Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:idea:אני מעוניין לייצר התקן שיחזיק ביציאה את המתח של המצבר בזמן הנעת הרכב,ההתקן נדרש למכשיר פלאפון קבוע ברכב שעקב הנעת הרכב יש נפילה של מתח המצבר והמכשיר כבה.

מתקין מורשה של פלאפון המליץ לי להתקין את זה הבעייה שלא ניתן למצוא התקן כזה מוכן.

פורסם

אולי קיים מכשיר/התקן מסויים בדיוק למה שרשמת, אבל אני כאלקטרונאי בהתאם למה שהבנתי מדרישותך הייתי מחבר רכיב פשוט שמספרו 7805 או 7812 וכו' ששני הספרות האחרונות (05 וה 12) מייצגות את המתח המיוצב כלומר אחד מהם מייצב את המתח ל 5 וולט והאחר מייצב ל 12 וולט (כמובן לבחור את הרכיב הנכון בהתאם לוולט שאתה צריך).

בכניסה שלו לחבר למצבר או אחרי הסוויצ, ובמקביל קבל לשמירה על המתח מפני שינויים מהירים במתח.

ואת היציאה שלו (היציבה) ב 12 וולט לדוגמא מחברים לפלאפון או למכשיר המיועד.

וזהו.

הרכיב עולה 5 ש"ח בערך בכל חנות לרכיבים אלקטרונים, הוא בעל 3 רגלים (הדקים) ונורא פשוט.

מצטער על זה שאני לא מעלה סרטוט חשמלי, אני בעבודה.

אני גם די בטוח שבמידה ותרצה סרטוט חבר פורום בשם מרק10 יוכל לעזור לך הוא חזק בזה!

מיכו.

• תוכן חדש...