Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמין לי עשית בשכל.

אני קניתי איביזה 2002 יד ראשונה, סטנדרטית, ובכסף שחסכתי יחסית להצעה שקיבלת, עוד יכולתי לשים בעצמי את הטורבו T4 + צנרת וחמוצים והייתי מקבל אוטו חזק מאוד ויותר חשוב מזה תקין, ועדיין היה נשאר לי עודף.

אגב מנגנון חלונות באיביזה עולה 1600 ש"ח במורשה.

את דבריו של gti206 (סוחר רכב) הייתי לוקח בערבון מוגבל, אתה מוזמן לבדוק הודעות קודמות שלו ולהתרשם קצת מדעתו על דברים.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלק מהתקלות שרשמת ניתנות לטיפול בעלות לא גבוהה של כסף. חלקם אגב הם תקלות נפוצות ברכב. לגבי חלון החשמל יכול מאוד להיות בסה"כ מדובר בכפתור בעלות של 80 ש"ח. קוויל בחברה 350-400 ש"ח. אלה לא רג'קטים משמעותיים.

חוץ מזה שנראה שצריך לעשות אובראול קטן לרכב וזאת מבלי שנבדק מצב התאונות.

בסה"כ נראה מחיר מוגזם לחלוטין אם כל הכבוד לסחירות הרכב מדובר בהרבה מאוד מאוד מעל המחירון.

פורסם

כמו שכתבתי, למר 206GTI כנראה יש איזשהו אינטרס למכירת הרכב, אולי חבר למקצוע (סוחר), דב אחר לא יכול להסביר את ההמלצה התמוהה ואת שאר ההודעות.

:|

פורסם

אתם סתם שוללים תעסקה רק משמיעה כללית של התקלות.

חישן למדה יש לכם מושג כמה עולה?המחיר הגיע כבר ל500 שקל מקורי של בוש!

נזילת שמן שוב תלוי איפה!יכול להיגמר ב100 שקל ויכול להיגמר ב5000 לטורבו חדש,אתם עניתם עוד לפני שידעת איפה מי מה יש שם.

ABS וכרית אוויר יכול להיגמר הסיפור בפחות מ300 שקל,שוב תלוי מה הבעיה,ולפי הנסיון שלי שהיה תקלה באיביזה בABS וכרית אוויר נגמר בדיוק ב300 שקל!!

צריך לקחת רכב כזה לסדנא שמתמחה במכוניות, האלו ולקבל תשובות יותר טובות!

פורסם

בן אדם שהאוטו חשוב לו וכביכול השקיע בו בשיפורים ודורש 25K מעל המחירון , לא משאיר חלון תקוע באוטו, לא נראה לי הגיוני...

מילא זה היה הליקוי היחידי..

נראה לי שטוב מאוד שירדת מהעניין....

:shock:
פורסם

אני אישית ישלם 25K מעל מחירון רק אם הרכב שמור ברמה או משופר מאוד.

לא ניתנו פה מספיק נתונים כדי לדעת במה הרכב משופר ואיפה התבצעו השיפורים.

רכב כזה, מלבד בדיקה במכון צריך לקחת לבדיקה בסדנא שמתמחה בכך- כגון ג'י דאב וכו'...

כדי לקבל תמונת מצב אמיתי על מצב הרכב.

דווקא הרג'קטים שהועלו כאן לא ממש רציניים - על פניו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא כאלו רציניים?:

אתה לא יכול לדעת מה גרם לכל בעיה.

צריך לצאת מנקודת הנחה שלפחות בחצי מהדברים יקרה הדבר הכי יקר שאפשרי.

למשל: מחשב ABS הלך (כמה אלפי שקלים)

gti206 הינו סוחר רכב בעל אינטרס מסויים כפי שנאמר כאן, ואני בטוח שהוא בעצמו כסוחר לא היה משלם על רכב כזה 25 מעל.

במידה והשלדה נקיה, הייתי נותן לבחור 5 מתחת למחירון ושיגיד תודה.

עם כל הכבוד - כולה סיאט איביזה. (ולפני שאנשים מתחילים להתעצבן - גם אם היה מדובר בגולף GTI הייתי שולח את הבן אדם לחפש את הפראייר שיתן לו מחיר כזה מעל)

רכב שמור באמת, לא נשאר אפילו יום אחד עם ריג'קט ולו הקטן ביותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מר סוחר יקר, תקלה בחיישן למדה זו לא תקלה רגילה, ההחלפה יכולה להגיע ל1K ויותר, כנ"ל חלון שאינו פועל, נורת כרית אוויר שדולקת יכולה להסתדר רק מחיבור למחשב ואיפוס ויכול להיות שיש תקלה הרבה יותר רצינית שתיקונה יקר ביותר, נורה של ABS כנ"ל.

נזילה מצנרת שמן.

בקיצור הרכב דורש השקעה לא קטנה ביישור קו!

מה קשור צרות עין וחוסר פירגון? יש פה אולי הטעיה - שלך!

סה"כ עצות של אנשים שמסתכלים על הנתונים ורואים רכב מרובה בתקלות שרחוק מאוד ממצב טוב שנמכר במחיר מוגזם.

מה הקשר אם אני סוחר או לא סוחר ?

תקלה מהחישן במכוניות משופרות זה תקלה אופינית !!! ועוד שגודש אחד וחצי באר , כנראה לא נסעת על מכוניות יותר מהירות מהפיאט שלך .

חלון שאינו פועל זה מקסימום 400 שקלים

כל שאר הנורות צריך לבדוק במחשב , יש הבדל ענקי בין מה שכתובים במכון בדיקה לבין מה שקורה בפועל תאמין לי אם הם היו מבינים כל כך היו לוקחים אותם החברות להיות מכונאים בחברות עצמם ברמה עולמית . חאפרים שרושמים כיסוי תחת בכל בדיקה .

תראה לי בדיקה שיצאה נקיה בלי רעשים ובלי נזילות ובלי רעשים מהגיר ובלי להחליף שם .

אין דברים כאלה .

אני אומר מניסיון .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
ל206 GTI , התגובה שלך קצת מוזרה לטעמי, כאילו יש לך אינטרס אישי שפותח השרשור יקנה את הרכב.

אם היה לי כסף לקנות איבזה טורבו 2001 + 25 אלף שקל מיותרים פשוט הייתי הולך לקנות שנתון יותר גבוהה.

פעם אחת קניתי רכב מעל המחירון וזהו הרכב שלי סופר לנסר שנת 97 , מאדם מבוגר (דתי), ק"מ: 65000 :shock:+ טיפולים סדירים ורישומים מסודרים במורשה .

גם אז שילמתי 1000 ש"ח מעל.

וכן , יש מכונית שמבקשים עליהם מעל המחירון וזה מקובל, כמובן שמוצפה שהרכב יהיה בהתאם.

אולי מבחינה מקצועית התגובה שלי לא נכונה בעיניך, אך זו דעתי אם הייתי שם עצמי במקום פותח השרשור.

בהצלחה .

איביזה זה רכב שנסחר במעל !! המחירון .

למה כי המחיר שלא במחירון לא משקף התמורה מהרכב . היו לי איביזות לא אחת ולא שתים אקסמפלר שמור וטוב הולך מעל המחירון ,

אם האוטו משוקע ומשופר המחיר צריך להיות בהתאם .

אם ההיתי קונה רכב לעצמי וזה מה שההיתי רוצה והיה לי את הכסף.

ההיתי רוכש את הרכב.

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
מה הקשר אם אני סוחר או לא סוחר ?

יש הבדל ענקי בין מה שכתובים במכון בדיקה לבין מה שקורה בפועל תאמין לי אם הם היו מבינים כל כך היו לוקחים אותם החברות להיות מכונאים בחברות עצמם ברמה עולמית . חאפרים שרושמים כיסוי תחת בכל בדיקה .

תראה לי בדיקה שיצאה נקיה בלי רעשים ובלי נזילות ובלי רעשים מהגיר ובלי להחליף שם .

אין דברים כאלה .

אני אומר מניסיון .

אני הייתי בשתי בדיקות שלא רשמו כלום על המנוע ועל הגיר חוץ מתקין לצערי אין לי אותם כדי להראות לך.

כמובן שיש מקרים שהתקציב לא מאפשר לקנות משהו "מושלם" אבל בכל מקרה אני אישית לא הייתי קונה רכב שאני כל כך רוצה ב-25000 ש"ח מעל המחירון שהוא פחות ממושלם. בסיטואציה הזאת מקסימום מחירון ואפילו פחות.

פורסם
אני הייתי בשתי בדיקות שלא רשמו כלום על המנוע ועל הגיר חוץ מתקין לצערי אין לי אותם כדי להראות לך.

כמובן שיש מקרים שהתקציב לא מאפשר לקנות משהו "מושלם" אבל בכל מקרה אני אישית לא הייתי קונה רכב שאני כל כך רוצה ב-25000 ש"ח מעל המחירון שהוא פחות ממושלם. בסיטואציה הזאת מקסימום מחירון ואפילו פחות.

לי יש בדיקה מאתמול של רכב 05 שלא נוזל ממנו כלום !!!

:-)

קו---------------------------------------

פורסם
edanj, כן אחי.. הליקויים באמת לא כאלו רציניים.. אתה רוצה לקנות ?

אני מסודר...ובלי נורות שנדלקות כשהן לא אמורות להידלק.

עידן

פורסם

סליחה שאני נדחף ככה לדיון ולפורום שאני בדרך כלל לא מגיב פה אבל זה קצת מפריע לי לראות את איך עשיתם מהאיביזה הכי מדהימה בארץ פיסת פח קרועה.

אז ככה, חבר שלי היה מעוניין ברכב הנל שאני במקרה מכיר את בעליו. (וככה גם הגעתי לתרד הזה, הוא הפנה אותי) אני לא המלצתי לו על האוטו כי האוטו חזק מדיי בשבילו (נהג חדש) ודורש התעסקות כמו שכל רכב עם טורבו גדול דורש.

הרכב הזה יד שניה. כל מה שיש היום על האוטו בוצע על ידי בהבעלים הראשונים של האוטו והאוטו לא נסע כמעט. כל מה שעשה הבעלים הנוכחי זה להחזיר אותו למצב שיסע כמו שהאוטו צריך לנסוע (תיקון נזילות ובריחות שהיו) ויחיה חיים בראים (מעל 10000 שקל במקרה).

האוטו לא עבר תאונה מיימיו מלבד עיקום קטן בכנף האחורית שבושה לקרוא לו מעיכה כמו שאמרו פה.

רק הג'נטים שיש על האוטו נסחרים בארץ במעל 5 שקל כיד שניה. יש 5 סטים כאלה בארץ. שלא נדבר על ה קוילאוברים של לא פחות מ KW או הדוד אחורי של סופרספרינט ולא "רמוס" או כל זבל אחר.

ואני לא מדבר על כל בורג, צינור, נוזל או חיישן שנבדקים ומוחלפים באופן קבוע.

האוטו מכוסה תמיד! ואני יכול להמשיך עוד המון....

ואם נתמקד רגע באיביזות ככלל, אין היום איביזה אחת עם נתונים דומים ואפילו גרועים מאלה שנמכרת במחיר שקרוב למחירון. וליתר דיוק האחרונות שאני מכיר שנמכרו סטנדרטיות או לפחות קרובות לכך נמכרו ב 10 מעל.

אז.... לפני שאתם מדברים. תבדקו על איזה אוטו אתם מדברים:

f100001312zp4.jpg

עמרי, שאולי לא מייעץ פה לכולם, אבל מכיר את האוטו הזה ספציפי ואת השוק של האיביזות והלאונים בכלל וחושב שהמחיר ראוי לחלוטין לתמורה שמקבלים.

-----

פורסם

עמרי,

עמדתך ברורה ולדעתי גם צודקת, אך אם תשים לב פותח השרשור לא נתן מספיק פרטים ובטח שלא פירסם תמונה...

עידן

• תוכן חדש...