Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מספר חודשים בארץ אבל כבר סביב שנתיים באירופה. הוא מכר כבר למעלה ממיליון יחידות בשנתיים האלה והוא הרכב הנמכר ביותר ביבשת. אז תעשה חושבים מה יודעים כמה טוקבקיסטים לעומת נתונים רשמיים וחוות דעת מקצועיות.

פורסם

לאחר ביקור בסוכנות מאזדה יונדאי וטויוטה .... המסקנות ברורות ... המאזדה 2 מרגישה זולה מאד מבפנים ביחס למתחרות ... ואין חישוקי מגנזיום באף גירסה ... היונדאי מרגישה מאובזרת ביותר ברמת הגימור פרימיום ... יש עור על הידית הילוכים וההגה ... שפע (לפחות 8 תאי איחסון שונים ותורמים מקדימה)... מערכת ובקרת אקלים מעוצבות ויוקרתיות ביותר ... כסא נוח ותומך ... ניתן לכיוון לגובה וקמובן משענת וכו'.... הגה נע לעומק ולגובה .... תא אחסון יותר ממספק + אפשרות לקיפול מושב 40/60 .... ההרגשה הכללית פשוט נהדרת ומפנקת .... האוטו נבדק לאחר ביקור במאזדה ובחינה של המאזדה 6 המאובזרת ואני חייב להודות שלא היה הבדל גדול בהרגשה ... למרות שהדגם שדל יונדאי היה ה2.0 המאובזת ביותר .... אך ההבדל בינה 1.6 פרימיום ברמת האיבזור מתבטאת רק בחלון שמש ועור במושבים השאר זהה

פורסם
לאחר ביקור בסוכנות מאזדה יונדאי וטויוטה .... המסקנות ברורות ... המאזדה 2 מרגישה זולה מאד מבפנים ביחס למתחרות ... ואין חישוקי מגנזיום באף גירסה ... היונדאי מרגישה מאובזרת ביותר ברמת הגימור פרימיום ... יש עור על הידית הילוכים וההגה ... שפע (לפחות 8 תאי איחסון שונים ותורמים מקדימה)... מערכת ובקרת אקלים מעוצבות ויוקרתיות ביותר ... כסא נוח ותומך ... ניתן לכיוון לגובה וקמובן משענת וכו'.... הגה נע לעומק ולגובה .... תא אחסון יותר ממספק + אפשרות לקיפול מושב 40/60 .... ההרגשה הכללית פשוט נהדרת ומפנקת .... האוטו נבדק לאחר ביקור במאזדה ובחינה של המאזדה 6 המאובזרת ואני חייב להודות שלא היה הבדל גדול בהרגשה ... למרות שהדגם שדל יונדאי היה ה2.0 המאובזת ביותר .... אך ההבדל בינה 1.6 פרימיום ברמת האיבזור מתבטאת רק בחלון שמש ועור במושבים השאר זהה

אל תשכח את הפלסטיק הזול שיש בדש בורד בשני הרכבים, יונדאי ומאזדה. כן ?

אפילו סקאיי הקוריאנים האלו לא שמו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כל מי שרוצה שיציע רכב יותר טוב מהיונדאי באותו מחיר ואני יוכיח שהוא פחותטוב ומשתלם

פורסם
כל מי שרוצה שיציע רכב יותר טוב מהיונדאי באותו מחיר ואני יוכיח שהוא פחותטוב ומשתלם

אם החלטת, את מי אתה מנסה לשכנע ?

אתה נשמע לי כמו סוכן מכירות של יונדאי עם המשפט הזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אם החלטת, את מי אתה מנסה לשכנע ?

אתה נשמע לי כמו סוכן מכירות של יונדאי עם המשפט הזה.

*חחחח....האמת לרגע גם אני חשבתי שאתה סוכן של יונדאי!!! אבל לנושא איזה מכונית הרבה יותר טובה מיונדאי יש הרבה רק אתה לא יודע בדיוק מה אתה רוצה בכלל פעם סופר מיני ופעם משפחתית קומפקטית אז לפני שאתה שואל אנשים בפורום מה יותר טוב זה אוזה אז תחליט איזה כיוון אתה מעדיף ואיזה.

לגבי איזה אוטו יותר טוב מהיונדאי יו יש מלא השאלה רק מה התקציב אני אתן לך את הרשימה

המכוניות שהן באותה קטגוריה של היונדאי הן:מאזדה 3,רנו מגאן,שברולט אופטרה מור,קיה סראטו,ניסאן טידה,סיטרואן C4 מיצובישי לנסר החדשה שלפי דעתי היא הכי מוצלחת ,יפה ומאובזרת,פיג'ו 307 שהיא כבר מוחלפת החודש ב3087 שהיא יקרה ממנה,סקודה אוקטביה,סקודה רומסטר.

המבחר של בופר מיני הוא עצום אז אני נותן לך את הרשימה מה שאני זוכר כי יש מלא והן:סקודה פאביה מאוד מומלצת,סוזוקי סוויפט,דייהטסו סריון,שברולט אביאו,יונדאי גטס,יונדאי I10,קיה פיקנטו,קיה ריו,סיאט איביזה,רנו קליאו,ניסאן מיקרה.ועוד רבות וטובות ועוד יש רכבים שאני לא חוזר.

תשמע אתה צריך להגיע למסקנה לנתב את ההחלטה שלך למה אתה צריך את האוטו,לאיזה צרכים,לשימוש בעיר מחוץ לעיר וכ'ו אחרי שתחליט לאיזה שימושים אתה תהיה צריך את הרכב אתה תדע בדיוק איזה מכונית תהיה הכי טובה ועונה על הצרכים שלך .

נ.ב איזה מנוע את מחפש 1.6 או 2.0 כי ביונדאי ציינתה את ה2.0 בחירה מוצלחת.

יניב

פורסם

אני הייתי הולך על המאזדה.

יונדאי נראית ואולי מרגישה נפלא, אולם איכות יצרני החלקים שלה נמוכה ביותר מול המאזדה.

שאל בעלי יונדאי תוך כמה זמן הולך אגזוז,ממיר קטליטי , חלקי היגוי, וכו, וכו.

היצרנים היפאניים הרבה יותר טובים- ואלו דברים ש 99% מרוכשי הרכב לא חושבים על כך.

זה עניין של פילוסופיה- רק יונדאי תוציא זבל אורגני כדוגמת הGETZ דור ראשון , וגם שני.

יונדאי צריכה להמכר ב כ 20% פחות ממאזדה וסובארו.

כשליונדאי יהיו יצרני חלקים יפניים כמו טוקיקו, טויו, קאייאבה ואחרים אז נדבר.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

zvir אתה מדבר על המכוניות הישנות הi30 שונה בתכלית מהיצור שקדם לה ביונדאי ככה שזה לא תופס... לפחות לא כרגע כי היא עוד חדשה ואי אפשר לדעת מה יהיה

פורסם
אני הייתי הולך על המאזדה.

יונדאי נראית ואולי מרגישה נפלא, אולם איכות יצרני החלקים שלה נמוכה ביותר מול המאזדה.

שאל בעלי יונדאי תוך כמה זמן הולך אגזוז,ממיר קטליטי , חלקי היגוי, וכו, וכו.

היצרנים היפאניים הרבה יותר טובים- ואלו דברים ש 99% מרוכשי הרכב לא חושבים על כך.

זה עניין של פילוסופיה- רק יונדאי תוציא זבל אורגני כדוגמת הGETZ דור ראשון , וגם שני.

יונדאי צריכה להמכר ב כ 20% פחות ממאזדה וסובארו.

כשליונדאי יהיו יצרני חלקים יפניים כמו טוקיקו, טויו, קאייאבה ואחרים אז נדבר.

כמה דעות קדומות , וסטיגמות והכול בהודעה אחת.

יונדאי עשתה צעדים ענקים קדימה, וה I30 החדשה הוא רכב שבהחלט אין במה להתבייש בו , כן גם בהשוואה ישירה ל 3.

אתה קובע בנחרצות שאיכות חלקי הרכב נמוכה יותר, על סמך מה בדיוק ? , נשמח לראות עובדות מוצקות בשטח.

דרך אגב, הגטס אינה מכונית רעה כלל וכלל, היבואן פשוט מעדיף להביא את הגירסאות העלובות ביותר על מנת להתאים את עצמו למדרגת המס המתאימה.

באירופה למשל נמכרת הגטס עם מנוע סולר חסכוני ובמחיר אטרקטיבי בהחלט, ההצלחה לא רעה בכלל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...