Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פז'ו ראלי 106 דור שני לאחר בדיקה

havahaklaeit
שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב לכולם,

להלן התוצאות השליליות בבדיקה שנערכה בקומפיוטסט :

1.מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה - מנוע לפני תיקון,רעש מערכת תזמון ושסתומים,מעבר לחץ לקירור/חשש לסדק/קורוזיה,לבדוק תיצרוכת שמן בזמן עבודה,להחליף רצועת תיזמון/שרשרת לפי הוראות יצרן,ניקוי ותיקון מערכת קירור/מערכת חימום פנימית,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

2.מערכת בלמים (ללא פירוק גלגלים) - צלחות שחוקות,בלימה לקויה,לפרק גלגלים לבדיקה.

3.העברת כוח - הפרדת מצמד לקויה(בלאי),גומיות מגן לציריות פגומות (מדובר על ציריה אחת בצד אחד),חופש ונקישות בציריות,נזילות שמן מתיבת ההילוכים,רעש מתיבת ההילוכים,רעש וחופש ממערכת ההנעה.

*לגבי הסעיף הנ"ל הבוחן אמר לי שהקלאץ' גבוהה מידי אך אין חריקות בהעברות ההילוכים אך הגיר מנוצל בערך כ-75%*

התוצאות החיוביות :

מערכת פליטה תקינה,סרן קדמי ומערכת ההיגוי תקינים,קפיצים תקינים,שילדת רכב תקינה לחלוטין ונבדקה ב-10 עיניים,צמיגים תקינים,מערכת תאורה כולל מצבר תקינה,מחוונים תקינים.

מה עושים עכשיו? שווה הראלי הזאת ? אם כן כמה הייתם משלמים?

אני הבנתי שלרכב יש חשש שעומד ללכת ראש מנוע או אטם ראש,בכל מקרה צריך לפתוח ראש מנוע...ומזה אני בבאסה...

106Rallye S2 :onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

מצאת 106 ראלי נקיה שנשמעת במצב טוב.

חלק גדול מתוצאות הבדיקה הן כסת"ח של המכון ואי אפשר ללמוד מהן כלום.

מערכת הקירור של הרכב כנראה לא כמו שהוא יצא מהמפעל, אבל צריך לזכור שזה אוטו בן לפחות 10.

מערכת קירור עם נזילות או קורוזיה לא אומרת בהכרח שיומו של המנוע קרוב, אבל גם אם כן שיפוץ מנוע באוטו הזה זה לא עסק יקר...מקסימום מביאים מנוע 16V ויש לך מכונה משובחת.

אם הרכב נראה טוב חיצונית ופנימית והמחיר לא מופרך, לך על זה ותתחדש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצאת 106 ראלי נקיה שנשמעת במצב טוב.

חלק גדול מתוצאות הבדיקה הן כסת"ח של המכון ואי אפשר ללמוד מהן כלום.

מערכת הקירור של הרכב כנראה לא כמו שהוא יצא מהמפעל, אבל צריך לזכור שזה אוטו בן לפחות 10.

מערכת קירור עם נזילות או קורוזיה לא אומרת בהכרח שיומו של המנוע קרוב, אבל גם אם כן שיפוץ מנוע באוטו הזה זה לא עסק יקר...מקסימום מביאים מנוע 16V ויש לך מכונה משובחת.

אם הרכב נראה טוב חיצונית ופנימית והמחיר לא מופרך, לך על זה ותתחדש.

מה זאת אומרת מחיר לא מופרך בשבילך ? מחירון ראלי דור שני 20,000 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זאת אומרת מחיר לא מופרך בשבילך ? מחירון ראלי דור שני 20,000 ש"ח.

וכמה רוצים על האוטו שבדקת?

איזה יד?

כמה ק"מ?

ספר טיפולים?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וכמה רוצים על האוטו שבדקת?

איזה יד?

כמה ק"מ?

ספר טיפולים?

יד נמוכה וק"מ נמוך,

ספר טיפולים במורשה עד 60000 ק"מ בערך ומאז מטופל במוסך רגיל,

בנוסף הרכב עמד 5 שנים.

כמה היית נותן על רכב כזה עם חשש לראש מנוע או אטם ראש שזאת אומרת בעצם לפתוח ראש מנוע ?

עוד שאלה לי אלייך-יש לך מושע כמה מנוע של ראלי דור שני (דגם מנוע TU5J2/L3 NFW) עולה ?

לא מצאתי זאת בכמה וכמה חיפושים בפורום לצערי, תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הופה!

למה הרכב עמד 5 שנים?

האם הניעו ועשו סיבוב במהלך התקופה? (לפחות פעם בשלושה שבועות)

כמה יעלה מנוע של ראלי? אני מעריך שבסביבות 4K-5K עבור המנוע בלבד. התקנה תעלה לפחות אלפיה אם לא כפול...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הופה!

למה הרכב עמד 5 שנים?

האם הניעו ועשו סיבוב במהלך התקופה? (לפחות פעם בשלושה שבועות)

כמה יעלה מנוע של ראלי? אני מעריך שבסביבות 4K-5K עבור המנוע בלבד. התקנה תעלה לפחות אלפיה אם לא כפול...

הרכב עמד מפני שהוא משמש כרכב שני,

תגיד אתה בטוח 4-5 רק על המנוע ? אתה מתכון מנוע חדש מייבוא מחו"ל או מהארץ?

דרך אגב,הבנתי שאם אני עושה לה ראש מנוע זה לא כ"כ טוב כי אז המנוע הולך אחרי כמה אלפי ק"מ,זה נכון?

עוד שאלה-אם רשום בטופס של הבדיקה "מעבר לחץ לקירור/חשש לסדק/קורוזיה" זה אומר שאני חייב לעשות ראש מנוע ?

אם כך איך זה שהרכב נוסע תקין לחלוטין ?

אין אפשרות אחרת לפתור את הנושא?

תודה רבה על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא העלית את הנתון הכי חשוב לגבי המנוע - מה הערכים של הקומפרסייה שנבדקו?

לגבי הגומיה של הציריה - תחליף דחוף! אני משכתי את זה חודש והלכו לי הציריות. וציריות ב-GTI לפחות הן דבר יקר, מאוד.

דבר ת'כלס - איזה יד הרכב? רשום על שמו? כמה רוצה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדוני היקר, עד שלא תגדוש וולקן אף אחד לא ידבר איתך תכלס :wink:

הרכב יד מאוד מאוד נמוכה (בוא נגיד שלפי דעתי זאת אחת האחרונות בארץ עם יד כזאת)

רוצה מחיר קצת גבוה מהסביר בכמה אלפי שקלים.

פותח השירשור, לפני בדיקה חובה לקחת את הרכב למוסך לבדוק מנוע, כמו כן האם בעל הרכב השתמש רק במים ירוקים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדוני היקר, עד שלא תגדוש וולקן אף אחד לא ידבר איתך תכלס :wink:

הרכב יד מאוד מאוד נמוכה (בוא נגיד שלפי דעתי זאת אחת האחרונות בארץ עם יד כזאת)

רוצה מחיר קצת גבוה מהסביר בכמה אלפי שקלים.

פותח השירשור, לפני בדיקה חובה לקחת את הרכב למוסך לבדוק מנוע, כמו כן האם בעל הרכב השתמש רק במים ירוקים?

עניתי לך בה"פ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להלן תוצאות הקומפרסיה:

engine revolutions : 281 rpm

peak consumption :798 amp

start consumption : 129 amp

end - consumption : 126.5 amp

load duration : 6.232 sec

מה זה אומר : allocation not possible ?

ומה זה אומר : no cylinder allocation ?

יש פה למישהו שמץ של מושג מה הנתונים הללו אומרים?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי שמץ של מושג מה אומרות תוצאות הקומפרסיה אני רק יכול להגיד לך שאני אישית, לא היתי קונה רכב שעמד 5 שנים אפילו לא בחצי מהמחירון עם כל הכבוד, לרכב שעומד ולא נוסע ומטופל יהיה בלאי אדיר.

מצטער שאני אומר מה שאחרים פה אולי מרגישים לא נעים או שהם תוהים אם הם בעצמם היו עושים אבל אני בטוח שמעטים האנשים שהיו רוצים להיות בעלים של רכב שלא זז 5 שנים.

שוב הבלאי הוא אדיר לעומת רכב שנסע ב5 שנים הללו 100 אלף קילומטר לדוגמא וטופל במסירות.

אבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב נשמע במצב טוב, אם הוא שווה 30 אלף שקל לא בטוח.

נראה לי המנוע לקראת סוף חייו, וזה מוזר כי הרכב עבר רק 100 אלף ק"מ כמו שאמרת, מה שגם מפריע לי העובדה שהרכב עמד 5 שנים, תבדוק אם זה היה בלי טסט או עם טסט ב-5 שנים הללו, ומה הסיבה המדויקת שהוא עמד.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב נשמע במצב טוב, אם הוא שווה 30 אלף שקל לא בטוח.

נראה לי המנוע לקראת סוף חייו, וזה מוזר כי הרכב עבר רק 100 אלף ק"מ כמו שאמרת, מה שגם מפריע לי העובדה שהרכב עמד 5 שנים, תבדוק אם זה היה בלי טסט או עם טסט ב-5 שנים הללו, ומה הסיבה המדויקת שהוא עמד.

נראה לי שהוא היה ללא טסט ב- 5 שנים האחרונות אבל בעל הרכב אמר שבכל הטסטים הוא עבר "מכה ראשונה ללא שום בעיה"

לגבי הטסט האחרון הוא אמר שהוא עבר בלי בעיות מכה ראשונה

ככה שאני לא יודע מה זה אומר "בכל הטסטים הוא עבר מכה ראשונה" אז אני ישאל אותו.

סיבה מדוייקת שהוא עמד לפי דבריו זה בגלל שזה היה רכב שני לפי דבריו ומידיי פעם "לצאת ולעשות סיבוב בה ולשמוע את המנוע" זה מגניב.

מה אתה אומר ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...