Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי היום הצעה למערכת מתום-קאר, ורציתי לדעת מה אומרים פה על הרכיבים.

חיפשתי על חלקם, וראיתי חלק מהתגובות, אבל מכיוון שהיו תגובות לכאן ולכאן, העדפתי לרשום את המפרט כולו ולקבל חוות דעת על כלל ההצעה.

לא מדבר פה על מחירים, זה פחות מעניין אותי, מעניין אותי האיכות היחסית של הרכיבים, והאם הם יתנו לי חווית שמע טובה באוטו.

מדובר ברכב מסוג הונדה סיויק 2007, עם רדיו דיסק מובנה.

קומפוננט של הרץ מסוג DSK165 או ESK165

סאב וופר ES250

מגבר של סיירה מסוג 4056 (יש שאמרו שהוא לא משהו, אשמח לקבל הצעה אחרת למשהו חלופי במחירים דומים).

תודה מראש!

עידו

פורסם

עדיף להישאר עם מה שיש באוטו .

פשוט בזבוז כסף , יש לי חבר שעשה פרוייקטון דומה ופשוט חבל מה שיצא , בזבז 2400 שקל על מה שלא היה רחוק כל כך מהמערכת המובנית ברכב חוץ מהבאס היבש והלא קשור שבא מתא המטען , הוא לא נהנה .

אם משקיעים אז משקיעים , לא נכנסים בחצי רגל ( במיוחד במערכות מובנות ) כי אז עדיף לא להשקיע כלום .

הבעיה הפסיכולוגית העיקרית היא שבן אדם שנכנס לעיניין המערכות לרכב קשה לו לצאת , והוא ירצה צליל יפה יותר , מה שבלתי אפשרי להשיג עם מערכת מובנית , וכזה מגבר , אז הוא יהנה מזה יומיים עד שהוא ישמע אצל אחרים ( או שהוא יקרא את התגובות פה ) והוא יתבאס בכל פעם שהוא יכנס לאוטו .

זה מה שאני חושב לפחות ...

בהיבט הטכני , שני הדברים שהכי חשובים להפקת צליל חד ונקי , הם הרדיו דיסק והמגבר , שניהם אצלך ברמת שוק פשפשים , והרמקולים פשוט ישחזרו את הצליל המגעיל הזה , ככה שגם אם יהיה לך 3 way של legatia זה ישמע כמו חרא .

מה ש אני מציע לך לעשות זה להעיף את המערכת המובנית בכל תוקף ! :) שאנשים לא יבלבלו לך את המוח על שזה יהיה מכוער ולא " מקורי " , פשוט שולפים את החרא הזה ומעיפים אותו לפח , במקומו אפשר לרכוש פלסטיק שנכנס בדיוק איפה שהמערכת הייתה ויש שם מקום לרדיו דיסק נורמאלי , וכמה שאנשים עושים מזה עיניין גדול , זה מצחיק שכל מה שאתה צריך משם זה חוט צהוב ואדום וזהו .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מחזק כל מילה של דיפורס ואם לא תמצא את המתאם פלסטיק, יש את המקצוענים שיבנו לך את זה. רק שתדע שתום-קאר תמיד דוחף חזק את ההרצים שלו מבין אם זה מתאים למוזיקה שלך או לא וחבל. נתקלתי בכמה אנשים במפגשים שהתקינו אצלו כמעט אם לא הכל הרץ (כי תום קאר אמר שזה הכי טוב) ובסוף הבינו שהיו צריכים לישמוע עוד הרבה חברות אחרות והצטערו על ההרצים. אני לא מזלזל בהרץ חס וחלילה אבל לא כולם אוהבים את הצליל שלהם ולדעתי שווה לבדוק עוד אפשרויות (ויש הרבה)

פורסם

לדעתי קח מגבר יותר חזק

לא מנצל את הסאב בגישור בגרוש

בקומפוננטים זה עוד איכשהו נסבל :roll:

וכן רדיו דיסק מומלץ.

למרות שאי אפשר להגיד שהסאונד לא ישתפר בהרבה אחרי ההתקנה הנוכחית אפילו

בברכה בעל מגבר סירה

פורסם

אני לא ממש מסכים עם ידידי מעל שטען שלא כדי להחליף כלום וזה ישמע מאוד דומה

לי הייתה מאזדה 3 אם רדיו דיסק מובנה כמובן

התקנתי מגבר גי בי אל 75.4 ,קומפוננט דוטק וסאב קיקר סי12

אלמנטים מצאוד בסיסיים ולמרות שלא החלפתי את הרדיו דיסק המובנה שמעו בהרבה יותר טוב ממה

שהיה מקודם,אני לא אשקר הצעד הבא שלי היה לחליף את הרדיו דיסק המובנה

אבל בו לא נגזים גם אם לא הייתי מחליף עדיין הייתי מרוצה מהקניה ולא מתבעס

המלצה שלי אלייך אם כבר אתה הולך לקנות קודם כל שמע את האלמנטים (סאב,קומפ) ואז תחליט

ועוד משהו חשוב להשקיע במנחת איכותי וכבלים להתקנה איכותיים!

בקשר לזה שכל פעם תרצה להישתדרג אני מאוד מסכים עם מה שהו אמר

זה מה שקרה לי

פורסם

צודק מזדה ואתה מתכוון לההוא שרשם מעליי ולא אליי

גם אני הרגשתי שיפור גדול אחרי שהתקנתי כמה רכיבים דיי פשוטים

פורסם

שמתי לב שתומקאר במיוחד מציע לאנשים מגבר של סיירה מה אין לא אופציות אחרות ועוד שאמרת שמחירים זה פחות מעניין רצוי לישקול מגבר אחר ולגבי הסאב והקומפוננט עדיף ללכת ולישמוע ליפני שהוא קונה

{נ.ב מה יש לתומקאר מהמגברים של סיירה }

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
צודק מזדה ואתה מתכוון לההוא שרשם מעליי ולא אליי

גם אני הרגשתי שיפור גדול אחרי שהתקנתי כמה רכיבים דיי פשוטים

אל תדאג גם אתה תחליף את הHU

פורסם
שמתי לב שתומקאר במיוחד מציע לאנשים מגבר של סיירה מה אין לא אופציות אחרות ועוד שאמרת שמחירים זה פחות מעניין רצוי לישקול מגבר אחר ולגבי הסאב והקומפוננט עדיף ללכת ולישמוע ליפני שהוא קונה

{נ.ב מה יש לתומקאר מהמגברים של סיירה }

יש לו מגברים טובים ,הוא כנראה מעדיף לדחוף לאנשים מגברים מחורבנים.

יש לו את ה75.4 של JBL,ואת הZ4200 של מאק אוודיו (שלטענתו הוא מגבר גרוע) ועוד המון מגברים טובים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין לצטט ללא צורך

לא יודע אם הוא מעדיף לידחוף לאנשים מגברים מחורבנים יכול ליהיות שיש לא עליהם רווח יותר גדול ויותר מישתלם לו מבחינת כספית דרך אגב מי מייבא את המגברים של סיירה לגבי המאק אודיו זה לטענתו כמו שכתבת הוא יכול ליטעון מה שהוא רוצה גם אני טוען שכבד אווז לא טעים יש אנשים שיהרגו אותי על זה אבל זה לטענתי

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יש לי הרגשה שתומקאר מייצר מגברי סיירה בסדנה שלו בשטחים ומפזר אותם בחנויות. אין זכר למגברים באינטרנט!!! וזה מחשיד.

כמו פוקל K2P ב1400 שקל.

אבל אנחנו ישראלים שאוהבים לד*וק ישראלים אחרים.

העם אני צודק?

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
אל תדאג גם אתה תחליף את הHU

בתיכנון...

אצל תומקאר יש 2 סוגי מערכות

מערכת א' לדלי תקציב שכוללת סירה על מנוע בתור מגבר

ומערכת ב' לאנשים שיש תקציב יותר גמיש וכוללת מגבר של אודיסון

אבל חוץ מזה הוא אחלה בנאדם.

פורסם

איזה שטויות התומקאר הזה

יש לי את המאק אודיו וגרוע הוא ממש ממש לא היה לי ליפני את הגי בי אל ואני יכול להגיד בלב שלם שאני

יותר מרוצה מהמאק אודיו מאשר הגי בי אל

לפי מה שהבנתי כל אותם מתקינים מציעים את המגברים "הטובים" האלה זה רק בגלל שהרווח שלהם יותר גדול

מאשר על מגברים אחרים

• תוכן חדש...