Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי כרגע אפלאוז שנת 92' קרבורטור.

עכשיו לפי מה שהבנתי מכמה מכרים האוטו לא אמור לאכול הרבה.

הרכב אוטו', ואוכל דלק, אשמח לדעת מהי צריכת האוטו בתוך העיר ומחוץ לעיר.

ועוד שאלה, כמה כוחות סוס יש לאוטו, הבנתי 3 הילוכים, אבל כוחות סוס?

תודה, חן :)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

לגבי צריכת דלק קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=126991

להבא ספק נתוני תצרוכת דלק עדכניים של תצרוכת הדלק ברכבך, בתנאי נהיגה בעיר , מחוץ לעיר, ומשולב, ללא מזגן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דגם בעל מנוע מוזרק:

105 כ"ס, 7.4 ליטר ל100 ק"מ ( נטוני ספר רכב 94 )

ב 92 המנועים היו מצוידים בקרבורטור, ולפי מה שזכור לי סיפקו 90 כ"ס

צריכת דלק במנוע תקין בעל 16 שסתומים מהסוג זה, צריכה להיות חסכונית (יחסית)

פורסם

לא חסכונית במיוחד. לי יש אפלאוז 91, גם כן קרבורטור אוטומטית, 7.5 ק"מ לליטר בעיר. אגב, זה נתון כמעט זהה ללאנטיס 98 הזרקה אוטומטית 4 הילוכים שלי (שתיהן כמעט תמיד עם מזגן, רק שהלאנטיס מבלה את רוב זמנה בפקקים ומטפסת את הכרמל לפחות פעם ביום). למנוע במקור 90 כ"ס.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני מצטער לאכזב אותך אבל הרכב הזה לא חסכוני בעליל,הרכב מצוייד בגיר 3 הילוכים ונמצא תמידית בסל"ד גבוה,תתכונן לצריכה של 1:7 בתוך העיר ו 1:9/1:10 מחוץ לעיר.

הרכב חלש מה שבא לידי ביטוי בייחוד בהאצות ביניים,עקיפות וכדומה.

היה לי רכב זהה כמה חודשים ונפטרתי ממנו מהר בגלל כל האמור.

פרט לכל זה הרכב הוא אמין מאוד וזה שיקול

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הרכב חזק יותר וחסחיני מרוב הדגמים מקביליים. כמו לנסר עם כל הכבוד, אולי גם סוברו פג'ו וכו'

כל זה בתנאי שהמנוע תקין !

7.5 לליטר, בעיר עם מזגן ועד גיר אוטו בעל 3 הילוכים וממיר משנות ההם.

בבין ערוני , ללא מזגן לפחות 1 ל 11.5 - 12 וזה ממש לא רע!

פורסם

רוב אלו שהגיבו פה לא ענו לך,אז עכשיו תקבל תשובה לעניין.

הרכב הזה מניסיון זללן פחות משאר המשפחתומטיות.

אם הרכב אוכל דלק אי אפשר לדעת (בשביל זה אתה צריך לבצע מדידת צריכת דלק-ערוך חיפוש בפורום,הנושא נטחן עד דק).

אם הצריכעה עדיין גבוהה אז יש בעיה באחד מהשניים :צ'וק אוטומטי ו/או קרבורטור לא מכוונים /לא תקינים.

בהתנעת בוקר הצ'וק אמור להעשיר את התערובת והטורים בערך על 1500-1800 סל"ד ולאחר כשתיים שלוש דקות אמורים לרדת לכיוון ה800-900 סל"ד.

אם זה לא קורה ויש עשן שחור רב מידי בהתנעת הבוקר תצטרך לגשת לכיוון וניקוי קרבורטור וטיפול לצ'וק .

בכלל אם היית עורך חיפוש היית מגלה לא מעט שרשורים בנושא זהה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
רוב אלו שהגיבו פה לא ענו לך,אז עכשיו תקבל תשובה לעניין.

הרכב הזה מניסיון זללן פחות משאר המשפחתומטיות.

אם הרכב אוכל דלק, אי אפשר לדעת (בשביל זה אתה צריך לבצע מדידת צריכת דלק-ערוך חיפוש בפורום,הנושא נטחן עד דק).

אם הצריכה עדיין גבוהה, אז יש בעיה באחד מהשניים :צ'וק אוטומטי ו/או קרבורטור לא מכוונים /לא תקינים.

בהתנעת בוקר הצ'וק אמור להעשיר את התערובת והטורים בערך על 1500-1800 סל"ד ולאחר כשתיים שלוש דקות אמורים לרדת לכיוון ה800-900 סל"ד.

אם זה לא קורה ויש עשן שחור רב מידי בהתנעת הבוקר תצטרך לגשת לכיוון וניקוי קרבורטור וטיפול לצ'וק .

בכלל אם היית עורך חיפוש היית מגלה לא מעט שרשורים בנושא זהה.[/quote]

מלבד מה שהדגשתי בארום ובשחור, ומה שמתחתי קו מתחתיו, אני מרשה לעצמי לומר, שהתגובה של קולטי, היא התגובה המקצועית המפורטת והעינינית , ביותר בשרשור זה.

ולאור כל זה, כל מילה שאוסיף מיותרת, קולטי מחצה הכל בתגובתו.

בברכה

צביקה

פורסם

יש לי רכב אפלאוז 93 אוטומט 3 הילוכים- קרבורטור ורוב הנסיעות בעיר.

צריכת הדלק שלו היא כ- 7 ק"מ לליטר - הצוק לא תפוס ומהירות המנוע בסרק כ- 800 סל"ד

האפלאוז יותר חסכוני מהמיצובישי לנסר באותו שנתון עם נתונים זהים ולדעתי גם יותר אמין.

גם אותי מעסיקה הרבה זמן השאלה האם הצריכת דלק היא סבירה ?

פורסם
יש לי רכב אפלאוז 93 אוטומט 3 הילוכים- קרבורטור ורוב הנסיעות בעיר.

צריכת הדלק שלו היא כ- 7 ק"מ לליטר - הצוק לא תפוס ומהירות המנוע בסרק כ- 800 סל"ד

האפלאוז יותר חסכוני מהמיצובישי לנסר באותו שנתון עם נתונים זהים ולדעתי גם יותר אמין.

גם אותי מעסיקה הרבה זמן השאלה האם הצריכת דלק היא סבירה ?

שלום רב!

קרא את הציטוט הבא, יתכן וזה יענה על תמיהתך לגבי תצרוכת הדלק ברכבך:

טוב , אז נסעתי מחיפה עד לנתניה כדי לבקר אצל מר צביקה קרבורטור לטיפול מעמיק בקרבורטור(פירוק לגורמים ,ניקוי והרכבה)באפלאוז 93 אוטומט ....לפי המלצת החברים בפורום זה .

היה שווה. צריכת הדלק היתה אכזרית מאוד ועמדה על 7.5-8 קילומטר לכל ליטר בעיר ...8.7 קילומטר לליטר בנסיעה משולבת (אבל גם בעיקר עירונית) .....היום לאחר שלושה שבועות מהטיפול ברור שיש שיפור רציני מאוד והרכב עושה 9.5 קילומטר לליטר בעיר , 10.8 קילומטר לליטר בנסיעה משולבת .... גם הטורים בשיפור ניכר וירדו מ-2000 סל"ד ל-1100 סל"ד במצב P במנוע קר . במנוע חם הסל"ד 900 במצב חניה , 770 סל"ד במצב D....פעולת המנוע חלקה ושקטה הרבה יותר והרכב מגיב יותר טוב ללחיצה על הדוושה...

הציטוט נלקח מכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=200515&page=2

קרא את התגובות האחרונות.

בברכה

צביקה

פורסם
שלום רב!

קרא את הציטוט הבא, יתכן וזה יענה על תמיהתך לגבי תצרוכת הדלק ברכבך:

טוב , אז נסעתי מחיפה עד לנתניה כדי לבקר אצל מר צביקה קרבורטור לטיפול מעמיק בקרבורטור(פירוק לגורמים ,ניקוי והרכבה)באפלאוז 93 אוטומט ....לפי המלצת החברים בפורום זה .

היה שווה. צריכת הדלק היתה אכזרית מאוד ועמדה על 7.5-8 קילומטר לכל ליטר בעיר ...8.7 קילומטר לליטר בנסיעה משולבת (אבל גם בעיקר עירונית) .....היום לאחר שלושה שבועות מהטיפול ברור שיש שיפור רציני מאוד והרכב עושה 9.5 קילומטר לליטר בעיר , 10.8 קילומטר לליטר בנסיעה משולבת .... גם הטורים בשיפור ניכר וירדו מ-2000 סל"ד ל-1100 סל"ד במצב P במנוע קר . במנוע חם הסל"ד 900 במצב חניה , 770 סל"ד במצב D....פעולת המנוע חלקה ושקטה הרבה יותר והרכב מגיב יותר טוב ללחיצה על הדוושה...

הציטוט נלקח מכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=200515&page=2

קרא את התגובות האחרונות.

בברכה

צביקה

צביקה,

הייתי רוצה לקבל מידע מפורט יותר חוץ מניקוי וכיוון האם גם הוחלפו כל האטמים בקרבורטור ?

דורון

פורסם
.

.

זה סל"ד מאוד גבוה למנוע קר.

אצלי לדוגמה צוק פתוח נותן 1100 סל"ד בערך, וכשהוא סגור 600-700 סל"ד

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
זה סל"ד מאוד גבוה למנוע קר.

אצלי לדוגמה צוק פתוח נותן 1100 סל"ד בערך, וכשהוא סגור 600-700 סל"ד

תלוי באיזה טמפרטורה ביצעת את הבדיקה - באפלאוז ככל שקר יותר הסל"ד גבוהה יותר.

פורסם
צביקה,

הייתי רוצה לקבל מידע מפורט יותר חוץ מניקוי וכיוון האם גם הוחלפו כל האטמים בקרבורטור ?

דורון

שיפוץ קרבורטור כולל החלפת אטמים, אחרת מה שווה השיפוץ?

פורסם
צביקה,

תלוי באיזה טמפרטורה ביצעת את הבדיקה - באפלאוז ככל שקר יותר הסל"ד גבוה יותר.

הייתי רוצה לקבל מידע מפורט יותר, חוץ מניקוי וכיוון האם גם הוחלפו כל האטמים בקרבורטור ?

דורון

בהחלט כן, הוחלף קיט מושלם, וזהו חלק בלתי נפרד מהשיפוץ.

סלד צוק מכוון אצלי בין 1100\ ל1200\ במנוע קר, בחורף או בקיץ, וניתן להתחיל בנסיעה, תוך 30 שניות מההתנעה, מלי לחמם את המנוע, ומבלי שהמנוע יתכבה בהדלקה או בעת עצירה.

הסלד יורד ל850-900 במנוע חם, בהילוך סרק.

עדכון על שיפוץ קרבורטור נוסף, לאפלאוז ידני, עם מנוע שהוחלף אצל בני ל. בראשון,] והומלץ על ידי בני להגיע אלי, יגיע בזמן הקרוב לפורום, הקרבורטור שופץ לפני כחמישה חודשים בלבד, במכון קרבורטורים ידוע ובעל שם במרכז הארץ.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...