Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להלן תוצאות הקומפרסיה:

engine revolutions : 281 rpm

peak consumption :798 amp

start consumption : 129 amp

end - consumption : 126.5 amp

load duration : 6.232 sec

מה זה אומר : allocation not possible ?

ומה זה אומר : no cylinder allocation ?

יש פה למישהו שמץ של מושג מה הנתונים הללו אומרים?

תודה.

עזרה בבקשה בנושא הנ"ל תבורך :)

106Rallye S2 :onfire:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום רב לכולם,

להלן התוצאות השליליות בבדיקה שנערכה בקומפיוטסט :

1.מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה - מנוע לפני תיקון,רעש מערכת תזמון ושסתומים,מעבר לחץ לקירור/חשש לסדק/קורוזיה,לבדוק תיצרוכת שמן בזמן עבודה,להחליף רצועת תיזמון/שרשרת לפי הוראות יצרן,ניקוי ותיקון מערכת קירור/מערכת חימום פנימית,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

2.מערכת בלמים (ללא פירוק גלגלים) - צלחות שחוקות,בלימה לקויה,לפרק גלגלים לבדיקה.

3.העברת כוח - הפרדת מצמד לקויה(בלאי),גומיות מגן לציריות פגומות (מדובר על ציריה אחת בצד אחד),חופש ונקישות בציריות,נזילות שמן מתיבת ההילוכים,רעש מתיבת ההילוכים,רעש וחופש ממערכת ההנעה.

*לגבי הסעיף הנ"ל הבוחן אמר לי שהקלאץ' גבוהה מידי אך אין חריקות בהעברות ההילוכים אך הגיר מנוצל בערך כ-75%*

התוצאות החיוביות :

מערכת פליטה תקינה,סרן קדמי ומערכת ההיגוי תקינים,קפיצים תקינים,שילדת רכב תקינה לחלוטין ונבדקה ב-10 עיניים,צמיגים תקינים,מערכת תאורה כולל מצבר תקינה,מחוונים תקינים.

מה עושים עכשיו? שווה הראלי הזאת ? אם כן כמה הייתם משלמים?

אני הבנתי שלרכב יש חשש שעומד ללכת ראש מנוע או אטם ראש,בכל מקרה צריך לפתוח ראש מנוע...ומזה אני בבאסה...

1. המנוע אינו תקין - הבוחן סתם לא רושם, "מנוע לפני תיקון". ראש מנוע בוודאות אינו תקין ברכב.

2. מע' החימום ברכב מנותקת = ב-99% רדיאטור חימום פגום.

3. מלבד גומית הציריה שקרועה, הציריה עצמה נוקשת.

להלן תוצאות הקומפרסיה:

engine revolutions : 281 rpm

peak consumption :798 amp

start consumption : 129 amp

end - consumption : 126.5 amp

load duration : 6.232 sec

מה זה אומר : allocation not possible ?

ומה זה אומר : no cylinder allocation ?

יש פה למישהו שמץ של מושג מה הנתונים הללו אומרים?

תודה.

אלו לא נתוני המנוע.

הנתונים מופיעים בראש הדף, מספרים חד או דו ספרתיים(MAX ו-MIN ובסוף DIF).

ההערה מתייחסת לכך שלא ניתן לשייך את הנתונים לפי סדר הצילינדרים.

פורסם
1. המנוע אינו תקין - הבוחן סתם לא רושם, "מנוע לפני תיקון". ראש מנוע בוודאות אינו תקין ברכב.

2. מע' החימום ברכב מנותקת = ב-99% רדיאטור חימום פגום.

3. מלבד גומית הציריה שקרועה, הציריה עצמה נוקשת.

אלו לא נתוני המנוע.

הנתונים מופיעים בראש הדף, מספרים חד או דו ספרתיים(MAX ו-MIN ובסוף DIF).

ההערה מתייחסת לכך שלא ניתן לשייך את הנתונים לפי סדר הצילינדרים.

להלן הנתונים בראש הדף :

26

28

27

26

maximun = 28

minimum = 26

diff. = 2

מה זה אומר ?

פורסם

הנתונים בפני עצמם מצביעים על דחיסה תקינה.

אך כפי שציינתי כבר קודם, הבוחן לא מציין בכל דו"ח בדיקה - "מנוע לפני תיקון". סעיף זה לבדו אומר דרשני!

פורסם
נראה לי שהוא היה ללא טסט ב- 5 שנים האחרונות אבל בעל הרכב אמר שבכל הטסטים הוא עבר "מכה ראשונה ללא שום בעיה"

לגבי הטסט האחרון הוא אמר שהוא עבר בלי בעיות מכה ראשונה

ככה שאני לא יודע מה זה אומר "בכל הטסטים הוא עבר מכה ראשונה" אז אני ישאל אותו.

סיבה מדוייקת שהוא עמד לפי דבריו זה בגלל שזה היה רכב שני לפי דבריו ומידיי פעם "לצאת ולעשות סיבוב בה ולשמוע את המנוע" זה מגניב.

מה אתה אומר ?

תשאל את הבעלים אם אין לו תשובה שמספקת אותך פשוט קפוץ איתו למשרד הרישוי שם יגידו לך בדיוק מאיזה תאריך עד איזה תאריך לרכב לא היה טסט או שלרכב תמיד היה טסט.

מה שכן, אם היה טסט קשה לי להאמין שהבחור העמיד את הרכב 5 שנים, אולי כוונתו שהוא נסע ברכב פעם בשבוע-שבועיים סיבוב של 10 דקות במשך השנים האחרונות

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
תשאל את הבעלים אם אין לו תשובה שמספקת אותך פשוט קפוץ איתו למשרד הרישוי שם יגידו לך בדיוק מאיזה תאריך עד איזה תאריך לרכב לא היה טסט או שלרכב תמיד היה טסט.

מה שכן, אם היה טסט קשה לי להאמין שהבחור העמיד את הרכב 5 שנים, אולי כוונתו שהוא נסע ברכב פעם בשבוע-שבועיים סיבוב של 10 דקות במשך השנים האחרונות

אבל זה לא משנה את המצב שיש חשש לראש מנוע /אטם ראש ופה אני בבעיה רצינית.

פורסם

מכל הדיון ודו"ח הבדיקה עדיין לא ציינת את מצבו של הרכב מבחינה חיצונית ופנימית.

האם יש צורך בפחחות רצינית?

האם יש צורך בהשלמת חלקים?

פורסם
שלום רב לכולם,

להלן התוצאות השליליות בבדיקה שנערכה בקומפיוטסט :

1.מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה - מנוע לפני תיקון,רעש מערכת תזמון ושסתומים,מעבר לחץ לקירור/חשש לסדק/קורוזיה,לבדוק תיצרוכת שמן בזמן עבודה,להחליף רצועת תיזמון/שרשרת לפי הוראות יצרן,ניקוי ותיקון מערכת קירור/מערכת חימום פנימית,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

מעבר לחץ לקירור- כבר תיקון של ראש מנוע. אם החשש לסדק בבלוק אכן יתאמת, מדובר בסיכוי גבוה על החלפת מנוע קומפלט.

כמה יעלה? תלוי איפה עושים את העבודה, ולא לשכוח על הדרך החלפת שאר ירקות: טיימינג, מחזירי שמן, מותחנים, משאבת מים, רדיאטור-לנקות או להחליף אם צריך, טרמוסטט ופלאנץ' טרמוסטט, עבודת פירוק והרכבת מנוע, עלות המנוע (תלוי מאיפה יגיע: יבוא/פירוק מקומי).

כמובן שמה שכתבתי מתייחס להחלפת מנוע.

במידה ואין סדק בבלוק,יפורק המנוע ויגלו שהבלוק לא אכול,ניתן לשפץ ראש מנוע בעלות מופחתת לעומת עלות החלפת המנוע,שכרוכה גם בכאב ראש של שינוי רישום מס' מנוע במשרד הרישוי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מכל הדיון ודו"ח הבדיקה עדיין לא ציינת את מצבו של הרכב מבחינה חיצונית ופנימית.

האם יש צורך בפחחות רצינית?

האם יש צורך בהשלמת חלקים?

לא,הרכב שמור חיצונית ופנימית,

יש לתקן כנף ומכסה מנוע מקדימה - 2 פגיעות קלות,

פנימית צריך לעשות ניקיון.

פורסם
מעבר לחץ לקירור- כבר תיקון של ראש מנוע. אם החשש לסדק בבלוק אכן יתאמת, מדובר בסיכוי גבוה על החלפת מנוע קומפלט.

כמה יעלה? תלוי איפה עושים את העבודה, ולא לשכוח על הדרך החלפת שאר ירקות: טיימינג, מחזירי שמן, מותחנים, משאבת מים, רדיאטור-לנקות או להחליף אם צריך, טרמוסטט ופלאנץ' טרמוסטט, עבודת פירוק והרכבת מנוע, עלות המנוע (תלוי מאיפה יגיע: יבוא/פירוק מקומי).

כמובן שמה שכתבתי מתייחס להחלפת מנוע.

במידה ואין סדק בבלוק,יפורק המנוע ויגלו שהבלוק לא אכול,ניתן לשפץ ראש מנוע בעלות מופחתת לעומת עלות החלפת המנוע,שכרוכה גם בכאב ראש של שינוי רישום מס' מנוע במשרד הרישוי.

אז בין שיפוץ ראש מנוע והחלפת מנוע עדיף כבר להחליף מנוע לא ?

פורסם

כל מה שמעניין אותכם זה המנוע המסכן?

ברכב הזה השלדה נקיה לגמרי, זה מספיק כדי לקנות את הרכב הזה כי זאת מציאה (במיוחד אם היד נמוכה וק"מ נמוך גם)

מנוע היום מחליפים בכמה אלפים וסוגרים עניין, אם המחיר שנדרש הוא באמת 30 אלף אני היתי הולך על זה ובעתיד מחליף מנוע. מנוע לא ימות מחר בבוקר ואפשר למשוך איתו עוד, רק כמובן לעשות לו טיפול של טיימינג והחלפת נוזלים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כל מה שמעניין אותכם זה המנוע המסכן?

ברכב הזה השלדה נקיה לגמרי, זה מספיק כדי לקנות את הרכב הזה כי זאת מציאה (במיוחד אם היד נמוכה וק"מ נמוך גם)

מנוע היום מחליפים בכמה אלפים וסוגרים עניין, אם המחיר שנדרש הוא באמת 30 אלף אני היתי הולך על זה ובעתיד מחליף מנוע. מנוע לא ימות מחר בבוקר ואפשר למשוך איתו עוד, רק כמובן לעשות לו טיפול של טיימינג והחלפת נוזלים.

שיכנעת אותי,על באמת אפשר לנסוע עם המנוע,פשוט לעשות לו כמו שאתה אומר טיימינג והחלפת נוזלים והחלפת גומייה לצירייה,

למשוך עם המנוע ואפילו ללכת איתו למוסך מקצועי שיגיד לי אם אפשר להציל את המנוע ולאחר מכן לקבל החלטה אם לקנות מנוע

חדש או להשתיל מנוע gti כבר עדיף יותר מאשר לרכוש מנוע חדש או לתקן את המנוע הקיים.

פורסם

במידה והבעיה במנוע של הראלי היא מעבר לכמה אטמים, כדאי לך לזרוק אותו (פשוט כך!) ולקנות אחד של GTI. אפשרי למצוא אחד כזה היום ב-6-8 אלפיות, לא זול אבל שווה את זה.

אם אתה קצת יותר קצר במזמונים - מנוע של ראלי כבר לא עולה הרבה מהסיבה הפשוטה שלכל מי שהולך מנוע - מעדיף לקפוץ על ההזדמנות, להשקיע כמה אלפים, ולקבל מנוע חזק ב-15-20 כ"ס.

רק אל תשכח להוריד את המחיר בהתאם!

בהצלחה ותתחדש. אל תשכח לצלם את הבובה ולהעלות לאוף טופיק.

פורסם

אז תתחדש על הרכב :)

אל תשפר כלום עד שאתה לא מתקן את מה שדרוש תיקון, ואל תמהר לתקן דברים זניחים לפני שטיפלת בדברים הרציניים יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא,הרכב שמור חיצונית ופנימית,

יש לתקן כנף ומכסה מנוע מקדימה - 2 פגיעות קלות,

פנימית צריך לעשות ניקיון.

במקרה ראיתי את הראלי המדוברת, הרכב אינו שמור כלל וכלל. נכון, הוא נקי מתאונות אך רחוק מלהיות "יפיוף".

פגיעה במכסה מנוע - מכסה מנוע אין מתקנים אלא מחליפים. רק התפרן/סוחר מתקן מכסה מנוע.

פגיעה בדלת נהג+כנף שמ'.

חסרים כל הפלסטיקה בכנפיים מעל הגלגלים(מלבד אחד).

חסרים פלסטיקים במגן האחורי.

כל זאת רק במבט חטוף...

• תוכן חדש...