Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב כ 200 ש"ח לאדם,קבוצה של כ 15 איש.

מיקום בארץ יחסית לא מוגבל.

צריך לכלול בתוכו סוג של ארוחה (יכול להיות גם על האש)

אני אעזור במה לא: לא פיינטבול,לא טרקטורונים,לא רכיבה על סוסים ולא קארטינג.

עכשיו תורכם לנסות מה כן,יש רעיונות ?

פורסם

קפצו לקרטינג, ואחר כך למסעדה לאכול איזה סטייק טוב.

אם אתה רוצה, אני יכול להפנות אותך לחבר'ה שמתעסקים בפעילויות חברתיות וימי כיף לארגונים.

פורסם

תודה על התגובות,

קהל היעד הוא אנשים צעירים.

מועדון חשפנות יכול להיות אחלה רק אצטרך לחפש עבודה אחרת :wink:

המטווח גם רעיון מגניב אבל יש לנו זה לא יעבור את מחלקת הבטיחות.

יש קארטינג מומלץ בצפון, כי זה כנראה כיוון הנסיעה.

פורסם
התקציב כ 200 ש"ח לאדם,קבוצה של כ 15 איש.

מיקום בארץ יחסית לא מוגבל.

צריך לכלול בתוכו סוג של ארוחה (יכול להיות גם על האש)

אני אעזור במה לא: לא פיינטבול,לא טרקטורונים,לא רכיבה על סוסים ולא קארטינג.

עכשיו תורכם לנסות מה כן,יש רעיונות ?

:roll:

פורסם

ישמע טיפה בנאלי אבל לונה פארק,פארק מים כגון מימדיון,ימית 2000... בד"כ בקבוצות של עבודה זה נותן חוויה וזכרונות מעולים.

פורסם
אם אין בחורות בחברותא - מועדון חשפנות יכולה להיות אחלה אופציה.

כן, אם אתה בן 17.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טיול ג'יפים באזור קיסריה?

ארגנו את זה פעם במקום שאני עובד בו. היה דיי כיף ואני ממליץ בחום... ניתן לשלב על האש :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...