Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו סאב קיקר C 12 שמחוברר למגבר ג'נסן זה המגבר

http://radiodeal.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=539656

עכשיו תסאב (=את הסאב) שמתי בתיבה רגילה ולא בתיבה אטומה

ואני לא מרוצה בכלל מהדיפוקת של הסאב הוא חלש מאוד וכמעט לא מורגש הבדל בין הדפיקות של הקומפוננט לבין זה של הסאב

יש לי חבר אם אוותו מגבר שמחובר אליו גיביאל 1200 ואט 300 ארמאס אז ככה שהמגבבר הוא לא הבעיה פה

ועוד אצלי המגבר על 3/4

בקיצור אם אני מחליף תתיבה לאטומה זה פותר לי תבעיה או שכבר עדיף להחליף תסאב (=את הסאב) לCVR12...?

תודה

פורסם

תיבה אטומה לא נותנת "הגברה" לסאב או עושה את הסאב יותר חזק

היא רק משנה את הצליל

ובדרך כלל נותנת יותר דיוק

כך שזה לא כל כך יעזור לך

פורסם

ה"דפיקה" בתיבה פתוחה אמורה להיות יותר חזקה, אבל אני מבין שאתה לא מבין יותר מידי באודיו לרכב ולכן יש מצב שהתיבה הפתוחה שיש לך לא מתאימה לסאב.

הC12 סאב חביב, אבל חלש 150RMS למרות שאצלי ברכב הוא היה מורגש ללא ספק.

הCVR סאב מגעיל שסתם עושה בום בלי קשר למוסיקה, אם אתה מחפש את זה, לך על הCVR

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אם אני יחחלליף בין המגברים יש לי פולס האודיו 1600 שאליו מחבור קומפוננט של מוראל ופינור 400 ואט

אם אני יחבר תקומפוננט למונו ותסאב (=את הסאב) לפולס האודיו זה ישנה משהו בעוצמה?

פורסם

אתה יכול לנסות לנתק את הסאב מהמונו ולגשר אותו על הפולס אודיו, תיאורתית הפולס אמור לתת יותר... אבל בכל זאת הC12 הוא 150RMS... חבל לשרוף אותו... יכול להיות שאתה לא מכוון טוב את המגבר/המערכת... ואם כבר עדיף שתחבר את ה6X9 למונו...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אני לא מבין גדול במערכות בגלל זה אני לא רוצה סתם להתעסק ולהרוס

חסר לי הרבה הענין של הכיונים כי גם מהקומפוננט לא שומעים משהו ולפי מה שהבנתי הוא צריך להפציץ

ולמה יש סיכוי שהסאב ישרף עםה וא 150 והמגבר יוציא רק 100 ארמאס?

פורסם

פולס האודיו 1600 ואט 4*100

בבקשה תעזרו לי תנו לי הצעות מה לעשות

למכור תסאב או קודם לנסות להחליף בין המגברים??

תודה

פורסם

תמצא מישהו, חבר שמבין מתקין שיסביר לך הכול ויכוון לך את המערכת.

המגבר שלך יכול לפתוח את הסאב והקומפוננט שלא תבין לא נכון פשוט אתה אל תעשה שטויות שלא תשרוף משהו

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

• תוכן חדש...