Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב קטן וחמוד הרץ ES250

הסאב הוא 10'

האוטו סוויפט חדשה

ויש לי בעיה שאני משתגע ממנה , הסאב דופק ומפציץ ומחוץ לאוטו כל הבגאג' רועד

בדקתי והבנתי שזה הפלסטיק המכסה את הבגאג' בפנים הוא זז מהבאסים

ניסיתי לשים ספוג בדופן וזה לא עזר לצערי

הרעש הזה משגע אותי ( טרר טרר כזה )

יש פתרונות ?

גם הלוחית רישוי מקדימה מרעישה אבל השתקתי אותה עם ספוג

פורסם

:)

סוויפט החדשה

גם לי יש , אם תרצה תוכל לראות תמונות פה מהמפגשים .

אז ככה , תוציא את הפלסטיק שמכסה את הדלת של הבאגז (בורג אחד וקליפסים ) תשים 2 שכבות של דיינמט אקסטרים או סקנד סקין פרו (לא איטום זבל כי תצטרך לשים 9 שכבות).

אחכ בין הפלסטיק לדלת אוביר קיל או מלא אקרילן , בדלתות הקדמיות איטום פנימי וחיצוני בקנד או אקסטרים ושוב אובר קיל באחוריות סתם איטום יספיק , ואז תראה איזה סאונד טייט יצא לך .

ולגביי לוחית הרישוי מקדימה ( כולה הרץ 250 ) מוזר .

פורסם
:)

סוויפט החדשה

גם לי יש , אם תרצה תוכל לראות תמונות פה מהמפגשים .

אז ככה , תוציא את הפלסטיק שמכסה את הדלת של הבאגז (בורג אחד וקליפסים ) תשים 2 שכבות של דיינמט אקסטרים או סקנד סקין פרו (לא איטום זבל כי תצטרך לשים 9 שכבות).

אחכ בין הפלסטיק לדלת אוביר קיל או מלא אקרילן , בדלתות הקדמיות איטום פנימי וחיצוני בקנד או אקסטרים ושוב אובר קיל באחוריות סתם איטום יספיק , ואז תראה איזה סאונד טייט יצא לך .

ולגביי לוחית הרישוי מקדימה ( כולה הרץ 250 ) מוזר .

נשמע לי סיפור כל הדבר הזה

מה העלות של הדיינמט ?

אתה אומר הסאונד ישתפר עם איטום ממש ?

הדלתות על הפנים בסוויפט חוץ מזה אחלה אוטו

תגיד אני ביררתי בקשר להתקין רדיו דיסק בסוויפט ואמרו לי שעדיין אין אפשרות לעשות את זה

יש אמת בדברים o0 ?

פורסם

תסתכל על התמונות אצלי מהמפגש , לא רק שיש לי דאבל דין אני גם שולט עליו מההגה , ולגביי איטום הדלתות מקרטון זה אתה אמרת , תלוי לאן אתה מכוון ברמה , מה שבטוח תתחיל מהבאגז , אם אין לך סט יקר מקדימה .

פורסם
תסתכל על התמונות אצלי מהמפגש , לא רק שיש לי דאבל דין אני גם שולט עליו מההגה , ולגביי איטום הדלתות מקרטון זה אתה אמרת , תלוי לאן אתה מכוון ברמה , מה שבטוח תתחיל מהבאגז , אם אין לך סט יקר מקדימה .

אם הבגאג' יהיה אטום יותר ישמעו את הבאס מחוץ לאוטו ?

כי עכשיו שומעים אותו ממש בקטנה ( חוץ מאת הרעש של הפלסטיק שהוא מתפרק )

כי באוטו הבאס ממש חזק ומחוץ לאוטו לא מרגישים שיש סאב בכלל

פורסם

הייז אם תמשיך לצטט תקבל אזהרה תקרא את חוקי הפורום לא לצטט הודעה שמעליך.

ישמעו פחות ממה ששומעים עכשיו מחוץ לרכב

ובלי רעשי פח מעצבנים.

פורסם

אתה רוצה שירגישו אותו בחוץ ?(אם כן , אתה מחפש פוזה או SPL :wink:)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...