Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אוקיי אז השגתי לעצמי את ה IDQ החדש דגם V3 , הוא מוגבר בגישור על Xetec Xircuit 240.2 שמספק לו כ 380 RMS ב 4 אוהם .

ההתקנה ? חפיפניקית בטירוף :) היא נועדה בעיקר לראות שהכל עובד כמו שצריך ... מגבר אחד פשוט זרוק על הרצפה בבגז' , חוטים מבולגנים בכל מקום , אבל אני בספק שזאת הבעיה כי הכל מחובר

אבל הסאב מחרחר ! אני בכלל לא מדבר על תדרים של 20 30 הרץ שהוא פשוט לא מסוגל לשחזר אותם בלי לעשות קולות של תותח וולקן בררר ברררר בררר בררר , גם בתדרים גבוהים יותר הוא " מתקשה " או משהו כזה , הבאס לא חלק כמו לדוגמא במערכת בבית שלי , אלה מחרחר ועושה קולות של רכב מניע .... אני מודע שלא שמעתי הרבה סאבים בחיים שלי אבל לא נראה לי שזה אמור להיות ככה , התיבה היא 28.3 ליטר בול , אטומה בטון , בדיוק לפי הוראות היצרן , החיווט 8G , מה שכן זה שהחיווט GROUND הוא 4G ... כמו כן במגבר השני המינוס 4G והפלוס 8G , שוב אני לא חושב שזאת הבעיה .

ה Xetec חם בטירוף , ובהתחשב בעובדה שהוא כולו גוף קירור אחד גדול , כמעט בלתי אפשרי לגעת בו מעל ל 3 שניות .

מה הבעיה , אני צריך להחליף מגבר ? הסאב חדש לגמרי , או שאולי זאת בעיה בחוסר איטום ?

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל הסאב מחרחר ! אני בכלל לא מדבר על תדרים של 20 30 הרץ שהוא פשוט לא מסוגל לשחזר אותם בלי לעשות קולות של תותח וולקן בררר ברררר בררר בררר , גם בתדרים גבוהים יותר הוא " מתקשה " או משהו כזה , הבאס לא חלק כמו לדוגמא במערכת בבית שלי , אלה מחרחר ועושה קולות של רכב מניע ....

כן, נשמע בדיוק כמו ID כלשהו לא משנה איזה. :lol::lol:

פורסם

טוב , כנראה שאין הרבה מה להגיד חוץ מלהחליף מגבר .

הזטק לא סוחבת , או שה GAIN גבוהה מדיי , ואני יודע שסאב מקבל אפקט חרחור על אות CLIPPED מרובע :king:

לפי תגובות ברשת והמודיעין שיש ברשותי לגבי הסאבים של ID , זה שהם מאוד נצילים , ומסוגלים לעבוד גם עם 200 RMS ולתפקד ( אפילו IDMAX ) . המצב אצלי לא נורמאלי .

לכן , אצא החוצה לבדוק כעת ואחזור ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא יעזור פאזות .. מה שכן אם תעבור לתיבה יותר גדולה יהיה קל יותר .

וחוצמזה זה שהם יכולים לעבוד על X הספק לדעת פלוני אלמוני לא הופכת אותם לנצילים .....

רמז : שמעתי מקס על 500 היום :)

אגב סאב נציל הוא בעל 96 עד 100 DB (יש כאלו)

קיצר או עוד כוח או תיבה יותר גדולה .

אולי תנסה לחתוך בשיפוע יותר חזק

פורסם

מה הקשר למגבר?!, ומה הקשר לקליפינג?!

סאב מחרחר יכול להיות מכמה סיבות:

1.הסאב יצא ממרכוז(מגנט יצא ממרכוז ליתר הדיוק), הגליל מוביל כנראה התעוות ויש רעש של חרחור---> מגנוט מחדש של הסאב ע"י מגנומטר.

2. הספיידר של הסאב השתחרר מההדבקה שלו, והרעש נובע מכך שהוא אינו זז בצורה מושלמת וככל שינוע לאט יותר(תדרים נמוכים יותר) כך הרעש יהיה חזק יותר.---> הדבקה מחדש תפתור את העניין.

3.ייתכן שהDUST-CUP משוחרר ולכן הוא מה שמרעיש במהלך העבודה של הסאב.---> הדבקתו מחדש תפתור את הבעיה.

4. ייתכן והמובילים של הסליל נוגעים בממברנה במהלך העבודה של הסאב.

5. ייתכן וההתקנה כלכך חפארית שיש שימוש בכבל רמקול ארוך מידי והוא פשוט נכנס לתוך החלל בין הספיידר לממברנה ואז יש רעש כאילו משהו נוגע בכל מהלך העבודה של הסאב.

* זה לא משהו חדש שסאבים יכולים להגיע לא תקינים לאחר משלוח, ומצד שני זה גם לא ממש חדש שזה קורה במוצרים של ID, אם כי אני יודע רק עם מקרים עם IDMAX, וספציפית אני יודע שגם הייתה בעיה בייצור שלהם (בסדרה הקודמת).

בכל אופן, צריך לבדוק את הסאב טוב , אם הכל מודבק כראוי, ואם תנועת הסאב למעלה ולמטה היא תקינה ב100% אז אולי מדובר על איזה רעש אחר שהמגבר יוצר, אם כי זה היה הדבר האחרון שהייתי בודק, ובשביל זה מספיק לחבר סתם רמקול במקום הסאב ולראות אם הרעש ממשיך.

לדעתי, ומהצורה שבה אתה מתאר את התקלה מדובר על אחד מחמשת הדברים שכתבתי למעלה, וזאת לעניות דעתי.

ניר,

under construction..

פורסם
בדוק טוב את הפאזות

מה פאזות!?!? מה קשור בכלל!?@#

איזה פאזה? של הסאב עם התיבה שלו!?

והמגבר שלך סוחב יפה את הסאב אני לא יודע על מה אתה מדבר? מה השתנה מאתמול?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

איך זה יכול להיות , הסאב חדש ונראה לי תקין לגמרי , הוא גם זז בצורה תקינה ושום דבר לא מפריעה לו .

בכל מקרה הורדתי GAIN לשעה 9 ( דמיינו שעון אנאלוגי :) ), הוא פשוט חלש יותר , עדיין מדוייק , אבל מחרחר , המידים משתלטים עליו שאני בקושי שומע אותו , בתדר פחות מ 40 אני שומע חרחור מטורף של כל הפלסטיקה ברכב שהסאב יוצר .

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...