Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רצתי לשאול מה החוטים השווים?ואיפה אפשר להתקין?ו הכי חשוב מקצועית! באזור גוש דן

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

החוטים "השווים"? אולי אתה מתכוון טובים. אני הולך כל הזמן על 2G. לא יודע מה עם אחרים, אבל אני לא בוטח בפחות.

לזה התכוונת?

פורסם
שלום לכולם רצתי לשאול מה החוטים הטובים?ואיפה אפשר להתקין?ו הכי חשוב מקצועית! באזור גוש דן

אלמנט 2G הם טובים?ואיפה אפשר לקנות ולהתקין?

soon!....

פורסם

וואלה.

על מגבר של 4X50W RMS. + מונו של 400W. אתה תשים כבלים של 2G?

לא הגזמת.

כבל 2G מיועד למערכות של 100A. ומעלה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מחיר קצת יקר יכול לארגן לך כל מתקין - גם אם הוא גרוע

:lol:

יש כאן כמה חבר'ה בפורום שיוכלו להתקין לך כל דבר כולל רמקולים בצלונים מעל הראש - תגיע למפגש פסח במרכז עם רשימת הדברים שתרצה להתקין ויהיו שם ה-מ-ו-ן אנשים שיעזרו לך .

זכור איש: הסבלנות משתלמת.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
עד200 אפשר להשתמש ב2G זה המלצה מוגזמת ללא טעם , בד"כ דרושים פיצולים (אין הרבה מגברים שיכולים לקבל הזנה של 2G).

בוא תגיד מה אתה רוצה להתקין

הוא רצה חוטים טובים ביותר. נתתי לו את ההצעה הכי גדולה שלי, וזה כבלים של 2G. רוב המגברים בשוק יודעים לקבל הזנה מכבל 2G. יש לאחי באוטו (גר בארה"ב - ניו יורק) מגבר של SOUNDSTREAM SMA 4.680, ומונובלוק של ROCKFORD 501BD שמקבלים 2G כמו גדול.

פורסם

אני צריך חוטים לפיוניר80RS נראה לי שזה אומר הכל אותו אני מקבל בקיץ

soon!....

פורסם

אתמול הייתי באוטו-דיפו יש חוטים ב100 ש"ח של פיליפס איך הם(איכות!)

soon!....

• תוכן חדש...