Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ככה שמי עידן בן 19

אני מחפש אוטו חזק עם פוטנציאל לשיפורים

ואני לא מדבר שיפורים חיצוני..שיפורי מנוע

הדבר העיקרי שאני מחפש זה הנעה אחורית

חשבתי לקנות גולף שנת 2001 מנוע 2000 גיר ידני אבל זה הנעה קידמית והבנתי שזה לא עובר טסט אם הופכים אותו להנעה אחורית

אני נהג שצ'מפיון מוטורס..נהגתי כבר על כל המכוניות שאפשר לדמיין (עוד חצי שנה מגיעה הR8 לארץ :-D:-D)

מחפש אוטו עם כח..כבר חשבתי על alpha romeo אבל אני רוצה עוד הצעות

מצפה לתשובה תודה רבה רבה

פורסם

כבר חשבתי לעצמי: או, סוף סוף בחור שאפשר להמליץ לו על גולף GTI/איביזה 20VT/לאון טורבו בלי להכנס לויכוחים. עד שקראתי את זה:

הדבר העיקרי שאני מחפש זה הנעה אחורית

האופציה הטובה ביותר בשבילך מפורסמת כרגע ביד 2 - ניסאן 200sx. ספינה עם הנעה אחורית, מנוע 2 ליטר טורבו. ניתן בקלות להעלות גדישה על המנוע המקורי ולהגיע עד כ-230-240 כ"ס. שוב - על מנוע מקורי. אאל"ט, המדוברת משופרת במקצת, כך שאולי ניתן לשחק איתה יותר. רכב מדהים מבחינתי.

הבעיה היחידה - היא אוטומטית. כלומר, תוסיף למחיר הקניה השקעה של עוד כמה אלפי שקלים. גם ככה רצית להתחיל לשפר - זה יהיה זמן מתאים לשים פלטה מחוזקת וכו' שיעמדו בהספק העתידי. יש כבר מספר כאלו בארץ שעומדות (ונוסעות) על הספקים נאים ויותר מכך.

לא הבנתי את המינוח "אני נהג שצ'מפיון מוטורס..".

ויותר מכך - אני לא בטוח עד כמה הרכב מתאים לך כנער בן 19. אולי כדאי שתתחיל עם כזו מקורית, אוטומטית, לא מחוזקת ושטויות. כשתרגיש שאתה שולט בה תתחיל לשפר אט-אט.

פורסם

נהגתי כבר על כל המכוניות שאפשר לדמיין

בן 19 ונהגת על כל מכוניות שאפשר לדמיין? באיזה משחק מחשב?

רכב טורבו עם הנעה אחורית? טנדר. פוטנציאל לשיפורים יש לכל רכב.

לפני שאתה לוקח רכב עם טורבו, תחשוב על נהגים אחרים ותעשה כמה קורסים של נהיגה מתקדמת.

לא ממליץ בפירוש על אלפא רומיאו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חשבתי על הניסן אבל היא כבדה ממש..אבל בגללי זה אחלה אוטו אבל גם קצת גדול..

נהגתי על הgolf GTI שנת 2001 והיא דיי חלשה..הלאון עם אותו מנוע והאוטו יותר סוחב..

לGTI הישנות עם ה-150 כוחות סוס יש delay לטורבו רק בגלל זה אני לא רוצה לקנות GTI

חשבתי כבר להשקיע בGolf שנת 2000-2001 מנוע 2k ולהשים בה טורבו

אבל אני מחפש מכונית מיוחדת...שונא להיות כמו כולם :)

ועד לפני חודשיים(יום גיוסי..בעע) הייתי נהג צ'מפיון מוטורס בחברת הבית..כל המכוניות שמגיעות מחו"ל אני נוהג בהם

כל המכוניות שלהם Audi,VW,Seat,Skoda

גם המיוחדת ביניהן :) (S8,Cupra,Leon,GTI,RS,TT,A5,S3) הכל... :)

ועשיתי נהיגה מונעתת נהיגה מתקדתת נהיגת ראלי ובע"ה הולך להיות נהג מירוצים או משהו כזה

אז אם מישהו צריך איזה חוות דעת על מכוניות צ'מפיון אני פה :)

עזבו את זה כרגע..כרגע אני מחפש אוטו טוב אמין חזק ויציע וכל מה שעולה לי בראש זה הGolf...

הצעות אחרות? (אם הייתה Supra בארץ...:x:x)

כרגע יש לי Seat Ibiza 1.5 שנת 90 עם שני קרבורטורים 117 כוחות סוס( קצת משופרת מנוע לא משהו רציני)

אוטו טיל בליסטי אבל לא יציב בכלל..יש יותר מידי כוח בגלגלים והאוטו יותר מידי קל..(מפרפר לי בשלישי אם אני זורק קלאץ :S)

בקיצור תציעו לי משהו יותר טוב מGolf ואין כמוכן..ביינתים זה כל מה שיש לי..

נ.ב:

למה לא אלפה רופיאו?

פורסם

למה לא אלפה רומיאו?

הבנתי שאתה מחפש רכב עם הנעה אחורית. לאלפא אין כרגע דגמים כאלה בטווח תקציב שלך.

יש אלפא 75, רכב ישן והרבה יותר זול מתקציב, רכב מאוד מיוחד עם גיר אחורי וכמובן הנעה אחורית. העניין שמנועים נפוצים הם עד 1.8, יש 2 ליטר מקוריות נדירות מאוד ואחרות עברו הסבה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הבנתי שאתה מחפש רכב עם הנעה אחורית. לאלפא אין כרגע דגמים כאלה בטווח תקציב שלך.

יש אלפא 75, רכב ישן והרבה יותר זול מתקציב, רכב מאוד מיוחד עם גיר אחורי וכמובן הנעה אחורית. העניין שמנועים נפוצים הם עד 1.8, יש 2 ליטר מקוריות נדירות מאוד ואחרות עברו הסבה.

יש אלפא רומיאו עם מנוע 2k ועם 170 כוחות סוס הנעה אחורית..

לא זוכרת את הדגם נראלי גוליטה אבל אני לא יודע מה המספר

הוא לא עולה יותר מידי משהו כמו 15-20 ומשם כבר אפשר לשפר לא?

קיט הנמכה גודש טורבו ציפ והמשך..מה אתה אומר?

פורסם

מה אני אומר?

תלוי מה האוטו הולך לשמש.

יהיה קשה להסתדר עם אלפא 75 משופרת ביומיום, אפילו אם הסטנדרטים שלך הם איביזה '90.

בלוח המכירה בפורום יש אלפא 75 TS 2.0 (אאל"ט 150 כ"ס).

לשפר אותה זה לא עסק זול, ובטח שלא קל כמו לכתוב את זה.

בשביל להגדיש, בתנאי שאנחנו לא מדברים על 0.4-0.5 באר, צריך להחליף מכלולים במנוע - טלטלים, בוכנות וכו'.

הגדשה של הרכב תעלה בקלות 20K ש"ח, וזה במידה ותמצא מי שיתעסק עם זה כי לא כולם חובבי אלפא בלשון המעטה.

אני מקווה שאתה צוחק בעניין הצ'יפ, כי אתה תצטרך מחשב ניהול עצמאי, שבעצמו יעלה במצב הכי זול שאני מצליח לתאר לעצמי 3K ש"ח, כולל כיוונים והתקנה.

הנמכה זה 3K-5K, תלוי בחברה בעיקר.

במצב המתואר יהיה קשה להתנייד עם האוטו ביום-יום, תלוי בסיבולת שלך כמובן. אל תצפה שהיא תסע כמו קופרה או GTI חדשה כי היא לא. היא תהיה הרבה פחות אמינה, נוטה להתקע ונוחה כמו גמל. אבל מה שכן - היא תתגמל אותך בהתאם.

על פורד סיירה 2.0 והשתלת קוזוורט' (במידה ותמצא) חשבת?

הרכב יעלה פחות מ-15K ש"ח, ו]חות התעסקות עם פתיחת מנוע, הגדשה וכל הבניות מסביב. כמובן שהמנוע עולה המון. יותר ממה שתשלם על האוטו כולו. אבל איך שזה יסע :evil:...

פורסם

יש אלפא רומיאו עם מנוע 2k ועם 170 כוחות סוס הנעה אחורית..

לא זוכרת את הדגם נראלי גוליטה אבל אני לא יודע מה המספר

ג'ולייטה זה רכב מאמצע שנות 80' ודרומה. 75 זה כמו ג'ולייטה, אבל יצרו גם בתחילת 90'.

במקור לאלפא הזאת 148כ"ס עם הזקרה וכ-130 עם קרבורטור. לארץ לא הביאו את 1.8 טורבו.

אם מבחינתך גם מכוניות מסוף 80' ותחילת 90' רלוונטיות - אז יש BMW, הן כולן עם הנעה אחורית.

• תוכן חדש...