Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינת רמת הכותבים והעיתונאים - המערכת של הגה הרבה יותר מקצועית לטעמי מהמערכת של אוטו, זה בולט שבעתיים במגזין השטח.

+1 :mm_yeah:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הוא מצוי בחדר השיותים דרך רבע ומעביר לי את הזמן בצורה הטובה ביותר.

זה דווקא טוב שלא כל דבר עושים במחשב...

את הפונקציה הזו 'בלייזר' ממלא בצורה טובה בהרבה.

פורסם

לפני שאתה מתפתה לעשות מנוי על מגאזין רכב ישראלי (בייחוד 'אוטו'), מו מלץ מאד שתיקרא קודם את הכתבה המענינת הזאת.

וחוצמזה, מישהו פה העדיף מגאזין אחד על שני בגלל מחירי רכבים, שזה שטות מוחלטת כי ברשת יש לך מחירים הרבה יותר מפורטים ובטח שיותר מעודכנים.

פורסם
את הפונקציה הזו 'בלייזר' ממלא בצורה טובה בהרבה.

מה הקשר- אותי מעניין בעיקר רכב ולא מעט רכב- וזה הזמן שיש לי לקרוא...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עכשיו שהפאונד נמוך, ב-5 ש"ח לחודש יותר מ"אוטו" אתה יכול לקבל את CAR. לא ש"אוטו" רע, אבל מה לעשות שהחוברת הבריטית הנ"ל בערך כפולה בעובי ותוכן, ועדיין בליגה אחרת מבחינת הגרפיקה והכתיבה (לטעמי). אמנם קצת משביז לראות כל חודש את כל הסוכריות החדשות שאפשר להשיג מעבר לים במחיר של פליטת ליסינג משומשת, אבל מתרגלים.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
אני גם מנוי לאוטו כבר 6 שנים ואני מאוד ממליץ עליו.

איכותי מאוד.

+1 ואף יותר

יש חלום חדש...

פורסם
אני גם מנוי לאוטו כבר 6 שנים ואני מאוד ממליץ עליו.

איכותי מאוד.

אני כבר כעשר שנים איתם, תומך ומחזק.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...