Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S-40 שנת 2001: איך המכונית?

woodey
שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי גם שאלה נלוואת. על כמה עומד( אם בכלל) ההבדל של מחירי החלפים שבין וולוו S40 שנות 2001-2002 ו-וולוו S60 SE או GLT מאותם השנם. את מחירי הטיפולים אומנם ניתן לברר באינטרנט, אך מחירי החלפים עדיין חידה בשבילי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי אז ככה: נפח מנוע 2.0

טובה הכוונה היא: אמינה, בטיחותית, חסכונית, נוחה לנסיעה, מרווחת, התנהגות על הכביש(העצה - בלימה).

אז ככה:

אמינה - כן, ובמיוחד בדגם הזה.

בטיחותית - לרכב משנות ה-90 - כן, 4 כוכבים לשנת 96 זה מכובד מאד.

חסכונית - בדלק לא יותר מאחרות, משהו כמו 8.5-10 ק"מ לליטר משולב. בחלקים (וכאן הקוץ) יקרה,

אבל אפשר לחסוך לא מעט אם קונים ב-EBAY למשל, ועושים טיפול לבד או אצל מוסך שמסכים

שתספק חלפים לעצמך.

נוחות נסיעה - לא טובה, הרכב קשה מאד על הכביש (במיוחד דוור ראשון עד 2000 כולל).

מרווחת - לא ממש, דיי צרה אפילו. הבגאז' לא רע בכלל לעומת זאת.

התנהגות - ע"ח נוחות הנסיעה, מקבלים מכונית יציבה ואוחזת בצורה מפתיע. מצד שני ההגה מנותק מהכביש

ולכן היא יציבה אך לא ממש מהנה (אפילו בגרסאות החזקות יותר).

האצה ובלימה -למעט גרסאת 1.8 (שנת 98 בלבד) הרכב זריז יחסית, וגרסאות הטורבו חזקות במיוחד.

מערכת הבלימה גם טובה.

סה"כ - לא מעט אוטו לכסף. ובד"כ - עוד אפשר לקזז גם מהמחירון.

יחד עם זאת, וכל עוד לא מדובר בT4, אולי ראוי לשקול אופ' אחרות (כמו 406, אוקטביה או אפילו C5), שיכולות להיות אפילו דיל עדיף.

ראה גם כאן:

http://www.carsurvey.org/model_Volvo_S40.html

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=1845315

HFturbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה

כיסית את כל הפינות (:

זה סתם מעניין אותי - איך נוחות הנסיעה לעומת היפניות? עדיין יותר טוב או בערך אותו דבר? כי כרגע יש לנו טויוטה 2006 ואני סתם רוצה שיהיה לי משהו להשוות אליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...