Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בניקוי מכונת הכביסה..!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברי הפורום,

אני מודה השאלה מוזרה אבל לא אני אשם! אמא שלי: "תפרס שאלה בפורום הזה שאתה כל היום גולש בו אולי הם יודעים

עוד אפשרויות לניקוי מכונת הכביסה"

מבולבלים? גם אנחנו. :roll:

בקיצור השאלה היא מהן הדרכים שלכם לנקות את מכונת הכביסה מבפנים?

המליצו לנו על סודה לשתייה, מלח לימון ועוד כמה דברים אבל חשוב לי לשמוע עצות פרקטיות שאנשים עשו.

תודה לכולם :-)

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה לנקות ? סתם שתרגיש שזה נקי או שיש ריח מסריח או אבנית ?

אני שמעתי טובות על קלגון, אמא שלי משתמשת בזה קבוע - אני לא. קניתי מכונת כביסה קריסטל תורכית באלף שקל שמתקתקת עבודה כבר 4 שנים בלי תקלה טפו טפו, אם היא תלך אקנה אחת אחרת במחיר של 2 וחצי תיקונים בAEG גרמנית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למרות שציינת שהמליצו לך על זה, אני אציג פה מייל שקיבלתי מחבר שהוא נשוי יחסית טרי וטוען שאצלו זה עבד {אנחנו טרם ניסינו}. אני מקווה מאוד שזה יעבוד גם בשבילכם.

ותתנצל בפני אמא שלך שאתה ככה מאשים אותה שהיא "אילצה" אותך לשאול את השאלה בפורום, לא תפסיד כלום אם תעזור לה ותהיה ילד טוב. ואל תשכח שאת הבגדים שאתה מלכלך היא "נאלצת" לכבס ואת האוכל שאתה אוכל היא "נאלצת" להכין. אתה שומע אותה מתלוננת על זה? "אני לא אשמה, זה בגלל הבן שלי"

מכונת הכביסה, במידה ולא מתוחזקת כראוי, עלולה לגרום לצריכת חשמל גבוהה במיוחד בכל הפעלה, זאת עקב הצטברות של אבנית על גוף החימום.

האבנית מצטברת על כל החלקים שבאים במגע עם המים, כתוצאה מכך, עלולות להופיע שלל תופעות מוזרות שמקצרות את חיי מכונת הכביסה ולעיתים, מצריכות ביקור טכנאי.

כל אלו יכולים להימנע, ע"י הפעולה הפשוטה הבאה, אחת ל 3 חודשים:

למלא מלח לימון במקום אבקת הכביסה הרגילה, בשני התאים (פעולה ראשונית ופעולה ראשית). לא בתא של המלבין ולא בתא של המרכך.

לכוון את בורר הטמפרטורה ל 90 מעלות.

לכוון את הטיימר לפעולה הכי ארוכה

להפעיל את המכונה, ללא בגדים.

זה הכל!

לא לשכוח, לבצע אחת לשלושה חודשים.

לא לסמוך על אבקות כביסה כמו סנו מקסימה, שיעשו את העבודה במקומכם, אצלי זה לא עבד.

בברכה,

פורסם

הבעיה היא הריח..

אמא שלי מתלוננת על ריח מסריח ורוצה לשים חומץ או סודה אבל לא בתוכה שזה יעזור

ולכן פניתי אליכם כדי לשמוע עוד רעיונות..

אין אבנית והמכונה נקייה(משתמשים בקלגון וכו'..)

תודה

פלטינום

הרגע ראיתי את התגובה שלך וכמובן כל מה שאמרתי על האמא הנשמה שלי היה בצחוק מוחלט ואני

אחד שעוזר לה עד כמה שאפשר(לפעמים גם בלגניסט לא קטן אבל זה אוף דה רקורד :) )

בקשר לתגובה- מהי הכמות של מלח הלימון שצריכים לשים? וזה מה שיפתור לדעתך את בעית הריח?

תודה לכולם :)

פורסם

מהי הכמות של מלח הלימון שצריכים לשים? וזה מה שיפתור לדעתך את בעית הריח?

למיטב הבנתי מהמייל, מלח הלימון מטפל בעיקר בבעית האבנית. לא היה כתוב במייל מה הכמות, אני משער שכמות זהה לכמות אבקת הכביסה שמכניסים למכונה

בכל מקרה, חיפוש זריז שעשיתי בגוגל מצא את הדף הזה שבו כתוב:

ריח רע ממכונת הכביסה:

סיבות אפשריות; מושבות של בקטריות וחיידקים.

1) השתמש בתכשיר חיטוי ומניעת ריחות.

2) השתמש במסיר אבן באופן קבוע.

3) להגיד לקובי (הבן שלך שלא מעריך אותך) להפסיק ללכלך ככה את הבגדים או שימצא לו מכבסה (עם יחס כזה, אולי תמליצי לו למצוא גם מסעדה) :roflmao::roflmao::roflmao:

את מס.3 אני הוספתי בצחוק,

כיוון שסעיף 2 ממליץ על הסרת אבנית, יכול להיות שהסרת האבנית תתרום להפחתת הצטברות הבקטריות ומכאן שגם יהיה פחות ריח.

בכל אופן, כל טיפול שלא תנסו ותעשו.. כדאי שתקחו בחשבון שיהיה צורך לחזור על הטיפול מס. פעמים עד שיורגשו תוצאות, קשה לי להאמין שבמצב כזה יהיה פיתרון של "זבנג, וגמרנו"

פורסם

הריח הזה מגיע ממקום אחד

הגומי מסביב לתוף!

בין פתח הכניסה בסף המכונה לבין התוף, ישנו אקורדיון גומי שומנע מהמים להיכנס לחלל המכונה עצמה.

עם הזמן בין החריצים באקורדיון הזה נוצרת שכבה דביקה ומסריחה והיא מקור הריח.

המכונה האחרונה (קריסטל) פשוט דלפה מהאקורדיון הזה (הקפיץ שתופס אותו החליד ואז גם אין אטימה) ואחרי פרוק של על פתח הכניסה של המכונה ראיתי את כל הליכלוך ומקור הריח.

באותו הרגע הוחלט לזרוק את המכונה אז אין לי מושג מה מנקה את זה למרות שנוסה שימוש באיזו אבקה לניקוי המכונה (מה של עזר).

רק שתדע שהאבקות האלה אוכלות את הליכלוך, יש שמועות לגבי קלגון שהיא אוכלת גם את חלקי המכונה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

פלטינום

אין לנו אבנית במכונה, אנו משתמשים בכל הפילטרים והקלגון שאפשר.

(ושוב הוצאת אותי בן רע אהה?! :) )

תומר

המכונה שלנו היא AEG ואין בעיה בגומי אלא הטכנאי אמר שיש לנו ריח בצינור של המים ובמגירה

ששמים בא את אבקות הכביסה.

שי

כמה חומץ לשים?(שמענו על האפשרות הזאת אך לא הבנו כמה בדיוק לשים ועל כמה רתיחה..)

תודה, ננסה!!

פורסם

את המגרה אפשר לפרק ולנקות

צינור אפשר להחליף אבל ממה שזכור לי המכונת כביסה היא כמו כיור, יש שם כמו סיפון שאמור למנוע את הריח אז תבדוק את העניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תודה לכולם על התגובות!

שי

כמה חומץ לשים?(שמענו על האפשרות הזאת אך לא הבנו כמה בדיוק לשים ועל כמה רתיחה..)

תודה, ננסה!!

שים בערך חצי בקבוב בתא האבקה שמשמש להשרייה וטמפ' על מקסימום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ומחזקת, חומץ חומץ חומץ, לי יש קריסטל ליידי פתח עיילי, 5 שנים אין ריחות והכל שפיר, מנקה עם חומץ

אירית

• תוכן חדש...