Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע לפני קניה אני צריך עזרה כדי להסגר על מה שאני רוצה:)

אני מחפש מצלמה דיגיטלית קטנה אבל הדרישות שלי הן איכות טובה ככל שניתן, מסך גדול כל הניתן, ומחיר באזור ה-1200 ש"ח.

עד היום אני די נעול על Canon Ixus 75 אבל אני חושב שאולי אני מפספס מצלמות פוטנציאליות נוספות. האם מישהו מכיר Olympus MJU840? או C560? אני מאוד אוהב אולימפוס אבל כל מי שאני שואל אומר "רק קנון". אם יש למישהו את ה-Ixus אשמח לדעת את מידת שביעות הרצון ממנה.

תודה רבה לכל העוזרים! אשמח לכל תגובה :)

פורסם

אני לא מתמצא בהיצע המצלמות כרגע, אבל יש לי שתי עצות מוחלטות לחיים:

1. אין טוב מוחלט, יש מתאים יותר ומתאים פחות. לעיתים נדירות יש מוצר עם עליונות מוחלטת על המתחרים וגם זה לא נשאר לעד, בטח שלא בשוק האלקטרוניקה לצרכנים המתחדש כל הזמן. תחשוב קודם כל מה חשוב לך במצלמה (זום, קוטן, תפעול ידני מורכב, איכות תמונה וכו') ואח"כ תתחיל לבדוק מה עונה על הדרישות.

2. כל מי שממליץ באופן גורף על מותג מסויים, בכל תחום, לא מבין בתחום מספיק כדי לתת עצה עניינית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה צודק לחלוטין, ללא ספק. אין הכי טוב. יש הכי טוב לצרכים של כל אחד ואחד.

אני מחפש מצלמה קטנה (קומפקטית). חשובה לי בראש ובראשונה איכות תמונה ואח"כ גודל מסך (3" עדיף) וזום. תפעול לא משנה לי כל-כך. בגלל זה נדלקתי על ה-IXUS. המידות שלה נהדרות, המסך גדול, האיכות מעולה (וזה עוד ב-Ixus 60 כשאני רוצה את ה-75).

פורסם

עבר הבה זמן במונחי מצלמות (שנה וחצי) מאז שקניתי את המצלמה שלי. דאז, מבחינת איכות תמונה, לפוג'י היתה את המצלמה הקומפקטית הטובה ביותר, גם בהשוואה ישירה ל-IXUS של אותו הזמן. עיקר היתרון היה בצילום בתנאי תאורה לא אידיאלים בגלל יתרון איכות תמונה ב-ISO גבוה (חשוב מאוד לצילום בתוך הבית).

מבחינת גודל מסך, אני חושב שכולם מיישרים לסטנדרט. מבחינת המסך מה שקובע את איכותו זו הרזולוציה ועוצמת התאורה. העוצמה מאוד חשובה לצילום כאשר יש אור חזק בחוץ.

לגבי זום, יש יחס הפוך לגודל. כמה שהמצלמה יותר קטנה יותר קשה גם לתת טווח זום וגם לשמור על איכות התמונה בקצוות הזום מבחינה אופטית, בגלל קוטר העדשה וגודל פתיחת צמצם נדרש. אין כאן קסמים, יותר קטן=פחות זום וגם יותר זום=פחות איכות בקצוות (כמה פחות וכמה משנה, זה עניין לכל אחד והרגישויות שלו).

ה-IXUS, גם שלא היתה מובילה, מעולם לא היתה בחירה רעה. אני מציע להשוות באתר www.dpreview.com. הביקורות שם אמינות ורציניות.

יש עוד אתרים עם ביקורות לא פחות טובות (אם יש משהו שלא חסר זה מבקרים של מצלמות דיגיטליות), אבל יש גבול למחקר שצריך להשקיע בקנייה של אלפייה.

וכמובן שאצרף כבר תמונה (מוקטנת), אם כבר מדברים על צילום...

h2.jpg

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני הזמנתי אתמול ניקון S51, וגם התלבטתי לגבי הקאנון המדוברת.

לבסוף החלטתי ללכת על הניקון בגלל ניסיון קודם (coolpix 4600), שהציעה איכות תמונה מצויינת לדעתי.

ב-S51 יש 8.1 מגה פיקסל, מייצב תמונה מסך, 3 אינץ' ענק ועוד..

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1933&aff=zap

פורסם

תודה על ההמלצה. המחיר שלה נוח מאוד וגם הזכרת לי שמייצב תמונה הוא אחד הדברים שאני רוצה שיהיו במצלמה גם.

המצלמות של ניקון אמינות?

• תוכן חדש...