Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לשלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אומר החלק השני של המשפט?

סימני פיסוק היו באים בטוב.

תערוך חיפוש.דובר על זה.

בעצם יש שני שאלות בגוף ההודעה,

1. האם הוא יכול ללמוד על אופנוע בזמן שלילת רשיון לרכב?

2. האם הוא יכול לנהוג באופנוע ,כאשר נשלל לו הרשיון לרכב?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

בעקרון יש לשופט אפשרות לשלול רישיון רק לסוג רכב מסוים,למשל

היה מקרה שלנהג אוטובוס שללו רישיון נהיגה, אבל השאירו את הרשיון לאטובוס בלבד.

כדי שיוכל להתפרנס.

אבל אלה מקרים נדירים ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
בעצם יש שני שאלות בגוף ההודעה,

1. האם הוא יכול ללמוד על אופנוע בזמן שלילת רשיון לרכב?

2. האם הוא יכול לנהוג באופנוע ,כאשר נשלל לו הרשיון לרכב?

השאלה השניה מיותרת מאחר ואין לו רשיון על דו"ג, כך שהשופט לא יכול להתיר לו לנהוג על רכב שאין לו רשיון עליו.

מכאן שנשארנו רק עם שאלת הלימוד שגם זאת אינו יכול לבצע מאחר והוא בשלילה.

פורסם

לא הבנתם אותיי

נגיד יש לי משפט בתאריך X ובתאריך הזה אני מקבל תשלילה

וכאילו עוד לפני המשפט כבר הוצאתי תרישון על האופנוע ויש לי רישיון לאופנוע יפסלו לי גם תרישיון של האופנוע ?אם אני יגיש בקשה נגיד שאני שליח פיצה ומזה אני מתפרנס יכול להיות שישאירו לי תרשיון על האופנוע לא.?

פורסם
השאלה השניה מיותרת מאחר ואין לו רשיון על דו"ג, כך שהשופט לא יכול להתיר לו לנהוג על רכב שאין לו רשיון עליו.

מכאן שנשארנו רק עם שאלת הלימוד שגם זאת אינו יכול לבצע מאחר והוא בשלילה.

הכוונה הייתה שבמידה ויש לבחור רשיון על קטנוע אבל את השלילה הוא קיבל על הרכב אז מותר לנסוע על הקטנוע..?!

פורסם
לא הבנתם אותיי

נגיד יש לי משפט בתאריך X ובתאריך הזה אני מקבל תשלילה

וכאילו עוד לפני המשפט כבר הוצאתי תרישון על האופנוע ויש לי רישיון לאופנוע יפסלו לי גם תרישיון של האופנוע ?אם אני יגיש בקשה נגיד שאני שליח פיצה ומזה אני מתפרנס יכול להיות שישאירו לי תרשיון על האופנוע לא.?

בדר"כ השופט פוסל את כל דרגות הרשיון המופיעות, לעיתים נדירות הוא מתיר דרגה מסויימת.

פורסם

1. מן ההיגיון הוא שאדם הנמצא בשלילה, יכול ללמוד נהיגה, יכול לנסוע לטייל עם מורה לנהיגה. במצב כזה אין משמעות שהוא בשלילה כי הוא תחת אחריות המורה לנהיגה ומעמדו בשעת השיעור הוא בדיוק כמו של אחד שמעולם לא היה לו רשיון נהיגה.

2. ככלל, וכך גם בהתאם לחוק - כאשר מקבלים שלילה, היא חלה על כל דרגות הנהיגה שיש לך. במקרים מיוחדים מותר לשופט לפסול חלק מדרגות הרישיון, אלא שאז חובה על השופט לנמק בפסק דינו מדוע השאיר דרגה מסויימת בתוקף.

3. יכול להיות שאם אתה בן 38 עם 10 ילדים, חי בדוחק ופרנסת כולם על משלוחי הפיצה שלך, אזי השופט יתיר לך לנסוע על הקטנוע בשעות העבודה בלבד. שופט גם יכול לקבוע שנהיגתך תהיה רק בתחום עיר מסויימת. (אם זכרוני לא מטעני, היה כאן בפורום על אחד שהותר לו לנהוג רק בתחומי העיר ערד).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
1. מן ההיגיון הוא שאדם הנמצא בשלילה, יכול ללמוד נהיגה, יכול לנסוע לטייל עם מורה לנהיגה. במצב כזה אין משמעות שהוא בשלילה כי הוא תחת אחריות המורה לנהיגה ומעמדו בשעת השיעור הוא בדיוק כמו של אחד שמעולם לא היה לו רשיון נהיגה.

תבדוק היטב את ההצהרה על הטופס הירוק שהינך חותם עליו.

פורסם

אתה מדבר על הרישיון - אני מדבר על הלימוד.

בתקנות יש הגבלות לגבי הוצאת הרישיון.

לא מצאתי הגבלות על עצם הלימוד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אין לי מושג מה כתוב בו. ממילא את כל הטופסולוגיה שלי התחלתי לעשות רק אחרי שלמדתי יותר מ- 10 שיעורים, כך שגם אם כתוב שם משהו, איך המורה לנהיגה קיבל אותי ללא טפסים.

גם לתאוריה נרשמתי אחרי יותר מ-10 שיעורים.

מהו הטופס הירוק שאתה מדבר עליו? ולמי עובר הטופס הזה ?

.

• 13 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 11.6.2008 בשעה 19:32, אמיר שליט כתב:

2. ככלל, וכך גם בהתאם לחוק - כאשר מקבלים שלילה, היא חלה על כל דרגות הנהיגה שיש לך. במקרים מיוחדים מותר לשופט לפסול חלק מדרגות הרישיון, אלא שאז חובה על השופט לנמק בפסק דינו מדוע השאיר דרגה מסויימת בתוקף.

3. יכול להיות שאם אתה בן 38 עם 10 ילדים, חי בדוחק ופרנסת כולם על משלוחי הפיצה שלך, אזי השופט יתיר לך לנסוע על הקטנוע בשעות העבודה בלבד. שופט גם יכול לקבוע שנהיגתך תהיה רק בתחום עיר מסויימת. (אם זכרוני לא מטעני, היה כאן בפורום על אחד שהותר לו לנהוג רק בתחומי העיר ערד).

.

אמיר שלום  

העלתי פוסט דומה בנושא תוכל להתיחס אליו בבקשה 

תודה

• תוכן חדש...