Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי להעלות קצת תמונות הקשורות לאודיו מתערוכת אוטומוטור.

לצערי עניין הסאונד היה דל למדי בתערוכה,

לא מבין איפה היו כל היבואנים של החברות הגדולות ?

איפה אפריל ? איפה ט.ר. אלקטרוניקה ?

מורל היו מינימליים , אני מלא הערכה לאיכות הרכיבים שהורכבה ברכב ההדגמה ומוריד את הכובע בפני החברים מ"אפי 4X4" על התקנה נקייה ויפה ,

אבל פיספסנו את הפואנטה לטעמי -

זו תערוכה - אחוז האודיופילים שם קרוב ל-0 , בעוד שכמות האנשים הרגילים שמתאים להם לראות מערכות והתקנות כחלק מן התערוכה קרוב ל-100% במיוחד לאור העובדה שזה יכול להיות ה"טריגר" עבורם לקנות מערכת חדשה לרכב.

לפני שנתיים היבואנים של "אוריון" עשו ביתן ענק והביאו את הסדרות של PIMP MY RIDE ושאר ירקות ואני הייתי בביתן בעוד שהמנהל לקח מיקרופון והכריז על "15 דקות של 30% הנחה על קומפוננטים" ולאחר מכן הציע מגבר ושני סטים שונים של רמקולים באחוזי הנחה שונים לעוד חצי שעה - דבר שגרם לחטיפה מטורפת של מוצרים - ככה עושים את זה.

גם "ט.ר. אלקטרוניקה" עשו ביתן נחמד עם מוצרי פיוניר והציעו מחירים נוחים למי שילך למתקינים שלהם ברחבי הארץ.

השנה - "א.ד.י מערכות" עשו את שלהם עם אימפרזה B3 מושקעת עם 5 מסכים וסאב של אוריון שקוע ברצפת תא המטען ,

וגם כאן ישנה ביקורת - אמנם שמתם מגבר של PPI 800.4 - אבל למה לשים מגבר ישן כל כך ?? מה רע במגבר חדש יותר ורלוונטי יותר ?

דווקא בזמן בו נושא הסטריאו לרכב זוכה לשעה יפה בה עוד ועוד אנשים קונים ומתקינים רכיבים מעניינים ברכב - כך נראית התעשייה הזו בתערוכת הרכב החשובה ביותר של ישראל.

התמונות לפניכם - אשמח לדעת מהן התגובות שלכם לכל העניין.

automotor2k8142zg9.jpg

automotor2k8143zh8.jpg

automotor2k8144im8.jpg

automotor2k8146rr1.jpg

automotor2k8145ob1.jpg

automotor2k81471wq4.jpg

automotor2k8147cr2.jpg

automotor2k8150wk7.jpg

ואחת של האאודי R8 - כי זה משהוא שאתם חייבים לראות:

automotor2k8119nd0.jpg

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תומר תמונות מעולות קודם כל.

שנית אתה צודק,גם אני נורא התאכזבתי מעניין האודיו שהיה בתערוכה,בושה. בכלל התערוכה השנה היתה אכזבה רצינית,חגיגות 20? לפני שנתיים היתה תערוכה יותר טובה.

בן.

Got To love It

פורסם

עזבו הכל - הדוגמנית מכניסה את האאודי בכיס הקטן! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני עדיין לא קולט את הראש של מורל -

כשאני הייתי בביתן שלהם - לא הושמעה מוסיקה מהרכב שלהם בכלל !

והייתי שם פעמיים .

בנוסף - אני חושב שהצעד של מורל מלפני שנתיים היה עדיף - להביא רכב (בזמנו נבנה ע"י "פול דיזיין") עם בניות מטורפות וים של רמקולים - כזה שיעיף באויר את כל גני התערוכה מבחינת עוצמות ועדיין יישמע סבבה.

אני מבין את הרצון לשים דגש על איכות אבל זה לא שאנשים הוכנסו לרכב של מורל השנה על מנת להקשיב לחמישית של בטהובן ולעמוד על איכות הרכיבים .

מוזר לי ..

הנה תזכורת לרכב מלפני שנתיים:

automotor29hi5.jpg

אגב - LANO - תקנה R8 - תוכל להעמיס 50 כמוה בשעה .

תומר.

פורסם

לדעתי הסיבה העיקרית היא המחיר של הדוכנים באוטומוטור. מה גם שחוץ מהיבואנים הגדולים כמו אפריל או ט.ר לאף אחד אין מה להציג שם.

מה יציגו, פולס אודיו? :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תומר..חסכת לנו נסיע + כניסה!:lol::?

באמת עצוב שהכול בתרוחות פה זה כסף ויש כולה כמה יצרנים בודדים.

אגב הרכב הוא של יוזאב ושמעתי אותו במיפגש בעפולה באמת סאונד נחמד למרות שאני לא אוהב פיוניר.

פורסם

מצטרף לדעה לגבי רמת התערוכה הנמוכה השנה, פשוט לא היה משהו מיוחד, זה היה נראה כמו פרסומות של חברות, לפני שנתיים היה באמת יותר טוב. זה היה כמו ללכת ברחוב המסגר.

בשיפוצים

פורסם

איתמר , אני לא מסכים,

יש לפיוניר סדרות שלמות של רדיו דיסקים וקומפוננטים ומגברים לרכב .

איפה כל המוצרים של אלפיין, קלריון, קיקר, הייפוניקס וחבריהם ?

לא חסר כסף לאף אחת מהחברות.

שווה לך לשלם פעם בשנה מחיר גבוה ל-4 ימים ולבנות רכב תצוגה וביתן או לשכור מקום תצוגה חיצוני כדי לקדם מכירות.

אל תשכחו שזה לא חו"ל - לא תפתחו פה מגזין רכב ותמצאו פרסומות של אלפיין או פיוניר,

אז אם אתה לא מפרסם ביום יום , לפחות תשקיע בתערוכות או תחרויות.

דרך אגב , אדי , הפיוניר 880 הוחלף ברכב של מורל לDVD עם מסך (לא זוכר של מי).

תומר.

פורסם

אוי הדוגמנית:p:P

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לפני כחודשיים התעניינתי במוצרי BEWITH, והתכתבתי כמה איימלים עם החברה. הם אמרו שיש יבואן אצלנו בארץ בקרוב ייבא את המוצרים שלהם ויש שיתוף בינם לבין היבואן העתידי על הצגת מוצריהם בתערוכה של אוטומוטור. ושם יציגו את הסדרות הגבוהות שלהם.

בקיציר חיכיתי בקוצר רוח לשמוע את המוצרים שלהם, כנראה שלא עמדו בהוצאות ההשכרה :lol:

אגב לידיעה: אבא של חבר שלי יש לו מחצבה "אבן + שייש קרמיקה וכו'" ובתערוכת דיור/עיצוב לא זוכר את שמה. הוא השכיר חדר בגני תערוכה 25X40 מטר מרובע ב- 85000 ש"ח ליומיים.

אז תבינו על איזה סכומים מדובר פה, ואני לא אתפלא לראות שאין הרבה יבואנים בתחום האודיו נמצאים שם. הם רבים איתנו על 30 שקל פה 70 שקל שם.

• תוכן חדש...