Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היי. רכב עד 160,000. על מה ללכת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי אינספור התלבטויות וביקורים בסוכניות, ואחרי שברגע האחרון ירדתי מטוסון,

השארתי בין הונדה סיוויק לגולף 1.6 GT

מה דעתכם? ואולי בכלל משהו אחר?

תודה מראש

פורסם

מה עם גולף TSI? מנוע טוב בהרבה מ-1.6, ומגיעה עם תיבת הילוכים DSG. הגרסא המאובזרת נכנסת בתקציב.

בצע חיפוש בפורום לפרטים על הרכב והמנוע (בעיקר המנוע)

פורסם

תודה אבל B4 זה משפחתי מדי בשבילי, אם כבר חשבתי על הB3.. רציתי ללכת על משהו קטן יותר וספורטיבי או לחילופין סוג של ג'יפ.

זו גם הסיבה שיש לי יותר נטייה לגולף מלסיוויק. לגולף שאתה הצעת יש מנוע 1.4, הוא באמת עדיף?

פורסם

נפח המנוע הוא לא העיקר. מדובר במנוע 1.4 עם טורבו וסופרצ'ארג'ר שמספקים 140 כ"ס וביצועים ברמה של מנוע 2.2L.

צריכת הדלק אמורה להיות (ואת זה אני אומר רק מקריאה, לא מבדיקה שבצעתי) טובה יותר משל מנוע 2.0L.

בכל מקרה - אם אתה חושש, בצע נסיעת מבחן (בעצם, נסיעת מבחן היא חובה בכל מקרה) על ה-1.6 (ה-GT היא גרסת אבזור בלבד למנוע 1.6 הרגיל, עם 102 כ"ס) ועל ה-TSI. ההבדל ברור (לטובת ה-TSI, כמובן).

פורסם

לגבי הB3 אני הייתי נוגע אך ורק ממנועי ה2.0 ומתרחק מה1.5 החלשים ואם כבר ספורטיבי של הB3 מנוע 2.0 רמת גימור ספורט פשוט יופי של רכב שעולה 140.000imgp3366800uo0.jpg שקל

imgp3337anr1.jpg

imgp3613800hp7.jpg

לגבי הגולף 1.4 TSI הוא רכב מעולה חסכוני יותר מה1.6 וחזק יותר מה2.0 הוא עם 140 כ"ס שמשודכים למנוע מגדש טורבו ומגדש על שביחד עם כל החבילה הזאתת סוגרת תהתיבה טיפטרוניק של פולקסווגן עם שישה הילוכים ועם כפול מצצמדים ההמלצה שלי היא הגולף שמחירה הוא לדגם הבסיסי 141.000 שקל והיא כוללת צלחות יופי(טאסות) מראות צבועות בצבע שחור וכל החשמל המלא ולדגם המפואר 156.000 שקל שכולל גאנטים,חלון שמש,פסי כרום בפסי הגנה על הדלתות וגם דלת התא מטען למטה מראות וידיות הרכב צבועות בצבע הרכב ועוד כל מיני פיצ'פקס. התמונות של הגולף הם של הדגם המפואר של הTSI

1_b_tsi_6.jpg&width=600&height=400

1_b_tsi_4.jpg&width=600&height=400

1_b_tsi_5.jpg&width=600&height=400

יניב

פורסם

למרות שאני אוהב מאוד את מכוניות סובארו..

פנים הרכב של ה B3 מעוצב כמו הליאונה העתיקה עם צבעים דומים מאוד = נראה זול,אבל עמיד.

כמה שסובארו מתקדמים זה עדיין בצעדים איטיים מאוד - חברה קטנה עם תקציבי פיתוח לא גבוהיים.

אין ספק שהגולף 1.4 TSI עדיפה על הסובארו מכל הבחינות. (פרט לעלויות אחזקה ואמינות שאין לסובארו מתחרים.)

הדבר היחיד שמפחיד בגולף זה המערכות הטורבו במנוע והגיר הרובוטי כפול המצמדים המשובח-מעניין איך ישרדו את השנים.

הונדה סיוויק יש לה עיצוב מעולה גם גרסת ה 4 ובמיוחד גרסת ה 5 דלתות. (שלא בתקציב שלך)

גרסת הסאדן 4 דלתות היא מכונית מעולה מעוצבת טוב מאוד חזקה ונוחה,בנוסף על האמינות של הונדה אין מה לספר.

אני הייתי קונה את ההונדה סיוויק 4 דלתות בגרסה המאובזרת או בגרסה ההיברידית שגם מאובזרת מאוד (פרט לגג שמש).

פורסם
, אם כבר חשבתי על הB3

מחשבה נבונה B3 מנוע 2.0 רמת גימור ספורט 150 כ"ס הנעה 4*4 (עד שלא תנהג ברכב לא תבין כמה זה כיף)

אני לא היתי נכנס לרכב טורבו עם כל השטויות יקרות האחזקה .

יצאתי עמבה

פורסם

מעניין אותי על בסיס מה אומרים שהמנוע של הגולף 1.4TSI כלכך בעייתי.

יותר מעניינת אותי העובדה שDSG קיים בעשרות אם לא מאות אלפי רכבים בעולם, כבר כמה שנים, ולא התגלו בעיות או תקלות.

בארץ יש אלפי מוניות עם תיבת DSG, וכל האנשים שאני מכיר עם DSG (ויש כמות נכבדה של אנשים כאלה) - מאוד מרוצים מהתיבה.

המחיר של הסובארו ושל הגולף דומה. והגולף נותנת ה-ר-ב-ה יותר. הן מבחינת ביצועים, הן מבחינת איכות פנים, הן מבחינת חווית נהיגה ולדעתי - גם מבחינת מראה חיצוני.

אני נוהג על מכוניות 2X4 (קדמית/אחורית) ועל מכונית 4X4 - ולא מבין מה כלכך כיף ב4X4. ב90 אחוז מהזמן ההבדל כלל לא מורגש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קטנה ספורטיבית? Polo GTI, לא איביזה FR/Cupra.

אני הייתי הולך על הגולף TSI :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

IBIZA CUPRA קיצונית יותר מPOLO GTI..רק שהפולו מרגישה איכותית יותר בפנים.

וכמובן גם יקרה יותר מהקופרה..

בכל מקרה... הגרסאת ספורט של הB3 , מדהימה בכל פן.. עיצוב מבחוץ ומבפנים...(אחחח איזה מושבים!) מהנה לנהיגה לפי מה שאומרים..

אמינות מעולה ...וכמובן שמירת ערך הרבה הרבה יותר טובה משל הTSI! ושלא נדבר על אחזקה זולה יותר...

אולי הDSG אמין,בנתיים. אני כבר נכוותי ממחיר של גיר אוטומטי טיפטרוניק של הפאסט TDI 2001 שהייתה אצלנו שנתיים וחצי(יד ראשונה, שלנו).... 25 אלף שקל לגיר (!!!!) שהוא לא DSG!

אני לא רוצה לחשוב כמה עולה גיר DSG. ושלא נכנס לעלויות של החלפת מגדש על או טורבו.

ואם כבר ספורטיביות - לדעתי הB3 תראה זמנים טובים יותר על המסלול מאשר הגולף TSI...

פורסם

אם כב רהעלאתם פה אופציות קצת יותר קיצוניות מהגרסאות הרגילות אז הייתי בודק במקום פותח השירשור את הלאון TSI שנכנסת בול בתרציב עם פול תוספות ומנוע חזק

אם את הB4 העלאתם אז הייתי בודק את הג'טב/מונדאו/ מליבו(חזק מאוד) שנכנסות בתקציב

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

גם ללאנסר החדשה יש גירסת 2.0 מאובזרת עד הרמות הקטנות ב147K.

שווה בדיקה.

אוראל- הבנו שהתאכזבתה מהאיביזה "ספורט" שלך, אבל לא צריך להתמרמר על כל החברה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אוראל- הבנו שהתאכזבתה מהאיביזה "ספורט" שלך, אבל לא צריך להתמרמר על כל החברה...

עידן

עידן, אני אומר את מה שיש לי להגיד - לפחות אני כנה עם עצמי ומודה שזאת הייתה קנייה מעולה רק על הנייר. בפועל האיביזה מאכזבת - אם תרצה ואם לא.

ואגב, אין לי שום בעיה עם FR או Cupra - אני מחבב אותן ואין ספק שהן נותנות תמורה טובה לכסף

רק חבל שגם הן לא חפות מבעיות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...