Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אני מפספס כאן - ₪ 19,800?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלולארי במחיר :roll: מטורף WTF

מה גם שהמון פרמטרים שקיימים ברוב הסלולארים אין לעוף המוזר הזה .http://www.bigphone.co.il/catalog/product.asp?product_ID=327

פורסם

לא טעות ולא נעליים, ככה הם עולים, וזה עוד דגם זול. זה יותר סמל סטטוס מטלפון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סמל סטטוס ?

חביבי , אם אני משקיע בסלולרי סכום כזה , זה אמור להכין לי נס או שוקו על הבוקר ולתת מציצה בו זמנית .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הלכת על דגם ממש זול שלהם, אפילו הייתי אומר ה"עממי" שלהם.

אני ראיתי פה מכשירים של VERTU שעולים מעל 300K שקל (בתרגום מדולר הונג קונגי לשקלים), כשפה יש שוק חופשי ללא מכס.

מכשיר כזה בארץ היה עולה לך לא רחוק מחצי מליון שקל (אנחנו מדברים על סלולרי,כן ?....).

אבל כמו ש-NITCH אמר, זה יותר סמל סטטוס מאשר מכשיר סלולר, הוא לא אמור להיות "אופה", רק יפה ושאנשים ידעו שזה ורטו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מכשיר שעולה 300K בדרך כלל יהיה אחד שמצופה באבנים יקרות וכו', את זה אפשר למחזר :)

ויאשה, מכשיר שיתן לך מציצה פשוט לא תוכל להכניס לכיס. אתה בטוח שאתה רוצה להסתובב עם נגרר בשבילו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שוב פעם אפליה.

הנשים לא צריכות נגרר, הן יכולות בלי בעיה להכניס את זה לכיס, (נו, עוד פעם טעיתי באיות המילה כיס :wink:).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
סמל סטטוס ?

חביבי , אם אני משקיע בסלולרי סכום כזה , זה אמור להכין לי נס או שוקו על הבוקר ולתת מציצה בו זמנית .

אין מצב שתשקיע במכשיר כזה גם אם בנוסף היה מנקה לך את הבית, כי אתה תימני

אירית

פורסם
שוב פעם אפליה.

הנשים לא צריכות נגרר, הן יכולות בלי בעיה להכניס את זה לכיס, (נו, עוד פעם טעיתי באיות המילה כיס :wink:).

.

אכן אתה הוא זה שמפלה, זה שאצלך ברירת המחדל היא שמכשיר סלולרי הוא נקבה, להבדיל מהפיצפוץ

אירית

פורסם

אולי זה טלפון סלולארי טרנספורמר?:roll: זוכרים כזה מסרט TRANSFORMERS?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רק שתבין שהם הוציאו לא מזמן סט של שישה פאנלים לדגם הזה שבכל אחד מהם ישנה חריטה מדוייקת של אחד ממסלולי המירוצים הידועים בעולם.

הדגם נקרא racetracks legends והפנלים לבד עלו 3K ליש"ט...

פורסם
רק שתבין שהם הוציאו לא מזמן סט של שישה פאנלים לדגם הזה שבכל אחד מהם ישנה חריטה מדוייקת של אחד ממסלולי המירוצים הידועים בעולם.

הדגם נקרא racetracks legends והפנלים לבד עלו 3K ליש"ט...

VERTU עושים פיתוחים משותפים שקשורים לתחום המוטורי, ככה למשל יש להם סידרה משותפת עם פרארי, שבנוסף לצלצולים הרגילים יש צלצולים שהם בעצם צלילי המנוע של כל מיני דגמי פרארי,והמכשיר עצמו מעוצב ברוח המותג.

vertu_ferrari_ascent.jpg

לגבי מה ש-NITCH כתב, המכשירים שראיתי בשווי של כמה מאות אלפים אכן משובצים יהלומים, אבל אני יכול להבטיח לך שכמות ואיכות היהלומים שם לא עולה על שווי של 2000$ למכשיר, כך שבכל מקרה המחיר חסר פרופורציות בטירוף.

Vertu%20diamond%20-%20small.jpg

ולמי ששאל ממתי מכשיר סלולר הוא סמל סטטוס, אז לפי סקרים, 3 סמלי הסטטוס העיקריים כיום בעולם העסקים הם (ע"פ סקרים שעשו במגזר הזה):

1.נעליים.

2.שעון.

3.מכשיר סלולר.

אלה הדברים שעליהן העיניים נמשכות בפגישה עסקית, דברים כמו סוג רכב וכדומה כמובן שהם סמלי סטטוס, אבל לרוב אתה לא לוקח איתך את הרכב ונכנס איתו לפגישה.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...