Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה הרכב שלי החל להכבות מייד לאחר ההתנעה או לאחר הפעלת מזגן.

אני רואה בפירוש שהרכב יורד מתחת ל500 סל"ד.

נראה שהטורים שהמנוע עובד בהם בהילוך סרק או בדרייב (בלי לחיצה על דוושת הגז) נמוכים מדי.

נאמר לי שאני יכול לבצע כיוון טורים בעצמי.

האם הדבר פשוט? כיצד ניתן לבצע זאת?

במקרה ועדיף ללכת למוסך עם זה - איך אני אמנע מקשקושים על חלקים שאני לא מכיר שיכניסו אותי להוצאות?

תודה מראש!

פורסם

שמע חביבי אני ואתה באותה סירה...אצלי הטורים עומדים על 1100 סל"ד ובגלל שזה הזרקה לא ניתן לכוון את הטורים ישירות כמו בקורבורטור אלא צריך להגיע לחיישן שיוצר את הכשל בתקשורת בין החיישן למחשב המורה למנוע על כמה סל"ד לעבוד. לצורך העניין אני כבר שבועיים מפרק ומרכיב חצי אוטו כדי לעלות על הבעיה והצלחתי לעלות עליה רק באופן חלקי (עלית הטורים בעת החלפת הילוכים פסקה אך הטורים בסרק עדיין גבוהים) כמובן בעזרתו של דוד האחד והיחיד... בקיצור,עצה לי אליך,אם אין לך כוח לשבור תראש לך למוסך ואם יש לך המון זמן פנוי ועצבים אז תתחיל לפרק חיישנים...:-) בהצלחה!

אייל

פורסם

ברכב הנדון לא ניתן ניתן לכוון את הטורים. אם הטורים לא יציבים משמע שיש בעיה כלשהי, נפוץ מאד בעיית מצערת.

חפש בפורום בנושא מצערת פולו, טורים לא יציבים פולו וכו'.

מעבר לזה יתכנו סיבות נוספות, כולן נדונו בעבר בהרחבה.

אין צורך לפרק חצי אוטו ולא לגשש באפלה. יש לנהוג בצורה מסודרת, להשתמש בידע, ספרות וכלים. אם אין אותם לגשת למוסך מקצועי. במקרה הנ"ל הדבר הראשון שראוי לעשות הוא להתחבר עם סורק ולבדוק תקלות שמורות וזה לפני שנוגעים בכל דבר אחר ברכב.

• ספונסר פורום
פורסם

נתחיל מזה שאין לך פולו עם מנוע 1300 כי אין דבר כזה

במודל שלך ,

כנראה שיש לך מנוע 1400 מדגם AHW ואם כך אז יתכן

מאד שיש לך בעיה עם מצערת המנוע ואתה צריך לבצע בדיקה

מיקצועית במוסך שמומחה לרכב הזה ולנסות לנקות ולכייל את

המצערת ,אם לא מצליח יתכן שתצתרך להיחליף אותה

אל תוכל סרטים, בדיקה במוסך מיקצועי תעלה לך עשרות שקלים בודדים

ותוכל לדעת איך אתה ממשיך משם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...