Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במידה והבעיה במנוע של הראלי היא מעבר לכמה אטמים, כדאי לך לזרוק אותו (פשוט כך!) ולקנות אחד של GTI. אפשרי למצוא אחד כזה היום ב-6-8 אלפיות, לא זול אבל שווה את זה.

אם אתה קצת יותר קצר במזמונים - מנוע של ראלי כבר לא עולה הרבה מהסיבה הפשוטה שלכל מי שהולך מנוע - מעדיף לקפוץ על ההזדמנות, להשקיע כמה אלפים, ולקבל מנוע חזק ב-15-20 כ"ס.

רק אל תשכח להוריד את המחיר בהתאם!

בהצלחה ותתחדש. אל תשכח לצלם את הבובה ולהעלות לאוף טופיק.

זיו, היום אפשרי להביא מנוע של GTI עם מחשב וצמה וגיר ב-4,500 שקל ואף פחות.

יש כמה וכמה אנשים שעשו את זה לפני שבועות אחדים.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במקרה ראיתי את הראלי המדוברת, הרכב אינו שמור כלל וכלל. נכון, הוא נקי מתאונות אך רחוק מלהיות "יפיוף".

פגיעה במכסה מנוע - מכסה מנוע אין מתקנים אלא מחליפים. רק התפרן/סוחר מתקן מכסה מנוע.

פגיעה בדלת נהג+כנף שמ'.

חסרים כל הפלסטיקה בכנפיים מעל הגלגלים(מלבד אחד).

חסרים פלסטיקים במגן האחורי.

כל זאת רק במבט חטוף...

"פגיעה במכסה מנוע" -טוב שאתה לא מתכוון באמירה הזאת שחצי מהמכסה מנוע הלך !

יש מעיכה קטנה מקדימה - זה הכל ! בשביל זה להחליף מכסה מנוע ? ולמה לא לתקן את המעיכה ולצבוע מחדש בחינם במקום להביא מכסה מנוע חדש בגלל מעיכה קטנה ...(חבל שלא צילמתי אותך בשבילך...)

פגיעה בדלת נהג? ממש לא שמתי לב! כן שמתי לב לפגיעה בכנף שמאל ואותה אני גם יתקן ויצבע מחדש

פלסטיקה במגן האחורי וגם בכנפיים מעל הגלגלים - ביג דיל !

ואווו

תראה אותה מבפנים ואז תדבר...

טוב שלא עשית מזה סיפור...

ומי בכלל אמר שהוא "יפיוף"? אמרתי שמור חיצונית פנימית וזה אומר שהכל מקורי כמו שיצא מהחברה

להשיג 2 כנפיים מעל הגלגלים (כי 2 יש כבר לבעל הרכב) ופלסטיקה לטמבון האחורי ולתקן את המכסה מנוע והכנף שזה פחחות

ואת זה אני עושה בחינם...אז...לא מבין אותך.

העיקר "קשקשן" לומר זה כיף...

106Rallye S2 :onfire:

פורסם
אז תתחדש על הרכב :)

אל תשפר כלום עד שאתה לא מתקן את מה שדרוש תיקון, ואל תמהר לתקן דברים זניחים לפני שטיפלת בדברים הרציניים יותר.

אחי אני קודם כל צריך לדבר איתו על מחיר יום ראשון...

הלוואי שאני יתחדש,בינתיים הכל בגדר שאלה.

דברים רציניים בשבילי זה הגומייה של הצירייה,המנוע שאני צריך לבדוק אותו ע"י מומחה שיגיד לי כמה זמן אני יכול לסחוב איתו וכמובן יישור קו עצבני באיזה 5000 ש"ח...

פורסם
במידה והבעיה במנוע של הראלי היא מעבר לכמה אטמים, כדאי לך לזרוק אותו (פשוט כך!) ולקנות אחד של GTI. אפשרי למצוא אחד כזה היום ב-6-8 אלפיות, לא זול אבל שווה את זה.

אם אתה קצת יותר קצר במזמונים - מנוע של ראלי כבר לא עולה הרבה מהסיבה הפשוטה שלכל מי שהולך מנוע - מעדיף לקפוץ על ההזדמנות, להשקיע כמה אלפים, ולקבל מנוע חזק ב-15-20 כ"ס.

רק אל תשכח להוריד את המחיר בהתאם!

בהצלחה ותתחדש. אל תשכח לצלם את הבובה ולהעלות לאוף טופיק.

קראתי שירשור פה על איזה אחד שהשתיל מנוע 1600 16V של GTI בראלי דור שני,

הוא עשה את זה בסדנא של דני ואבנר,

לפי דבריו 12000 ש"ח זה מחיר ההשקעה

תן לי קודם כל לסחוב את המנוע הישן , לעשות יישור קו באיזה 4000-5000 ש"ח ולאחר מכן לחסוך ולהשקיע עליו.

אל תשכח שהרכב הנ"ל לא ישאר אצלי הרבה זמן כי אני ירצה להתקדם בחיים שלי

4-5 שנים יספיקו לי איתו נראה לי ואז שאני יגיע לזמן שאני ימכור אותו...אני לא בטוח שאנשים עדיין יקנו ראלי דור שני ב-10 מעל מחירון או -5 מעל מחירון

גם אם היא תהייה ללא שילדה עדיין הרכב יהייה 15-16 שנים על הכביש.

צריך לחשוב גם על הנושא הזה...

פורסם

לפי דעתי אתה צריך להוריד אותו במחיר בלפחות 5 אלף שקל

קודם כל רואים שאתה מתלהב שזה כבר לא לטובתך

דבר שני יש ליקויים ברכב, אומנם הנתונים טובים (יד + ק"מ) אבל יש ליקויים

אני מעדיף לשלם מעל המחירון במקרים שהנתונים טובים + האוטו שמור ותקין

בסה"כ יש לרכב הרבה ריג'קטים, וכל הדברים הקטנים (מעיכה פה, חוסר שם וכו') האלה זה כסף

בכלל לא בטוח ששווה לרכוש את האוטו אבל תחשוב על זה ותבדוק את זה לעומק, בכל מקרה אל תשלם 30K ...

פורסם
קראתי שירשור פה על איזה אחד שהשתיל מנוע 1600 16V של GTI בראלי דור שני,

הוא עשה את זה בסדנא של דני ואבנר,

לפי דבריו 12000 ש"ח זה מחיר ההשקעה

תן לי קודם כל לסחוב את המנוע הישן , לעשות יישור קו באיזה 4000-5000 ש"ח ולאחר מכן לחסוך ולהשקיע עליו.

אל תשכח שהרכב הנ"ל לא ישאר אצלי הרבה זמן כי אני ירצה להתקדם בחיים שלי

4-5 שנים יספיקו לי איתו נראה לי ואז שאני יגיע לזמן שאני ימכור אותו...אני לא בטוח שאנשים עדיין יקנו ראלי דור שני ב-10 מעל מחירון או -5 מעל מחירון

גם אם היא תהייה ללא שילדה עדיין הרכב יהייה 15-16 שנים על הכביש.

צריך לחשוב גם על הנושא הזה...

זה היה לפני כמה שנים טובות

היום המחיר של המנוע עם הגיר הוא סביב 4500, תוסיף על זה עוד חלקים לטיימינג (סביב אלף ש"ח לתחליפי או 2000 למקורי) ועבודה של הרכבת המנוע שזה עוד איזה אלף ש"ח בערך.

12 אלף זה ממש לא!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זיו, היום אפשרי להביא מנוע של GTI עם מחשב וצמה וגיר ב-4,500 שקל ואף פחות.

יש כמה וכמה אנשים שעשו את זה לפני שבועות אחדים.

תגיד לי מי האנשים האלו (פרט לגל שלו זה עלה יותר)?

ומאיפו הם קנו.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

נוטה להסכים עם רועי, כמה שהרכב "נדיר" הוא לא במצב להיט וישנם הרבה סימני שאלה.

הכל אפשר לסדר ובסוף תהיה לך "רעלי" לפארת, אבל ולפעמים זה אבל גדול- זה עולה כסף.

דפיקה פה מעיכה שם, חסרים פלסטיקים, מנוע בסיכון, יישור קו גדול ועוד רבים וטובים.

דווקא הפעם אני חושב שמחיר מחירון די משקף את מצב הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זה היה לפני כמה שנים טובות

היום המחיר של המנוע עם הגיר הוא סביב 4500, תוסיף על זה עוד חלקים לטיימינג (סביב אלף ש"ח לתחליפי או 2000 למקורי) ועבודה של הרכבת המנוע שזה עוד איזה אלף ש"ח בערך.

12 אלף זה ממש לא!

אה,אוקיי סליחה אני לא מעודכן כ"כ בנושא :|

פורסם
נוטה להסכים עם רועי, כמה שהרכב "נדיר" הוא לא במצב להיט וישנם הרבה סימני שאלה.

הכל אפשר לסדר ובסוף תהיה לך "רעלי" לפארת, אבל ולפעמים זה אבל גדול- זה עולה כסף.

דפיקה פה מעיכה שם, חסרים פלסטיקים, מנוע בסיכון, יישור קו גדול ועוד רבים וטובים.

דווקא הפעם אני חושב שמחיר מחירון די משקף את מצב הרכב.

עידן

אתה חושב שבמצב כזה כמו שהיא בעל הרכב ימכור אותה במחיר מחירון שזה 20K ?

פורסם

אמרתי בסביבות המחירון- אפשר כמחווה של רצון טוב לתת קצת יותר.

אבל אני במקומך לא הייתי נותן הרבה יותר כי:

א. מעל המחירון הייתי משלם רק בעבור רכב במצב טוב (אפילו אם הוא לא מושלם) -אחרי הכל אין הרבה כאלו

ב. התיקונים ויישור הקו הולכים לעלות פה בסביבות 6-8K ואני זהיר

ג. המנוע בסיכון וכפי שנאמר ע"י הערכות גסות גם זה הולך לעלות סכום דומה

נניח ותשלם על הרכב 25 עדין כולל התיקונים וישור הקו מדובר על סביבות 31-33K וזנ עוד בלי המנוע.

בכיף אפשר לשלם גם 15K מעל המחירון על ראלי אם היא במצב טוב, אבל הפעם לא כך הדבר.

אם הוא יסכים או לא- אתה הראשון לדעת. תלוי כמה הוא רוצה להעיף את הרכב, איזה הצעות יש לו? האם הוא מודה למצב?

בדוק את מצב המנוע ולפי זה דבר עם בעל הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אמרתי בסביבות המחירון- אפשר כמחווה של רצון טוב לתת קצת יותר.

אבל אני במקומך לא הייתי נותן הרבה יותר כי:

א. מעל המחירון הייתי משלם רק בעבור רכב במצב טוב (אפילו אם הוא לא מושלם) -אחרי הכל אין הרבה כאלו

ב. התיקונים ויישור הקו הולכים לעלות פה בסביבות 6-8K ואני זהיר

ג. המנוע בסיכון וכפי שנאמר ע"י הערכות גסות גם זה הולך לעלות סכום דומה

נניח ותשלם על הרכב 25 עדין כולל התיקונים וישור הקו מדובר על סביבות 31-33K וזנ עוד בלי המנוע.

בכיף אפשר לשלם גם 15K מעל המחירון על ראלי אם היא במצב טוב, אבל הפעם לא כך הדבר.

אם הוא יבכים או לא- אתה הראשון לדעת. תלוי כמה הוא רוצה להעיף ת הרכב, איזה הצעות יש לו? האם הוא מודה למצב?

בדוק את מצב המנוע ולפי זה דבר עם בעל הרכב.

עידן

אני אדבר איתו בערב,תודה על הכל [הוא לא אחיך],

עזרת לי מאוד,

הוא מודע למצב אבל הוא אומר "הרכב נוסע מצויין ואין לו שום בעיה"...

אני ידבר איתו וזהות

בכל אופן תודה.

פורסם
תגיד לי מי האנשים האלו (פרט לגל שלו זה עלה יותר)?

ומאיפו הם קנו.

הרמן,

בחודשיים האחרונים הזמינו מאותו בחור בירושלים 3 מנועי GTI שאישית אני מכיר : עידן, גל, עמית&גל.

כולם שילמו בערך 4-4.5 אלף תמורת גיר, מחשב, צמה, מנוע, ואפילו צנרת מלאה (חלק קיבלו).

כמובן לזה תוסיף טיימינג וכו' שזה עוד 1500 שקל, פה ושם תוספות קטנות שזה עוד 500 שקל, וכמובן עוד עבודה של הרכבת מנוע בסביבות ה-700 שקל.

סה"כ אני הגעתי 7.5 אלף שקל בהגזמה אחרי שהמנוע בפנים והאוטו נוסע עם אישורים והכל.

אם זה שווה את זה, מאוד אם בנאדם קונה XS ב-10 אלף שקל ואף פחות ושם עוד 7.5 אלף, תוסיף מתלים פחחות וכו' והופ הגעת ל-25 אלף שקל ויש לך רכב חדש בחנייה מבחינת חלקים ואמינות.

היום לקנות GTI עולה 35 אלף לפחות, אני אישית הייתי הולך קונה GTI מקורית ולא עושה את השינוי מ-XS ל-GTI אבל עדיין יש כאלה שמעדיפים את הפרוייקט וכל הבלאגן של ההתעסקות.

לסיכום :

חוץ מעידן שידע מההתחלה מה הוא רוצה בדיוק, השאר קודם הפכו לראלי ועוד שינויים כאלה ואחרים ורק בסוף ל-GTI אז זה המון כסף נוסף שנשפך ובסופו של דבר לא יצא שווה ומשתלם!

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

פותח השרשור שלח לי בה"פ את הפרשי הקומפרסייה והם בסדר גמור. לדעתי לא למהר להספיד את המנוע כ"כ מהר, אלא פשוט ללכת למוסך מומלץ ולעשות בדיקת קומפרסיה אמיתית + חוות דעת של המוסך. ואז לשקול מחדש.

פורסם
הרמן,

בחודשיים האחרונים הזמינו מאותו בחור בירושלים 3 מנועי GTI שאישית אני מכיר : עידן, גל, עמית&גל.

כולם שילמו בערך 4-4.5 אלף תמורת גיר, מחשב, צמה, מנוע, ואפילו צנרת מלאה (חלק קיבלו).

כמובן לזה תוסיף טיימינג וכו' שזה עוד 1500 שקל, פה ושם תוספות קטנות שזה עוד 500 שקל, וכמובן עוד עבודה של הרכבת מנוע בסביבות ה-700 שקל.

סה"כ אני הגעתי 7.5 אלף שקל בהגזמה אחרי שהמנוע בפנים והאוטו נוסע עם אישורים והכל.

אם זה שווה את זה, מאוד אם בנאדם קונה XS ב-10 אלף שקל ואף פחות ושם עוד 7.5 אלף, תוסיף מתלים פחחות וכו' והופ הגעת ל-25 אלף שקל ויש לך רכב חדש בחנייה מבחינת חלקים ואמינות.

היום לקנות GTI עולה 35 אלף לפחות, אני אישית הייתי הולך קונה GTI מקורית ולא עושה את השינוי מ-XS ל-GTI אבל עדיין יש כאלה שמעדיפים את הפרוייקט וכל הבלאגן של ההתעסקות.

לסיכום :

חוץ מעידן שידע מההתחלה מה הוא רוצה בדיוק, השאר קודם הפכו לראלי ועוד שינויים כאלה ואחרים ורק בסוף ל-GTI אז זה המון כסף נוסף שנשפך ובסופו של דבר לא יצא שווה ומשתלם!

קצת סדר בבלאגן :

מי שקונה מירושליים מנוע ב4500 מקבל גם מחשב זה נכון,אבל הוא גם צריך לפרוץ את המחשב,וזה עוד 1000 ש"ח. (עידן קיבל מחשב פרוץ בנס,אבל זה לא יקרה יותר).

אף אחד לא קיבל צנרת,קיבלו רק סעפות,דאוןפייפ הם צריכים לארגן מאיפה שהוא.

כל מקרה מאוד שווה להביא את המנוע ב4500 כי אתה מקבל :

מנוע

צמה

מחשב

גיר

סטרטר

אלטרנטור

קולר שמן

סעפות כולל מצערת כמובן

כמובן שכל החיישנים והקויל הצתה והכל הכל הכל.

ולפעמים גם מדחס!! (:

כבר חשבתי על האפשרות להביא כזה מנוע שיהיה בצד...כי אי אפשר לדעת עם בעוד כמה חודשיים עדיין יהיה אפשר להביא מנועים במחירים כאלה.

למי ששאל אם שווה או לא שווה,אז יש לי חבר שקנה (בזכותי) סקסו מנוע 1100 3 דלתות שנת 97 כחדשה ב7000 ש"ח...אם הוא שם 20 אלף על האוטו הוא יהיה הרבה יותר מדהים מכל 106GTI משופרת ומשודרגת שתימכר רק ב45,אז כמובן שזה שווה כל שקל!!:arrow:

בקשר לראלי שציינו פה,הרכב נשמע מוזנח מהתחת,כנראה שפותח השרשור היה מסנוור ועדיין בהתלהבות של רכב ראשון.

תתרחק מהרכב הזה כמו מאש,חבל שתיפול.

על רכב כזה מוזנח לשלם 9 מעל המחירון? תגיד לי אתה חולה בראש?:?

הלך הכסף של הבדיקה,החיים הם מרים,אין מה לעשות.

DSCF901111111105_resize1.jpg

• תוכן חדש...