Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפדפן מצויין לנייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביר להניח שחלק מכם מכירים, אבל לטובת אלה שלא רציתי לשתף:

רבים מאיתנו בעלי הניידים דור שלישי משתמשים בנייד גם לגלישה. לרוב, הדפדפן המובנה או זה של חברת הסלולר אינו משהו, בלשון המעטה, ומגביל אותך לגלוש גלישת WAP באתרים המוצגים בלבד. גם גלישת HTML לרוב לא מוצלחת כי חלק מהאתרים מזהים את הנייד ומעלים גירסא פשוטה יותר\מותאמת למכשיר שהיא מוגבלת לעומת האתר עצמו כפי שהיה נראה במחשב הביתי.

לפני מספר ימים הורדתי לנייד שלי (מסוג SAMSUNG) דפדפן מצויין הנקרא OPERA MINI.

הנ"ל מאפשר הצגה מלאה של דפי אינטרנט בHTML, והוא פשוט ונוח לניווט.

מאחר שלרוב הניידים מסך קטן, הOPERA פותר את הבעיה ע"י הצגת הדף במלואו על המסך, תוך כדי שהוא מתאים אותו לרזולוציה של המכשיר הספציפי. ישנה מסגרת שניתן לנווט איתה בעזרת החיצים, וכאשר מגיעים לאיזור הרצוי, לוחצים והדפדפן יגדיל את האיזור. לאחר שהדף הוגדל ניתן להמשיך ולגלוש כרגיל.

לפחות במכשיר שלי, הדפדפן עובד בצורה מלאה. אפשר להכנס לכל אתר, להכניס נתונים, וגם הCOOKIES עובדים בד"כ ללא בעיות (נכנסתי לפורום שלנו כפי שתראו בתמונות המצורפות). יש אפשרות לבחור את גודל הפונט ואת איכות הצגת התמונות בהתאם למהירות הגלישה. יש היסטורית גלישה, שעון, ועוד כמה דברים קטנים. בחלק מהאתרים הצלחתי גם לראות סרטים בJAVA (זה כבר תלוי אני מניח במכשיר עצמו).

בקיצור גם בשביל טכנופוב מתבגר כמוני, התוכנה הזו שימושית, פשוטה ויעילה (אני כבר מדמיין פתיחת שרשורים תוך כדי ישיבה בבית קפה :lol:).

היא שוקלת אגב רק 121KB, ואמורה להתאים לרוב המכריע של המכשירים (הרשימה של המכשירים באתר ממש ענקית).

את התוכנה הורדתי מהאתר www.GetJar.Com

או שחפשו בגוגל Opera Mini.

נ.ב. רציתי רק להזכיר שעלות הגלישה תלויה במפעיל ובתכנית שלכם. דף בפורום יכול לשקול מ30KB ועד למעלה מ120KB, תלוי בתוכן.

f1.jpg

f2.jpg

f3.jpg

f4.jpg

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

מסכים.

פשוט מעולה, למי שיש אורנג' ומכשיר דור 3 יש במילא 100MB של גלישה.

תכלס זה מספיק מעל ומעבר ובעזרת האופרה אפשר פשוט לגלוש בצורה מעולה ולנצל את המכשיר והחבילה הקיימת.

פורסם

איך מתקינים ? פשוט זורקים את הקבצים שפתחתי ? לאן ?

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

תכונה מעולה וידועה

אני משתמש בה כבר משהו כמו 3 וחצי שנים

כל פלאפון שהחלפתי, הדבר הראשון שעשיתי בו היה להתקין אופרה מיני.

Toyota Yaris TS

פורסם

אז...איך אמרנו שמתקינים?

Hu - 880 prs

פורסם

יש לי t650i באתר כתוב שזה תומך אבל איך אני מבצע את ההתקנה?

Hu - 880 prs

פורסם

אני לא יודע איך זה הולך באריקסון

אבל תנסה לעשות ככה: תכנס לאתר שהביאו דרך המכשיר, למעלה זה יתן לך את הגירסא המתאימה למכשיר שלך, תלחץ עליה וזה אמור להתחיל להוריד ולהתקין. (ככה זה בנוקיה)

Toyota Yaris TS

• תוכן חדש...