Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח קפיץ לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשפחה יש רק מפתח אחד לרכב (הרזרבי אבד ) ואני מעוניין לשכפל לעצמי מפתח אחד , ובזמן האחרון ראיתי מפתחות למכוניות שנשלפים כמו קפיץ מהפלסטיק (לדגומא לפיג'ו 307 או פאסאט - מפתח אולר בקיצור) ורציתי לדעת האם אפשר לשכפל מפתח לרכב בכזה מנגנון (מין מפתח כזה קטן שמתקפל לתוך הפלסטיק ) ואיפה אפשר? (אין בעיה של תקציב )

הכוונה היא רק למפתח פשוט שנשלף ולא בהכרח גם שלט והכל אלא רק מנגנון שנשלף כמו סכין נשלפת .

פורסם

מנסיון למשל לפאסט לעשות כזה דרך החברה עולה קרוב ל1000 ש"ח

יש קומבינטורים שאליהם צריך להגיע שלוקחים חצי בערך

עסק יקר קצת

פורסם

העסק היקר הוא למפתח קפיץ עם השלט רחוק

אני מתכוון רק לפלסטיק ומפתח שיוצא ממנו שאפשר לחרוט עליו את הצורה של המפתח שלי . רק פלסטיק נטו.

פורסם

גש אחר כבוד לEBAY , וקנה לך בפרוטות.

שים לב, הצורה הבסיסית של המפתח (לפני החריטה) צריכה להתאים.

לצורך העניין, לפיאסטה יש מפתח עגול, אז אתה צריך למצוא מפתח "אולר" שבסיסו עגול, ולדאוג לחריטה מתאימה אצל חרט מקומי.

הרי לך דוגמה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

היתה תקופה שהיה ייבוא (ואולי עדיין קיים) של מפתחות כאלה, שמתאימים לדגמים רבים של רכבים. עשה כעצת קודמי לבדיקה אצל אלה שאמור להיות להם.

על המפתח להיות זהה בצורתו הבסיסית, אז נשאר רק לחרוט את צורתו הסופית.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...