Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לגאורגיה (גרוזיה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לחשוב על טיול לחו"ל בקיץ הקרוב.

אחד היעדים שהוצעו לי (ע"י מכרה) הוא גאורגיה. היא הייתה שם וממש נהנתה.

הכוונה היא לסוע לבערך שבועיים, בסביבות סוף אוקטובר.

יש פה מישהו שהיה שם ויכול לתת חוויות?

קראתי דברים די מלהיבים (חיפוש קצר בגוגל..), אבל רציתי גם לשמוע חוויות ממקור ראשון (מלבד אותה מכרה שהייתה ונהנתה).

מישהו יודע מה רמת המחירים שם נכון להיום?

תודה.

פורסם

רעיון לא רע לכיוון הקווקז.

בתור יליד ארמניה שמבקר לעיתים קרובות באיזור,אמליץ לך על טיולים בסביבות ההרריות במידה ואתה חובב טראקים וכמובן תהנה מהאוכל והתרבות היחודיות. אם מעניין אותך גם לקפוץ לyerevan על הדרך דבר איתי בפרטי אדאג להכין אותך בכל הנחוץ לכך:-).

בבררכה,

דוד.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

באמת הרבה סיפרו שבקווקז יפה מאוד.

אני אישית נולדתי שם אבל לא זוכר כלום, כי הייתי בן שנה וחצי כשעליתי.

גרוזיה, דגיסטאן (יש עוד מקום כשאזכר בלי נדר אגיד).

אני הייתי בשמחה רוצה לנסוע למקום שנולדתי פשוט מסוכן שם עם הצ'יצ'נים וכו'.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מדינה מדהימה!

אחרי שתחזור, פשוט יימאס לך לראות כ"כ הרבה ירוק! כ"כ הרבה מים! כמויות אדירות של מים! נחלים ונהרות בכל מקום אפשרי!

את עמודי החשמל מהעץ הם לא שותלים באדמה, אם תשאל למה יגידו לך שזה יתחיל לצמוח מרוב שהאדמה פורייה!

המחירים? אין הרבה מה לקנות, אבל מה שיש זול.

רצינו לקנות דובדבנים. אתה קונה דלי שלם בפחות מדולר. לא היה לנו עודף אז הבאנו למוכר את הדולר.. הוא לא הסכים לקבל בגלל שזה המון כסף בשבילו ורצה להביא לנו את הדובדבנים בחינם כי לא היה לנו "כסף קטן"

האנשים שם כל כך נחמדים, כל כך אדיבים שאתה פשוט בהלם כל פעם מחדש!

ואם אתה רוצה באמת למצוא חן בעיני המקומיים, כדאי שתדע לשחק ששבש טוב. הם חולים על זה שם.

GS300.

פורסם

באמת מקום מיוחד,

נראה לי המקום היחידי ש-70 קילומטר אחרי עיר הבירה[דביליסי] רצים עדיין, אחרי תרנגולות.

----

פורסם

ויטלי, אני מצטרף למילים שלך.

ההורים שלי סיפרו שבקווקז בכלל שמה כל דובדבן זה משהו ענק לא קטנים כמו שגדלים פה בארץ.

כל אפרסק יותר גדול מתפוח עץ אפילו.

בהחלט האדמה שם פורחת וצימחייה לא חסר.

אם תוכל להגיע להרים למעלה, ממש להרים למעלה זה מצויין, סיפרו לי שאין שם שום דבר חשמלי, הכל ירוק משהו מדהים שאי אפשר להעביר במילים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

עשיתם לי חשק לנסוע !!

ההורים שלי טסים לקראת החודש הבא :cry:.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני נולדתי בדגיסטאן שבקווקז ואם אתם נוסע אתה חייב לסוע לסביבה של ההרים בדגיסטאן מקום כזה יפה בחיים שלך עוד לא ראיתה.

פורסם
ויטלי, אני מצטרף למילים שלך.

ההורים שלי סיפרו שבקווקז בכלל שמה כל דובדבן זה משהו ענק לא קטנים כמו שגדלים פה בארץ.

כל אפרסק יותר גדול מתפוח עץ אפילו.

בהחלט האדמה שם פורחת וצימחייה לא חסר.

אם תוכל להגיע להרים למעלה, ממש להרים למעלה זה מצויין, סיפרו לי שאין שם שום דבר חשמלי, הכל ירוק משהו מדהים שאי אפשר להעביר במילים.

היינו שם לפני שנתיים - שלוש בטיול ג'יפים. עלינו גם לגבעות.

אתה מקבל הגדרה מחדש של המילים תפוח\דובדבן\אפרסק ואפילו עגבנייה.

מישהו אוכל תפוח אתה מריח את הריח המתוק מאה מטרים ממנו. זה עולם אחר.

אם תראה מה הגודל של התפוח שם, אתה תיהיה בהלם.

ולפותח השרשור -

אם אתה מתכנן נסיעה לגרוזייה תבדוק מה מזג האוויר שם. מחצית מן השנה יש שם שלג שלג ושלג. שלא תיפול על עונה לא טובה.

GS300.

פורסם
אני נולדתי בדגיסטאן שבקווקז ואם אתם נוסע אתה חייב לסוע לסביבה של ההרים בדגיסטאן מקום כזה יפה בחיים שלך עוד לא ראיתה.

באיזה עיר אתה נולדת?

נזכרתי, גיסי היה שם ואמר "מנג'ליס" מקום יפה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תודה רבה רבה לכולם על התגובות. עשיתם לי חשק.

הכוונה היא לסוע בסוף אוקטובר, והבנתי שבתקופה זו גם אמור להיות פסטיבל בטביליסי לרגל יום הקמתה.

בכל מקרה - מחירים לא התכוונתי לקניות, אלא למחייה (לינה, מסעדות ואוכל, תחבורה).

ד"א - יש טעם להשכיר שם אוטו או שאפשר להסתדר עם תחבורה ציבורית? אפשר בכלל להשכיר שם אוטו למי שהוא פחות מ-21 (בדיוק בסוף אוקטובר היום הולדת, כנראה שאני אחגוג בחו"ל).

תודה שוב.

פורסם

לא יודע איפה אפשר שם להשכיר רכב. איפה שאנחנו טיילנו לרוב, השירותים יושבים בדיוק מעל הנהר. והחור של האסלה למטה לא הולך לצנרת הביוב, אלא הולך ישירות לנהר.

הכבישים שם מאוד צרים. אם אתה משכיר רכב אל תתפתה לרכב גדול!

מחייה? זול.

מלון? לא יודע.. לא יודע אם תגיע למלון. בטח אחד הגרוזינים יזמין אותך אליו הביתה ויפתח לך שולחן של מלכים. תשתו הרבה צ'ה צ'ה ותלכו לישון.

וכן, רוב הסיכויים שאתה תתארח שם הרבה. הם מתים על תיירים שם. רק רואים שאתה לא מקומי ומזמינים אותך לארוחה. ותנסה אתה להגיד לגרוזיני מגודל לא.

GS300.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: קנינו כרטיסים לשבועיים בגרוזיה באוקטובר.

אנשים שכבר היו שם הציעו אולי להיות בגרוזיה 9-10 ובשאר הימים להיות בארמניה או במדינה קרובה אחרת.

מאחר ולארמניה כנראה לא נוכל להגיע (אני עתודאי, ובירור שערכתי מעלה שכנראה לא אקבל אישור יציאה מהארץ לארמניה, בייחוד לאור העובדה שכבר ערכו לי תחקיר בטחוני...), חשבנו אולי על צפון תורכיה.

מגבלה: ככל הנראה טיסת החזור תהיה בכל מקרה מטביליסי.

השאלה שלי היא בעצם אם יש טעם להתאמץ, כדי להגיע למקום נוסף (כאמור, צפון תורכיה, אבל אנחנו מאוד פתוחים לשמוע הצעות אחרות), או שעדיף להישאר עוד כמה ימים בגרוזיה.

אני אישית מאוד אשמח לבקר במקום נוסף ושונה. מצד שני - אני לא מתכוון למהר ולהילחץ במהלך הטיול כדי להספיק להגיע לעוד מקום, ומהבחינה הזו איכות עדיפה על כמות.

תודה למי שיענה ולמי שכבר ענה,

ארז.

פורסם

מצויין שמח שהסתדרת עם הכרטיסים ,ועוד יותר שיש לך את האפשרות לטייל במדינות השכנות. אני אישית ממליץ לך מכל הלב לבקר בארמניה ,אתה לא תיתאכזב במילים פשוטות.

בהצלחה ותעשה חיים כמה שיותר !

דוד.

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...