Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הרעש של הסאב?

איך זה הגיוני?

סאב אמור להפיק תדר, בלי רעשי לוואי

בדיוק כמו שמידבאס צריך להפיק תדר, בלי רעשי לוואי.

כל העניין נשמע לי תמוה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בדיוק מה שאני אמרתי !!!!

אבל אמיר התעקש ! אני ארביץ לו .

טוב בכל זאת הוא לא היה בטוח בעצמו ... הייתי בטוח שהוא מבין קצת יותר בקטע הזה כי הוא הולך למפגשים בניגוד אליי ומקשיב ...

אם כך , אני בטוח שזה או הסאב או המגבר , ולאור העובדה שהמגבר עבד על הפולס מצויין ( ונבדק עם מולטימטר ) אני חושש שזה הסאב :( איזה :sad:

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כל התרד הזה הולך סחור סחור...

בדיקה הכי פשוטה

לך לבגאז ותתחיל לשחק עם הגיין והתדרים של הסאב

אם החירחור נעלם בהורדה ועדיין נשמע עוצמתי (בהנחה שהמגבר חזק מספיק) היית בקליפינג

אם החירחור נשמע בכול תדר ובכול עוצמה

מזל טוב! הלך הסליל\מירכוז

לא סיפור יקר (200 ש"ח אצלי ביבואן)

וכמה שניסיתי לשכנע את עצמי שאני טועה כששמעתי את הרעשים,גם בלי הכירות מעמיקה עם סאב כלשהו ידעתי שמשהו לא בסדר

אחרי התיקון... הבדל של שמיים וארץ פשוט תענוג!

עבור על השלבים ואם לא עבר תמסור לתיקון ותיסע תוך יום יומיים עם סאונד נקי בועט וטוב :mm_wink:

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

גם סאב הכי זבל בעולם. לא אמור לחרחר!

תתחיל במה שאליקו אמר לך.

תחבר את האלנמט בחוץ! תתחיל להגביר ובדוק חיבורים! הדבקות. וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עם איזה כלים היבואן מסדר את הסאב?

יש לו ערכות RECONE וכו'?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

קיצר הינה עכשיו "אמיר" מגיב.

הסאב נשמע בסדר גמור ולא מחרחר הוא לא שונה מהסאבים שלך אלי(חוץ מהעוצמה) או משום סאב ששמעתי בחיי.

הוא תקין לחלוטין ועובד טוב מאוד, מדוייק עם באס פאנצ'י והאוטו פשוט רועד בצורה מאוד מעצבנת, לא כמו אצל האדון עם הBTL

אבל רועד.

וטל, אתה אהבל.

"אמיר"

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אולי האוזניים מחרחרות :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

עדכון :

טוב , כנראה שהסאב בסדר גמור ! יש . אוקיי .

הוא פשוט לא מקבל מספיק כוח בשביל לא לחרחר בתדרים נמוכים בצורה מגוחכת , אבל זה בטיפול , המגבר יוחלף בעתיד המאוד לא רחוק ל Soundstream PCA1000D , נראה אם ה 500 יספיקו לו , אם לא נביא לו 1000 ונוריד גיין לאזור ה 650 ( שמעתי שדגם זה מתמודד עם הספקים של 700 RMS בלי בעיות ) .

עדיין כל הרכב רועד בצורה מציקה מאוד , ואני לא יודע איזה חומר יעזור , חוץ מ DYNAMAT , אולי משהו נוזלי ? שמעתי OVERKILL כמו שאמרתי מקודם אף אחד לא הסביר לי בדיוק מה זה ומאיפה מסיגים , כי עכשיו אני מאוד לא מרוצה ממצב הבאס ברכב , כל האוטו מתפרק , ואתם חייבים לדעת משהו , אנשים עם IDMAX ועם סאבים מטורפים , אני לא מבין איך מישהו יכול להנות מבאס בנוסך פלסטיק ומתכת , מה עושים HELP

אופציה שניה היא , בגלל שאני לא מבין גדול בעיניין , אולי הבאס פשוט נשמע ככה בגלל המגבר ... כי אני לא חושב שסאב 12 אינץ' שמקבל 200 RMS מסוגל להפיק תדר נקי של 20 הרץ בלי לעשות בררררררר עמוק מלווה עם רעשי CLIPPING מטורפים כשנוגעים בווליום ( כמו אצלי ) , זה נורמאלי ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ת'אמת אני לא משקיע הרבה אני מוכר X קונה Y .

זה לא רלוונטי , אני לא מתכוון לשבור את התחת ולתכנן תיבה גודלה יותר אם היצרן בפירוש מציין ש 28 ליטר זה גודל מקסימאלי ל SQ . זה לא הגיוני , אני לא אמור לקבל באס פאנצי' יותר בתיבה קטנה ? בתיבה גדולה יותר אני פשוט אקבל באס שמן יותר שבכלל יפוצץ לי את כל הפלסטיקה מהדלתות באס "מחורחר בררררררר בתדרים נמוכים עם רעשי קליפפינג מטורפים כשנוגעים בווליום" .

אני לא מתיימר להיות מבין גדול בתחום הספציפי הזה כי לא שמעתי סאבים , אבל אני לא מבין למה אתה מתעקש אם זה לא הגיוני .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

וזה כל מה שאני רוצה ! הסבר ! אין מידע באינטרנט על נושא זה , אני רוצה לדעת , אתה אומר לי X אני לא יכול פשוט לקחת את המילה שלך ולבנות תיבה גדולה יותר .

אינטרנט לא יכול להמחיש לי "איך" זה אמור להיות ולהישמע .

עריכה : עוד לא ניסיתי להחליף RCA ( ה RCA המותקן הוא ברמה נמוכה מאוד והוא נראה כמו חיווט 20G של רמקולים ביתיים ב 100 ש"ח )

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...