Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על קניית רכב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , מצאתי רכב שנראה לי אבל הוא יד 4 , הרכב טופל ובמצב מצוין.

מדובר על הרכב הונדה סיווק 95 EX אוטומט , 140 ק"מ,יד 4.

המוכר דורש מחירון האם אפשר להוריד לו בגלל שהאוטו יד 4 למרות שאוטו טופל ובמצב מצוין ?

עכשיו אם בעתיד אני יהיה מעוניין למכור את האוטו אני יכול להיתקל בקשיים ?

וחבר שלי אומר שעוד מעט מורידים את הקטע עם הידים זה נכון ?

פורסם

ברכב משנתון כל כך גבוה יד 4 זה נשמע סביר בהחלט.

ברכבים משנתונים כאלה חשוב מצב מכני ואופן הטיפול ברכב יותר מאשר הכמות ידיים.

האם יש ספר טיפולים ותיעוד הטיפולים מה המצב הכללי של הרכב מנוע,גיר וכו?

פורסם

לפי דעתי האוטו בהחלט במצב סביר. במידה ואתה רוצה לקנות אותו, יש לבדוק מצב השילדה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אשמח לקבל תשובות בנוגע לשאלות האחרות ששאלתי.

להלן תשובות שלי באדום:

המוכר דורש מחירון האם אפשר להוריד לו בגלל שהאוטו יד 4 למרות שאוטו טופל ובמצב מצוין ?

מחיר מחירון זה מחיר משוקלל לפי קילומטרז' ויד. במחירון יצחק לוי רשום כמה שצריך להוריד על מה.

עכשיו אם בעתיד אני יהיה מעוניין למכור את האוטו אני יכול להיתקל בקשיים ?

תהיה יד חמישית. סיויק אוטו מבוקש, אני מניח שלא תהיה לך בעייה למכור.

וחבר שלי אומר שעוד מעט מורידים את הקטע עם הידים זה נכון ?

לא שמעתי על דבר כזה ולא ראיתי דבר כזה כתוב במקום כולשהו. אני חושב שחבר שלך הוזה. אם יורידו בכל זאת את עניין הידיים רק הרווחת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...