אני מתקשה לראות איזה ערך אספני נוסף יהיה לו.

מקסימום תשמע יום אחד מישהו מסביר לבנו "פעם האוטו הזה היה האוטו היחידי בכבישים בארץ, אני לא מצליח להבין מה מצאנו בו אז".

:roflmao::roflmao::roflmao:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

רזי, את מה, שאמרת- אפשר להגיד כמעט על כל אוטו, שהיום בן 30 (אסקורט, קורטינה, אופלים וכ"ד)- ועדיין יש לא מעט אנשים, שאוהבים אותם היום, מחפשים, רוצים לשפץ, ואף מוכנים להשקיע סכומי כסף לא מבוטלים, ע"מ לעשות זאת! וכל זה עבור האוטו "אפור ומשעמם" של אותו השנתון! ככה, שאני די בטו, שבעוד 30 שנה (אם המדינה שלנו תשרוד עד אז, מה שאני בספק לצערי)- יהיה לא מעט, שיחפשו לנטיס לשיפוץ! אני ביניהם, אגב- אבל שוב, אני בספק, שאיי-פעם תהיה לנו הזדמנות לזאת.:-(

בעניין הספציפי של הגולף- אז, אין מה לעשות, היום הוא עדיין חדש מדי ונפוץ מדי, ע"פ כל כ"מ, בדיוק, כפי שלא נכנסת לשם מזדה לנטיס, שאולי בשביל בהעליה- שיא הקלאסיקה, אבל עדיין- אין מה לעשות, האוטו פשוט חדש מדי. את ההגדרה "אספנות" צריך "להרוויח" עדיין, ודרוש לזה זמן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
רזי, את מה, שאמרת- אפשר להגיד כמעט על כל אוטו, שהיום בן 30 (אסקורט, קורטינה, אופלים וכ"ד)- ועדיין יש לא מעט אנשים, שאוהבים אותם היום, מחפשים, רוצים לשפץ, ואף מוכנים להשקיע סכומי כסף לא מבוטלים, ע"מ לעשות זאת! וכל זה עבור האוטו "אפור ומשעמם" של אותו השנתון!

גנאדי, זה בדיוק ההבדל.

האסקורט, הקורטינה, הקאדט, כל אלה עוד כחדשים נחשבו כרכבים אפורים, עממים ופשוטים.

הלאנטיס F נהנית פה במגזרים מסויימים מתהילה של רכב אקזוטי, למרות שהיא מבוססת לחלוטין אל הלאנטיס האפורה, רק בגלל שיש לה "פנסים מתרוממים כמו קורבט".

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

רזי שלא תיפול לבור הזה! וה-912 לא אותו סיפור...?? פורש לעניים?רכב קלאסי הוא רכב קלאסי כהגדרתו, 911 מכל שנתון תחשב כזו.רכב אספנות יהיה כל רכב בן 30 שנה ללא קשר למוצא אקזוטי כזה או אחר...גאנה, שנת יצור של רכב משחקת תפקיד מרכזי! הייתי מאמץ בשימחה כל רכב משנות העשרים של המאה הקודמת גם אם היה נפוץ מאוד!בקיצור לא כל הנוצץ זהב - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...