Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידעתי שמדברים על האיביזה הזאת,נו ככה זה באינטרנט מדברים ומקשקשים בלי לדעת 100%, והכול מתחיל להתנפח ללא פורפורציות.

אחת האיביזות השמורות שיש בכלל!!

GTI 206 כמה שצדקת:mm_yeah:הם פשוט לא מבינים ישר שוללים בלי בסיס.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

GTI 206 כמה שצדקת:mm_yeah:הם פשוט לא מבינים ישר שוללים בלי בסיס.

הם אנשים רעים הם.

תגיד אתה רציני? אנשים מגיבים באינטרנט על סמך המידע שהוצג להם.

פותח השרשור יכול לבוא בטענות רק לעצמו.

פעם הבאה שיפרט בדיוק את המעלות מול החסרונות.

ואגב, עדיין אני חושב שלמרות הג'נטים המיוחדים, הקוילאוברים והטורבו הגדול, היא לא שווה 25 מעל המחירון כאשר המצב שלה דורש כרגע ישור קו יקר. וזאת השאלה בשרשור.

פורסם

חבל שהוא לא הזכיר שמדובר ברכב הנ"ל. מדובר ברכב של חבר VAG לשעבר וחבר VAG אחר היום. הוא באמת מושקע (לפחות ביד הקודמת ידוע לי על כך) אבל השאלה היא כיצד הוא נשמר ביד הנוכחית וזה על פי הנתונים שהוא הציג - לא ממש...

פורסם

דווקא לפי מה שידוע לי הרכב הנ"ל שמור מאוד גם על ידי הבעלים הנוכחי, זה שהוא צריך לעבור יישור קו קטן לא אומר שהרכב מוזנח.

במידה והרכב יעבור יישור קו מלא ע"י הבעלים הנוכחי לפי דעתי מגיע לו משמעותית מעל המחירון, כמה? זאת כבר שאלה שתיסגר בין המוכר לקונה וממש לא על גבי פורום כזה או אחר.

פורסם

חברה תירגעו, אני מבין שיש פה המון חברים של המוכר ממועדון VAG ושיערתי לעצמי שזה מה שיכול להיווצר אם אני אשאל כאן

לגבי הרכב, רק חיזקתם את דעתי בנוגע לזה וכמובן את הסיבה לכך למה לא הוספתי תמונה ולא ציינתי של מי הרכב.

אבל מה לעשות, אני גם מבין את הצורך שלכם לעשות מהרכב הזה משהו שמסתבר שהוא לא בסופו של דבר לאחר שהינכם בטוחים

שאכן מדובר על האיביזה הסציפית הזו. עכשיו תחשבו שוב, לפני שמאשימים אותי....

על כל פנים, לא זכור לי שרשמתי שהאוטו מוזנח ... רציתי לקנות את הרכב הנ"ל ונסעתי במיוחד כדי לראות אותו...

מה שאני יכול לספר שהבעלים הוא אחלה בנאדם, ירדתי מהעניין בגלל הליקויים הנ"ל... לא יודע ולא ביררתי בכלל בכמה זה יכול

להסתכם...הגעתי למסקנה שאני לא רואה איזושהי סיבה לשלם 25K מעל המחירון לרכב עם הליקויים הנ"ל (אם זה מעניין מישהו).

חוץ מזה, אני לא מחפש להתעסק כרגע עם ליקויים כאלו ואחרים של חשמל.. נזילות ופחחות...אני מצטער.

ידוע שיש ברכב תוספות רבות, אני לא טענתי שאין... אבל לאור הליקויים וההזנחה שאני נוכחתי לגלות שקיימים ברכב ירדתי מזה.

בכל אופן.... אני לא אמרתי שהאוטו לא שמור, כנראה שלא שמור מספיק בשבילי. אני שוב מצטער.

אף על פי שנאמר לי בטלפון מה המחיר הגעתי אל המוכר כדי לראות את הרכב,

פשוט.. לי הרכב הזה לא מתאים. ועל זה, אני שוב מצטער פעם שניה!

אל תכניסו לי מילים לפה בבקשה, כי אני לא הפכתי מהרכב שאתם טוענים שהוא הכי שמור בארץ לפיסת פח.

בסה"כ נשארתי בהתלבטות מלאה לגביו כי לא היה לי שמץ של מושג מה תיהיה העלות של היישור קו לו הרכב זקוק,

והאם אני בכלל מוכן להיכנס לזה ברמה כזו או אחרת.

לכן הגעתי הנה כדי לקבל ייעוץ, הלא זה פורום ייעוץ לרכישת רכבים?

אז בסה"כ רשמתי מה היו האבחנות שלי ככה על רגל אחת,

גם דייקתי ואף ציינתי שהאוטו לא נלקח למכון בדיקה, האבחנה הייתה אישית שלי ואלו הליקויים שנמצאו ברכב לפי מיטב

הבנתי. והתגובות שנכתבו בשרשור הזה כנראה הפכו את האיביזה הכי שמורה

בארץ לפיסת פח או "תא גזים" כפי שנאמר כאן.

על מנת למנוע הודעות מיותרות נוספות, אני גם אדייק ואחזק את עצמי כי אני בטוח שלא הצגתי את הרכב באור שלילי..

כל מי שיש לו טענות כלפיי מוזמן לקרוא שוב ושוב ושוב את ההודעה הראשונית, ההודעה לגיטימית לחלוטין!

אני חס וחלילה לא רוצה לגרוע את סיכויי המכירה של הרכב הנ"ל,

נהפוך הוא, אני מאחל שימכר בכמה שיותר וכמובן איחלתי לבעלים בהצלחה.

הייתי פה, תודה רבה לכולכם.

נ.ב, Aviry- תתעדכן, יש מעיכה חדשה בכנף השמאלית הקדמית, את המעיכה הקטנטנה מאחורה בכל לא הזכרתי.

ושוב, אתה במיוחד- מבקש ממך אישית שתקרא שוב את הודעתי הראשונה שפותחת את כל השירשור הזה,

וראה כמה שיבחתי את הרכב, ואני עדיין יכול לשבח אותו כי אכן הוא נוסע מאוד יפה, וכן הוא יפה...

וכן אין איביזות יד שנייה... כמעט ואין. ונכון יש לו השקעה מכל טוב כמו שציינתי.

תודה רבה!

do ya wanna check my ride skillz?

jah fag. :-)

פורסם

דווקא הייתי צריך להזכיר שמדובר ברכב הנ"ל. זה היה מבהיר לפחות 80% מהדברים.

לרכב הייתה רשימת תוספות ארוכה מאוד (מכאנית, פנימית וחיצונית).

עוד זכורה לי מודעת המכירה של הבחור (אייל אם אני לא טועה). אז זה היה רכב מדהים ואם הוא נשמר כך, אז אין ספק שאם הבעלים הנוכחיים יטפל בבעיות שהזכרת מגיע לו הרבה מעל המחירון.

פורסם

כמה נקודות בהודעה אחת

אם יאשה צופה בזה לדעתי הוא יסרס אותך :|:p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ברגע שהבעלים יחליט שהוא עושה יישור קו, אני מתחייב בפניו לרכוש אותה, אני אפילו אשמח.

כמובן ששלדה, מנוע וגיר תקינים.

do ya wanna check my ride skillz?

jah fag. :-)

פורסם

האוטו הכי שמור במדינה

בפורום הזה עם זה לא פיגו ראלי או 306 אז לא משלמים מעל המחירון !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

הכי שמור במדינה עם נורת ABS ונורת כרית אוויר דולקות?

איפה אתה חי?

לא יכול להיות רכב שמור עם כאלה בעיות בטיחותיות חמורות...לא הייתי נוסע ברכב הזה עוד שניה אחת עם ABS וכריות אוויר לא תקינים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל יש מנורות שהם ליופי:wink:אני נוסע כבר 4 שנים עם צאק אנז'ין, וגם עם מנורת ABS דולקת,תאמת יותר נוח בלי ABS,ואני יכול לסדר את זה בעלות של 50 שקל פשוט להאריך תחוטים כדי שלא יתנתקו בגלל הקוילאוברים.

אז זה אומר שהאוטו לא שמור?

אפילו עם אני מכניס אותו לטיפול כול 3-4 אלף ק"מ במקום 15אלף?

• תוכן חדש...