Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום חברים :)

אני רוצה לעשות מנוי חודשי למגזין רכב אך יש כל מיני , אשמח אם תביאו לי סוגים ומידע ואיזה כדאי ולמה וכו'.

תודה.

Tuning:lol:

פורסם

אני מנוי על אוטו כבר כמה שנים (ואת זה עשיתי לאחר סקר שוק), ואני מאוד מרוצה. העיתון מקצועי, שימושי ויש בו לא מעט הומור. בנוסף, הצילומים מ-ד-ה-י-מ-י-ם! תומר פדר הוא פשוט אמן.

אבל הדבר הכי חשוב, זה הטעם האישי.

תקנה באותו חודש גיליון מכל עיתון, ולמה שיותר תתחבר, תעשה מנוי.

אפשר לפרוס את הבדיקה אפילו על חודשיים-שלוש ולעשות את הבדיקה אפילו יותר מדויקת.

תהנה!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אני מאוד אוהב את מגזין "אוטו"

אבל תמיד כשאני מגיע לחנות (אין לי מנוי) בסוף אני תמיד לוקח את "הגה"

אולי בגלל שני המגזינים במחיר של "אוטו" אחד :-) (הגה+הגה בשטח)

לדעתי גם הם ברמה גבוהה,ההומור כמו שנאמר גם קולע וצעיר וגם מקצועי וערוך בצורה יפה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אחרי הרבה שנים עם אוטו - עזבתי אותם.

בעיקר בגלל תרגיל מאוד מסריח שהם עשו עם אוטו בשטח. כיום עיתון אוטו בשטח הוא פרסומון נטו.

מבחינת רמת הכותבים והעיתונאים - המערכת של הגה הרבה יותר מקצועית לטעמי מהמערכת של אוטו, זה בולט שבעתיים במגזין השטח.

החסרון של הגה מול אוטו זה בנייר הכרומו של אוטו.

התחושה שלי היום זה שהמו"ל של אוטו ואוטו בשטח חמדן ללא גבולות על חשבון האיכות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איך האנגלית שלך?

אם השפה לא מפריעה, כל אחד ממגזיני הרכב האמריקאיים יעלה כרבע ממחירם של "אוטו","הגה" ודומיהם.

בתור מנוי של Car&Driver במשך שנתיים, אני יכול לומר שזאת אחת ההשקעות הכי חכמות שעשיתי אי פעם.

פורסם

המלצה שלי, קפוץ לאחד הסופרים הקרובים לביתך תקנה מגזין אחד של "אוטו" ומגזין אחד של "הגה" תישב תקרא אותם ותראה למי אתה יותר מתחבר ולפי זה תעשה מנוי.

לי אישית, היה המון שנים ל"הגה" ולפני כ-3 שנים עבדתי ל"אוטו".

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

תעשה מנוי חודשי לקו אינטרנט מהיר של בזק.

כל מבחני הדרכים בכל האתרים יהיו זמינים בעבורך וכבונוס חינמי תוכל גם לגלוש חופשי באתר ה"קארספורום".

בקיצור בעידן הטכנולוגי הנוכחי מנוי הוא דבר די מיותר, כל המידע זמין ברשת בזמן אמת ואם נתקלים בגליון שממש אי אפשר לעמוד בפניו, אז רוכשים אותו - אבל רק אותו.

כך אני נוהג.

פורסם

לא לגמרי מסכים איתך.

אני מנוי על אוטו ומאוד אוהב לקבל את העיתון כל חודש.

הוא מצוי בחדר השיותים דרך רבע ומעביר לי את הזמן בצורה הטובה ביותר.

זה דווקא טוב שלא כל דבר עושים במחשב...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בקיצור בעידן הטכנולוגי הנוכחי מנוי הוא דבר די מיותר, כל המידע זמין ברשת בזמן אמת ואם נתקלים בגליון שממש אי אפשר לעמוד בפניו, אז רוכשים אותו - אבל רק אותו.

כך אני נוהג.

+ 1

לפי השער, אני רואה אם הגליון מעניין אותי או לא,

ולפי זה אני קונה את מגזין "אוטו"

יוצא לי לקנות, בערך 3 פעמים בשנה.

פורסם

הייתי פעם מנוי ב'אוטו' אבל לפניי כמה שנים עזבתי ועכשיו כל חודש אני מקבל 'הגה'. המעבר היה בעיקר מטעמי עלות.

לדעתי שניהם ברמה מאוד גבוהה ואתה צריך לבחור איזה מהם אתה מעדיף. ב'אוטו' יש בסוף כל עיתון מחירים של המכוניות החדשות. לדעתי זה חסר ב'הגה', אבל זה הכל.

לגבי רכב - אני יודע רק מתוך קריאה באינטרנט.

• תוכן חדש...