Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המערכת שלי כוללת את מה שבחתימה כול הרכיבים נשמעו ונקנו לא מצטער על כלום

בהמשך יתווסף מגבר נוסף של פוקאל 75.4 ומידים של פוקאל 4 אינץ גם כן מסדרת הPOWER מה שיהיה בסוף זה סט של פוקאל K3P FREE COSTUM שיוגבר כולו אקטיבית

בנוסך החיווט באוטו הוא 4 G של סקורפיון וRCA של סטינגר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מה שכתוב בחתימה

קצת חסר באס בקומפוננט כי אני מתעצל להוריד קצת את החיתוך שלו במגבר...אבל שמעתי אותו אצלי לפני זה כבר מרביץ טוב יותר

רדיו דיסק..מממ...חסר פונקציות אבל עשיתי כיוונים טובים במגבר רק צריך להוריד טיפה את החיתוך של הקומפ

חשבתי להחליף אותו אבל בנתיים ירדתי מזה בגלל שאני מרוצה מהכיוונים והמערכת בכללי. כשהוא ימות אז נחליף למשהו מתקדם הרבה יותר

מרוצה מאוד מהמגבר(היה לי ממש קשה לבחור ובסוף עשיתי את הבחירה הנכונה עד1100+-)

מרוצה מאוד מהסאב

אבל רוצה לנסות לבנות לו תיבה פתוחה...לשמוע איך זה:-)

מתח 4גייג' סקורפיאון

RCA סקורפיאון

וכבלים של הרמקולים גם סקורפיאון

SQ SPL SQL? לא יודע, נראה לי SQL כי היא לא כזאת איכותית ולא כזאת חזקה:lol:

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

Clarion DXZ775

Amp1: Kicker KX250.2

Amp2: Poenix Gold 15.0.1

Comp: JBL GTO 6507

Sub: AA Havoc 15" in 3cf sealed

רק הבאתי את הר"ד ולא ישבתי עדיין על כל הכיוונים

ולמרות שעיבתי את החיווט (2 גייג' לפלוס ו- 4 למינוס שהוא די קצר) עדיין כבלים נמסים, הלחמות ניתכות ושום פיוז לא החזיק יותר מ- 20 דקות שמיעה רצופה

אני מקווה שקבל יפתור את הבעיה

אין לי גם איטום, ובמאזדה 626 זה מאוד משמעותי

חוץ מזה שומעים סבבה, אני די מרוצה, הר"ד היה פשוט שינוי אדיר בשמיעה, גם באיכות וגם בעוצמה(יציאות 6V)

הסאב הזה פשוט חיה, אין דברים כאלה, יורד כ"כ נמוך ועושה את זה כ"כ טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אז תיבדוק עוד פעם את ההתקנה שלך לא סתם כבלים נמסים ופיוזים נישרפים תסתכל אצל דוד {אח של שומכאר}עם BTL שהוא יותר חזק לא נישרפים פיוזים וכבלים משהו פה לא תקין

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

למה אתה מתכוון תבדוק את ההתקנה ?

ההתקנה של המגבר בוצעה מחדש, ובאופן די טוב, לדעתי החולשה היא במפצל שיש לי שכולל פיוזים

פורסם

איזה פיוזים שמת של כמה

ואם ניסית פיוזים יותר גדולים

אני הייתי עם מגברים הרבה יותר חזקים והיה לי פיוז של 80 אמפר שום דבר לא נישרף

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הפיוז הראשי זה ANL שהוא 100A והוא ב"ה לא עושה בעיות

ממנו מגיע כבל 2G למפצל ושם יש פיוזים זכוכית, אחד של 40 ואחד של 80, ה- 80 הראשון ששמתי פשוט ניתכה לו ההלחמה, אתה רואה פיוז שלם ומנותק וטיפות בדיל על הזכוכית, והכבל נמס בצד הזה של המפצל

אח"כ, מתקין מקצועי סידר לי את זה, קיצר את הכבל + שיוצא מהמפצל למגבר ושם פיוז חדש, ואחרי נסיעה של 20 דקות המגבר הפסיק לעבוד, פתחתי מאחורה וראיתי שנשרף הפיוז

אני לא רוצה לשים פיוז יותר גדול כי אני לא רוצה לפגוע במגבר

פורסם

אצלי ( זה דוד, לא גיא..) בהתחלה היו נשרפים פיוזים בלי סוף,אפילו עם הQ,בגלל שהמונו של JBL היה לוקח יותר מידי חשמל. שיניתי למונו נציל שלא צורך הרבה חשמל(יחסית)הסאנדאון1500, ואין בעיות של פיוזים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הפיניקס גולד לא זללן כמו ה- JBL או הרוקפורדים למיניהם, אני מאמין שיש פתרון אחר

פורסם

ישראל אצלך המונו לא מספיק לעבוד בשביל לשרוף פיוז..:-D

יאלה צלסי תביאו גול כבר!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הנה סטאפ ה-SQ אצלי (סיאט לאון 2002):

Pioneer DEH-P880PRS

Genesis Dual Mono > Genesis Audiophile 16.02 Two-Way Component > Wood Rings & Tons of Damplifier Pro

Genesis Profile Sub > Genesis Audiophile 30.01 12" Subwoofer > 40 Liter Sealed Box

סטאפ איכותי אך פשוט בבסיסו (קרוס פאסיבי, 2WAY, ללא מעבדים חיצוניים). את הכיוונים עשיתי בעצמי.

מרוצה בהחלט מהתוצאה!

סאונד מאוזן, שקוף ומפורט עד מאוד.

במה טובה, גבוהה, לא רחוקה אמנם, אך מפוקסת למדי.

מערכת מוזיקלית וכיפית בהחלט, טוייטרים מעט חריפים מדי במוזיקת פופ עדכנית (יפתר כנראה באמצעות בד דק על הטוויטרים).

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...