Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היי. רכב עד 160,000. על מה ללכת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן, אני אומר את מה שיש לי להגיד - לפחות אני כנה עם עצמי ומודה שזאת הייתה קנייה מעולה רק על הנייר. בפועל האיביזה מאכזבת - אם תרצה ואם לא.

ואגב, אין לי שום בעיה עם FR או Cupra - אני מחבב אותן ואין ספק שהן נותנות תמורה טובה לכסף

רק חבל שגם הן לא חפות מבעיות.

אוראל, איזה רכב אינו חף מבעיות

אתה התאכזבת מהאיביזה שלך וזה ליגיטימי לגמרה, אבל להכליל על כל האיביזות? אי לא חושב שזה לא נכון

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

האיביזות הם הכי נפוצות שיש ... וגם לכן שומעים הכי הרבה על בעיות מהם..

אם הפולו הייתה נמכרת בכמויות של האיביזה , גם היא לא הייתה חפה מתקלות.

זה שאולי יש 2 בעלי של פולו GTI בפורמים כאן ולא שומעים מהם זה לא אומר שכל הפולו-ים אמינות בצורה אבסולוטית.

ואגב.. היום הייתי באוטומוטור - הדש בורד של הפולו יפה ואיכותי יותר.. אבל הטקסטורה של הכסאות ממש לא משהו...

פורסם

אני אישית חושב שהאביזה קופרה/ FR יפות וקרביות יותר מהפולו GTI.

מה עוד שהפולו יקרה יותר והמושבים לא להיט (בלשון המעטה...).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רק אני אהבתי את הלנסר החדשה ?

היא נכנסת בתקציב ומגיעה ממש מאובזרת....

מיצובישי צריכים לבסס מחדש את עצמם בשוק המשפחתיות ולכן ממש מתאמצים.

• תוכן חדש...