Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים רכב חדש למשפחה בת 4 נפשות ... חשוב שהרכב יהיה חסכוני, אמין,ובעל סחירות טובה, בטיחותי ובעל איבזור נדיב.

כרגע ההחלטה נעה בין מאזדה 2 ליונדאי I30 כמו כן הייתה מחשבה לכיוון המגאן או הפביה החדשה ואפילו הטויוטה נשקלה אך נפסלה עקב איבזור בטיחותי דל וגיר רובוטי בעייתי .

מה דעתכם ???

הצעות חדשות יתקבלו בברכה בטווח מחיר של 90000-120000

תודה מקווה שתראו את תבונתכם :-)

פורסם

שלום,

מאזדה 2 היא סופר-מיני. יונדאי I30 היא משפחתית קומפקטית. מגאן היא משפחתית גם כן והפביה היא, שוב, סופר-מיני.

אם אתם רוצים מכונית למשפחה אני מניח שהגודל משמעותי ולכן לכו על משפחתית, מומלץ בגרסאות המאובזרות של ה-1.6 ל' (סביב 120000 שקלים). יונדאי I30 היא אופציה סבירה בהחלט ויש סיכוי שתהיה אמינה וסחירה יותר מהמגאן, אבל היא פחות בטיחותית ולמיטב זכרוני אף פחות מאובזרת ממנה. המגאן גם יותר נוחה ומרווחת (בסדאן). עוד אופציות - פורד פוקוס TREND X (חסרון משמעותי יחיד - מנוע חלש).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לצערי הרכב המושלם עדין לא יוצר עבורך.

שאלה ראשונה והחשובה ביותר, איזה רכב אתה צריך ?

משפחתי (מאגאן ?), 4 או 5 דלתות ?

סופר מיני (מאזדה 2) ?

תחליט על מנת לתת לנו כיוון טוב יותר בהמלצות שלנו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המרווח והגודל אינ ושיקול כיוון שכל נפשות המשפחה יחסית נמוכים כך שגם המיני תספק אותנו מבחינת גודל .... לכן מה שחשוב זה צריכת דלק ... איכות חומרים/איבזור... אמינות וסחירות אלה השיכולים המרכזיים

והפוקוס נפסל כי הדגם 2.0 יקר וה 1.6 חלש

פורסם

אם מספיקה סופר מיני אז עדיף מבחינת מחיר, וצריכת דלק.

ה2 היא אופציה לא רעה אבל יש פה שטוענים שהיא מרגישה זולה משהו מבפנים.

עוד אופציות הן פיז'ו 207 סוויפט פאביה וכו'..

אני הייתי בודק את הפיז'ו. היא בטוחה מאובזרת ועם בקרת יציבות (ESP). לדעתי אל תתפשר על בקרת יציבות ברכב שאתה קונה זה אביזר בטיחותי מהמעלה הראשונה.

פורסם
אם מספיקה סופר מיני אז עדיף מבחינת מחיר, וצריכת דלק.

ה2 היא אופציה לא רעה אבל יש פה שטוענים שהיא מרגישה זולה משהו מבפנים.

עוד אופציות הן פיז'ו 207 סוויפט פאביה וכו'..

אני הייתי בודק את הפיז'ו. היא בטוחה מאובזרת ועם בקרת יציבות (ESP). לדעתי אל תתפשר על בקרת יציבות ברכב שאתה קונה זה אביזר בטיחותי מהמעלה הראשונה.

למתעניין במכונית ל 4 נוסעים לא גבוהים

ה 207 בהחלט יכולה להתאים - מעונבת יפה בחוץ ובפנים, סוחבת מעולה - עשיתי נסיעת מבחן, וחסכונית בדלק- 11.5 קמ בנסיעה לא חסכונית . מאוד בטיחותית - מבחני ריסוק= 5 * , בקרת יציבות ואחיזה, מבחן קשיחות עולה על הווקטרה !

מה שמרתיע אותי - האמינות של פיגו - הדיעות סותרות - הרבה משמיצים, ומולם טוענים לשיפור ב 2007 ????

עדכן אותי אם תגלה משהו חדש

פורסם

לי יש מאזדה 2. משפחה כן נכנסת בפנים, והבגז יחסית לסופר מיני, גדול.

מבחינת הפלסטיקה באמת שהאיכות לא גבוהה, אבל ניתן לחיות עם הקיים. איבזור נדיב מאוד, גם מבחינת הבטיחות (6 כריות אויר, בקרת יציבות, ובניסויי ריסוק קיבלה 5 כוכבים).

סה"כ האוטו סוחב היטב (גם כשהאוטו מלא).

דלק? אני לא יכול להיות האיש שיגיד לך את זה, כי אני ממש לא נוהג כמו שאתה תנהג (ככה אני מאמין). אני נוהג עם האוטו ממש עם רגל כבדה על הגז, וצריכת הדלק אצלי לפחות היא 1 ל-9 (רוב הנסיעות עירוניות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1133074

כל מי שחושב פיג'ו תקראו את התגובות בסוף הכתבה .... אני השתכנעתי לא לקנות

תמשיך לקבל החלטות על סמך תגובות של זבי חוטם , אשר לרובם לא היה כלל רכב מתוצרת אירופאית כלשהי, אלא הם ממשיכים למחזר שמועות שהם שמעו מהחבר של המוסכניק שלו.

פורסם

שמועות במקרה הטוב, במקרה הפחות טוב יצרניות מתחרות סוחרות שירותים של אנשים שמסתובבים ברשת ומשתמשים בטקבקים כדי להשמיץ את המתחרים.

פורסם

אולי ואולי זה באמת לקוחות לא מרוצים מי יודע ?

ולפי מה בדיוק אפשר לקבל חוות דעת על אמינות ?

פורסם

אתה צודק, רכב שרק לפני מספר חודשים עלה על הכביש, ולכול זבי החוטם המגיבים שם היה את הרכב שהם מגיבים עליו בכזו ידענות..

חוות דעת רציניות ניתן לקבל מאתרים רצינים בארץ ובעולם, מציע לך לנסות זאת.

• תוכן חדש...