Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חירחור של הפלסטיקה ברכב זה סיפור שונה לגמריי ....

תן לו להיפתח קצת ואל תדאג טמפו בקושי משתלטים על עצמם בתדרים נמוכים ....

תעשה איטום כנראה שהמצב ישתפר

פורסם

הטמפו אטומים ונשמעים טוב מתמיד בגישור על הרוקפורד שמספק להם בערך 200 RMS ... הם בועטים כמו נינג'ות ומשתלטים על עצמם טוב מאוד , אני לא מבין מה הבעיה וחתוכים משהו כמו על 60 .

שמעתי פוקאל אוטופיה ( שלא תגיד "תשמע קודם DLS " ) אצל אמיר , ולמרות שהוא זריז בצורה מטורפת ... באס נמוך אין .

זה מה שאני אוהב , הם לא הבעיה פה .

בכל מקרא נראה מה יהיה , אולי בגלל שהוא חדש והוא לא נפתח עדיין .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כנראה בגלל שהוא חדש....

אגב , זה טריק של המון חברות לכוון רמקול חזק לאיזור ה70 ולגרום ללקוח לחשוב כאילו הוא מוציא באס... זה נפוץ בעיקר באודיו בייתי ברמת הלאו אנד :)

לגביי הסאב אין לי נסיון איתו אבל תחכה קצת .. אם לא יעזור תחליף תיבה :)

פורסם

אצלי היה בדיוק את אותו הסיפור עם סרווין ווגה S1200 על הJBL 75.4

שום גיין ושום כיוון לא הועיל רק החלפת סליל או משהו כזה בעלות של 200 ש"ח בערך באוטופרט

אבל אם הסאב חדש לגמרי ונקנה מחנות הייתי חוזר אליהם לבדיקה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

התיבה חושבה בעזרת מיטב המוחות של חייל האויר שנרתמו למשימה בבסיס שלי 8)

28.3 ליטר נפח פנימי מדוייק שזה בדיוק 1 פיט קיוב וזה בדיוק מה שהיצרן ממליץ .

MDF בעובי 18 ס"מ ושכבה כפולה איפה שהסאב שוכב , מחוזק מאוד .

לא מבין איך התיבה היא הבעיה פה .

כל הסאבים ששמעתי בחיים שלי , היו עם חרחורים , אולי אני לא מבין קונספט בסיסי ... יש כזה דבר אות סינוס 20 HZ שנשמע חלק ולא בררררררר ? או שאין כזה דבר .

כי אני יכול להבין שפיסית לממברנה של סאב 12 אינץ יקח זמן , לא הרבה אבל עדיין זמן , לעבור את על ה XMAS ובחזרה , משום שתדר נמוך יותר דורש תזוזת ממברנה גדולה יותר מבחינת XMAS ובגלל שזה לוקח זמן זה יוצר אפקט חרחור ? אולי ? :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מהסאב , גם שאני מקטין ווליום ומקרב אליו את האוזן הוא עושה בררררררר ולא תדר נקי כמו הקומפוננט .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה טועה ידידי ... אין סיכוי שיש לך הענות שטוחה ....

אני מוכן להתערב שבבדיקה אתה תראה שהסאב מכוון לאיזור ה40 או 50

ככה זה ברוב נתוני היצרנים ...

אצלי התיבה האטומה לפי הוראות יצרן מקבלת +3DB ב42 הכל מצויין בגרפים בחוברת לגביי איזה 10 תיבות שונות.

פורסם

נו ברור שזה לא שטוח לגמרי , אבל זה גם לא מכוון ספציפית לתדר מסויים ... דיי ליאנרי . מה זה רלוונטי בכלל אני לא מבין :)

בכל מקרא , בלה ! נראה עוד חודש אם הוא ימשיך לחרחר .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

זה נכון שדרך הפורום קשה מאוד להבין על איזה רעש בדיוק מדובר.

אך אם לפי דברי פותח השירשור עם המינוח שלו מדויק (ז"א חירחור) אין שום קשר בין המגבר ובין נפח התיבה, לרעש הזה.

כמו שכתב GREEN MONSTER מדובר בבעיה מכנית בסאב.

• תוכן חדש...