Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פג'ו 306 כול ההילוכים ניכנסים מצויין ולא רועדים בנסיעה גם בטורים גבוהים, אבל הילוך 4 מתחיל לרעוד ממש בטורים גבוהים וליפעמים קשה להכניס אותו מישהו יודע מה הבעיה לדעתו וכמה יעלה לי התענוג ?

פורסם

אני מהמר שההילוך ה4 ברכבך הוא ההילוך הישיר בגיר, ואם כך, אז אולי המיסב שבין ציר היציאה לציר הכניסה לגיר סיים את חייו.

 

כך או אחרת, אתה כנראה הולך לכיוון של פירוק גיר, ובפירוק עצמו כבר יעלו/תעלה על הרכיב הלא תקין בבדיקה פיזית או וויזואלית.

 

בעבודה עצמית, ואם לא תחליף על הדרך חלקים אחרים, אתה יכול לגמור בנזק של 100-200 ש"ח. אם תמסור את העבודה למוסך, השמיים הם הגבול.

פורסם

לפי מה שאני יודע יש בעיה בגלגל 4 בתה"ל. ויש סיכוי שגם הגל הנגדי לא תקין היתי ממליץ לחפש גיר מפירוק ולא להכנס לשיפוץ גיר

עלות של גיר כזה הוא לא בשמיים. 1500 שח"

×
×
  • תוכן חדש...