Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מת"ח

למה אתה קורה לאנשים "קשקשן" ?

גם אתה מוגדר כקשקשן מכיוון שמה שאמרת לגבי בוחן שלא כותב סתם אז אתה טועה טעות חמורה מאוד וזאת מכיוון שלי היה מספר של פעמים שבחון מטומטם וחסר ידע שמע את השסתומים של הראלי וחשב שזהו ,המנוע גמור ,או שמע את המנוע של 205 פוראוור 98 יד שניה עם 80000 ק"מ ואמר שמנוע בדרך ללכת באם החום יעלה (:?) -מכון הרישוי בהרצליה , אז בבקשה ,תנבל את פיך רק לאחר שתבוא עם עובדות ולא שטויות = בוחנים הם אנשים חסרי ידע שבאו מהצבאאו סתם למדו מכונאות והם מגיעים למכוני בדיקה וחושבים שהם מלכי העולם ושהם הכי מבינים בעולם -טעות .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב, ציינתי שראיתי את הרכב וגם ראיתי חלק מן הבדיקה. ראיתי את בדיקת ה-CO במים שערך הבוחן והיא היתה חד-משמעית: יש העברת דחיסה למע' הקירור!

העברת דחיסה למע' הקירור = פריצה בין מעברי השמן ומים במנוע. זה יכול להתבטא באטם ראש ועד סדק בבלוק.

אני לפחות את דברי מגבה בכתובים ואילו אתם מסתמכים על סטטיסטיקה ומקרים שקרו לכם.

תבחנו כל מקרה לגופו.

תראה את הנושא הזה, תראה איך אנשים טובים נופלים בפח בשל השערות.

פורסם

שלום לכולם,

קניתי את הפז'ו ראלי דור שני היום והיא מהירה ! ! !

מכונה משומנת היטב.

כמובן שיש לי לתקן חיצונית 2 חלקים

ומכנית לבצע יישור קו

אבל היא מהירה מאוד,הייתי בשוק שבהילוך שני היא מגיעה ל-100

גם הרעש שהמנוע מוציא...מעין מלחמה ..!

יד ראשונה,100 אלף קילומטר,מציאה שאסור לוותר עלייה,

בקיצור הנה כמה תמונות:

mynewrally.jpg

myrallys2.jpg

myrallys2new.jpg

newrallys2.jpg

106Rallye S2 :onfire:

פורסם

תתחדש.

עצה חינם:

• עדיפות ראשונה: כרגע חשוב למצוא מכונאי טוב ואמין שמכיר את הרכב ויוכל ליישר קו. במיוחד ברכב שעמד.
  • אל תרוץ לשפר. סע ברכב. למד אותו. אחרי שתגלה מה הדברים שמפריעים לך (אם בכלל. "סטוק" זו לא מילה גסה), הכן תוכנית + תקציב וצא לדרך.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

תתחדש,

האם בגלל המכה בדלת הנהג, יש רעשי רוח חזקים?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
תתחדש,

האם בגלל המכה בדלת הנהג, יש רעשי רוח חזקים?

אולי , אבל לא נראה לי ,

מעולם לא נסעתי בראלי - זה תמיד היה בגדר חלום ,

אז נראה לי שאני המום עדיין מהרעש שהמנוע מייצר בסל"דים גבוהים ולכן ...אני רשמתי לך אולי

כי האוזן שלי יכולה להטעות אותי בראלי הזאת

פורסם

נדב, תתחדש ותהנה.

סוף סוף אחרי הרבה חיפושים ושיגועים :-D

לאחר הישור קו המכאני, דחוף להשקיע בקוסמטיקה, מסכן הבעלים הקודם גנבו לו את רוב חלקי הפלסטיקה החיצונים.

וגם קצת פחחות היא צריכה.

בהצלחה תעדכן מה קורה.

וכן, היא מכונית מאוד רועשת.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
נדב, תתחדש ותהנה.

סוף סוף אחרי הרבה חיפושים ושיגועים :-D

לאחר הישור קו המכאני, דחוף להשקיע בקוסמטיקה, מסכן הבעלים הקודם גנבו לו את רוב חלקי הפלסטיקה החיצונים.

וגם קצת פחחות היא צריכה.

בהצלחה תעדכן מה קורה.

וכן, היא מכונית מאוד רועשת.

אבל יחסית היא במצב טוב נכון ?

פורסם

קנית, תתחדש.

תהיה שלם עם הקניה ואל תחפש חיזוקים חיצוניים. כי אם לא תהיה שלם עימה, מהר מאד היא תייאש אותך ואתה תחפש למכור אותה גם במחיר הפסד נכבד.

פורסם
תתחדש

כמה שילמת בסוף? (אם אפשר לשאול)

אני מעדיף לשמור זאת לעצמי...

אבל אני ממש שמח שקניתי אותה - הגשמתי חלום מגיל קטן .

ואני שמח שמצאתי את המציאה הזאת.

פורסם

תגידו סתם שאלה קטנה ,

ראלי דור שני היא לא ברמה של רנו rsi או פג'ו xsi או אופל gsi נכון ? אני מתכוון מבחינת התנהגות (לא מהירות)

היא יותר טובה, פחות טובה , באותה הרמה ?

פורסם
תגידו סתם שאלה קטנה ,

ראלי דור שני היא לא ברמה של רנו rsi או פג'ו xsi או אופל gsi נכון ? אני מתכוון מבחינת התנהגות (לא מהירות)

היא יותר טובה, פחות טובה , באותה הרמה ?

היא מעלהים , מהרשימה שנתת ה-RSI הכי קרובה. ה-XSI גם מהנה אם כי פחות מהראלי , אופל GSI מאוד מאוד גרועה בהתנהגות כביש ולא ברמה של אף אחת מהמכוניות האלו.

פורסם

נדב קאט דה בולשיט, קנית אחלה רכב שבעולם! פחחות זאת ממש לא בעיה בשבילך, מכנית הרכב במצב מצויין, הנתונים נדירים מאוד וגם המחיר היה סוף הדרך!

תיתחדש, אני בטוח שתהנה ממנה ולאט לאט גם תלמד אותה.

אין לך מה לשפר בה בזמן הקרוב- תיתמקד ביישור קו (שגם הוא לא רציני) ואולי סוף סוף תילמד לנהוג :wink:

• תוכן חדש...